Marotta: Cassano chce do Sampdorie

10.08.2007, 16:58
Aktuality
Generální ředitel Sampdorie Janov Beppe Marotta se nechal slyšet, že útočník Antonio Cassano by rád změnil dres a zamířil právě do jeho klubu. Předpokládá se, že 25letý italský útočník nedostane moc šancí hrát za Real ani pod novým trenérem Schusterem a nakonec raději zvolí možnost odchodu.

"Cassano by se chtěl opět vrátit zpět do Itálie a spojit svou budoucnost se Sampdorii a my jsme na to hrdí," neskrýval nadšení Marotta. "Ovšem jeho angažování je nad náš rozpočet, ale počkáme, jak se věci vyvinou. Očekáváme rozhodnutí Realu Madrid. Dosud jsme na něj nepodali žádné nabídky, ale musím přiznat, že jsem hrdý na to, že by Antonio rád zamířil k nám," dodal Moratto.

Sampdoria pravděpodobně nebude usilovat o koupi Cassana ihned a spíše bude preferovat hostování, čímž by významně ulehčila situaci Realu. Ten totiž musí každoročně až do konce smlouvy platit Cassanovi 4,2 miliónů eur. O bývalou hvězdu AS Řím projevil zájem také anglický Manchester City, ovšem hráč několikrát prohlásil, že se chce vrátit zpět do Itálie.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Slejdy

nosí make-up !!

Reagovat
HOST*...

Reagovat
smazaný uživatel

Kouč Realu Madrid Bernd Schuster tvrdí, že další noví hráči budou Drentheho následovat v nejbližších dnech. "Cítím se jako o Vánocích," řekl německý trenér.

V současné by měl Real jednat o Sneijderovi, Quaresmovi, Vaartovi a dlouhodobě o Robbenovi.

Podle deníku AS chce Real Quaresmu v případě, že by se klub nedohodl na přestupu Robbena. Porto by prý mělo být pravého záložníka pustit za částku převyšující 20 milionů liber.

Hamburkský záložník Rafael van der Vaart. Podle všeho už se zástupci německého týmu jednal Mijatovič. "Chci hrát v Lize mistrů a vyhrávat tituly. Real je velký klub. Je nemožné říct mu ne" citoval deník AS nizozemského fotbalistu.

Za Sneijdera už Real nabízí Ajaxu zhruba 24 milionů eur. Podle nizozemských médií se dokonce zástupci amsterdamského klubu měli vyjádřit, že počítají se záložníkovým odchodem. To by mohlo nahrát Slavii, který má s Ajaxem ve středu hrát. Pokud vedení Ajaxu počítá se Sneijderovým odchodem, nebude tlačit, aby ve středu nastoupil. Kdyby se tak stalo, ztratil by pro Real cenu, neboť by za něj nemohl nastoupit v evropských pohárech.

Takže podle toho, jak to vypadá, bych si sestavu přál takhle:

Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro, Torres - Quaresma, Diarra (Gago), Sneijder, Robinho - Nistelrooy, Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

se mi to posilování Realu moc nelíbí, ale zlepší se to pokud ještě přijdou Quaresma a Diego.

Reagovat
HOST*

quaresma ani diego neprijde urcite

Reagovat
HOST*

ten cassano dopadl troska

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

co je jako podle tebe tady k smichu??

Reagovat
plechi

No Cassano přece

Reagovat
HOST*

Quaresma pujde do Fiorentiny.

Reagovat
HOST*

quaresma neodejde vubec z porta letos..

Reagovat
HOST*sansiro

Kolik tenkrát AS Roma Bari zaplatila, 60 mega dolarů!

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl tak 30 mega dolarů, max. 35.

Reagovat
Shevchenko

Hmm, mazec, v Sampdorii Montella, Cassano a Caracciolo.

Reagovat
HOST*sansiro

a Bellucci

Reagovat
Shevchenko

A Bonazzoli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to na 3 místa v sestavě (3-4-1-2), Bellucci s Cassanem můžou hrát podhrot i útok.

Reagovat
HOST*

Tacchinardi do Brescie...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele