Maroši pozvedl Dolní Kounice

30.10.2002, 13:06
Aktuality
Jan Maroši, muž na kterého fanoušci Brna stále vzpomínají. Asi před třemi lety byl ovšem tehdejším tenérem Brna "vyhozen" z mužstva pro údajnou špatnou fyzickou kondici. Maroši ale neodešel z Brna tak úplně, dostal totiž šanci v brněnském B-týmu. Nějakou dobu tam hrál, vstřelil i pár gólů ale po čase se stěhoval z Brna úplně.

V dalších dvou letech Maroši hrával divizi, ovšem než to, tak radši nic, řekl si. V současné době odstartoval Maroši svou trenérskou štaci. Už tři druholigové zápasy dělá asistenta trenérovi Dolních Kounic. A je vidět, že Marošiho příchod do Kounic týmu prospěl - za poslední tři utkání tým získal 6 bodů, což je víc než ze všech dosavadních zápasů. Zlepšený výkon mužstva Kounic gradoval v domácím zápase proti vedoucí Opavě, Kounice vyhrály 2:0. "Teď vidíte, že na druhou ligu máte," říkal Maroši hráčům po skvělém výkonu proti Opavě. Maroši je ovšem skromný, tak jako býval i v Brně. "Souvislost mezi tím nějakou pevnou nevidím. Že teď máme lepší výsledky než dřív, je jen vyústěním dobré práce, která tu byla po celý podzim odváděna," tvrdil Maroši po nedělním vítězství Kounic nad lídrem tabulky Opavou.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele