Marquéze střídá v Espanyolu Mané

01.12.2008, 19:33
Aktuality
Espanyol Barcelona se po dobrém vstupu do sezony propadl tabulkou směrem k sestupovému pásmu a to nemohlo nechat klidnými členy vedení klubu. O práci dnes ráno přišel trenér Bartolome Marquéz, jehož střídá Jose Manuel Esnal, kterého veřejnost zná pod přezdívkou Mané...

Espanyol začal sezonu skvěle a z úvodních třech zápasů vydoloval sedm bodů. Pak ale na tým přišla krize a v následujících deseti zápasech získal pouze pět bodů. Poslední kapkou se stal víkendový duel se Sportingem Gijon, barcelonský klub prohrál 0:1 a asi nikoho tak nemohlo překvapit odvolání Marquéze.

Novým trenérem Espanyolu byl dnes jmenován Mané. Ten si velké jméno udělal především díky působení v Deportivu Alaves, které v roce 2001 dovedl až do finále Poháru UEFA. Jeho poslední štací bylo v roce 2007 Bilbao. Své svěřence Jose Manuel Esnal poprvé povede na středečním tréninku, o víkendu ho pak čeká zápas s Betisem.

Espanyol je v současné době až na sedmnáctém místě tabulky a trápí se především v útoku - pouhých deset vstřelených branek je po Huelvě a Osasuně třetím nejhorším počinem ze všech dvaceti prvoligových španělských týmů. Kapitán Raúl Tamudo si nyní navíc poranil sval a mimo hru bude měsíc.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufam , ze neskonci jako Zaragoza

Reagovat
-Kopy-

Se dalo čekat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele