Marin opět hostuje, tentokrát si ho vypůjčila Fiorentina

18.08.2014, 18:39
Aktuality
Marko Marin ani letos nebude bojovat o místo v sestavě Chelsea. Letošní sezónu stráví ve Fiorentině, která jej z londýnského celku získala na roční hostování. Smlouva však obsahuje také opci na případný odkup...

Hazard, Oscar, Willian, Schürrle nebo Salah - to je pro Marka Marina příliš silná konkurence. Manažer Chelsea José Mourinho s bývalým německým reprezentantem znovu nepočítá a nabídl jej k dalšímu hostování. Před Hannoverem a Besiktasem nakonec v boji o jeho služby zvítězila Fiorentina.

25letý záložník úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a v nadcházející sezóně může pomoci "Fialkám" vybojovat vysněnou účast v Lize mistrů, která loni klubu z Florencie utekla o jedinou příčku. Kromě toho bude hájit barvy Fiorentiny ještě v Evropské lize a pokusí se stát nesmrtelným.

Jelikož triumfoval s Chelsea v roce 2013 i se Sevillou loni, může se stát prvním fotbalistou, který vyhraje evropský pohár ve třech různých klubech ve třech po sobě jdoucích sezónách.

Marin přestoupil do Chelsea před dvěma lety z Werderu Brémy, ale do sestavy proniknout nedokázal. Ve všech soutěžích odehrál pouhých 15 utkání a jen jednou - na půdě pražské Sparty v Evropské lize - odehrál více než hodinu. Proto byl na sezónu 2013/14 zapůjčen do Sevilly.

V nadcházející sezóně tak po Německu, Anglii a Španělsku vyzkouší už čtvrtou elitní evropskou soutěž. Ve Fiorentině by mohl nahradit Juana Cuadrada, který je spojován s několika velkokluby v čele s Manchesterem United a Barcelonou. Pokud se v Itálii prosadí, pravděpodobně tam bude i pokračovat - Fiorentina má možnost za 4,2 milionu liber ofenzivního univerzála odkoupit natrvalo.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (829)

Přidat komentář
Kvooca

Tak pak vidi, kolik prijde o hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle odtamtud zmizni

Reagovat
Matić

co víc k tomu napsat...

Co má mít tohle hostování za "účinky"? Jeho cena se rozhodně nevyšplhá, akorát na tom proděláváme, krátí se mu smlouva a pak odejde zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec kupujete ty hráče, které nechcete? :D

Reagovat
Matić

Ono jde spíš o to, že si je (v tomto případě a v případě Mosese) pořídil jiný trenér a Mourkovi se prostě do jeho koncepce nehodí. Druhá věc jsou nákupy hráčů jako Atsu, Perica, Traoré nebo Cuevas, kteří se kupují jako mladí talenti a pošlou se na hostování s tím, že se zlepší a zvýší svoji hodnotu a pak se za 2 roky prodají do jiného klubu s účelem zisku, nebo se zapracují do A týmu, což asi v našem případě nepřichází v úvahu A pak to jsou hráči jako Bertrand, Chalobah, Bamford, Feruz, kteří jsou odchovanci, ale v A se stejně neprosadí, tak se pošlou někam na hostování a se ziskem se taky za 3 roky prodají...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci hráči. Každopádne si vlastne za to môžu sami že sa na toto hráčske prekupníctvo vlastne aj dajú, mohli si všimnúť že sa tak u Chelsea snad ešte nikto nepresadil a akurát budú robit takúto prostitútku ako Marin...

Reagovat
Matić

Já se právě taky divím, že k nám lezou, tím nemyslím ani tak Marina, nebo Mosese, ale spíš hráče jako Piazon, Perica, Pasalic, Kalas, Omeruo. Možná doufají, že se zviditelní někde na hostování a všimne si jich nějaký jiný klub, ale podle mě by udělali líp, kdyby zůstali ve svém klubu a tam se zlepšovali a dostávali prostor k růstu, zůstali by v zemi, kde by neměli jazykové bariéry a za 2 roky by si jich všiml třeba nějaký průměrný klub, kde by se pořádně ukázali a pak teprve přestoupili do velkoklubu. Já to prostě nechápu, co si myslí, nebo co tím sledují...

Reagovat
Talker

Tak já nechápu naopak hráče jako je Moses a Marin, kteří mohli hrát střed tabulky a mít svoje jistý a postupně se vypracovat, protože už pozici měli.

Hráče, jako je Piazon, Kalas, Omeruo a spol chápu - oni přijdou, jdou hostovat a podle jejich výkonnosti jdou do klubů, kde hrají. Až je to přestane bavit, tak přestoupí do kvalitního klubu s tím, že už mají rozjetou karieru.

Reagovat
TopinB

Jak chudáci? Velký plat, zatrénuješ si s hvězdama a pak ti dohodí hostování v rozhodně ne špatných klubech a pak si můžeš vybrat permanentní tým, jak ti skončí smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Už som len čakal čo dojde fanúšik Chelsea a pokúsi sa obhájit takúto retardovinu. Tak fajn. Každý neni jak typický hráč Chelsea že mu ide len o peniaze a je mu jedno aké úspechy dosiahne. Určite ide každému len o to aby sa čo najviac nabalil, zatrénoval si s "hviezdami" a nakonec skončil v podpriemernom tíme bez žiadnej trofeje. Na jednej strane je to retardovanosť tých hráčov, takýto prístup by som čakal skor od slovenských pseudofutbalistov typu šebo, weiss alebo stoch ale že sa na niečo takéto dajú aj skutočné talenty by som nečakal. Na druhej strane nechápem ako možu byť v Chelsea takí idioti ktorým ide len o peniaze z predaja hráčov ktorým uplne zničia kariéru. No každopádne, som si istý že ako každý fanúšik tohoto paklubu si aj toto obhájiš, aj ked to bude retardovanosť milion.

Reagovat
TopinB

Komu všem jsme zničili kariéru?

Reagovat
Talker

Tak nechceme... Je tu úplně jiný trenér, který ho nepotřebuje. A má k dispozici lepší hráče. A i pod tím trenérem, který si ho pořídil odehrál jen pár zápasů kvůli zranění a nemá smysl mít na soupisce jako náhradníka někoho, kdo se zraní kdykoliv.

Reagovat
fenixLFC

aby ich mohli drahsie predat a tak vyrovnat rozpocet+ bay ich nemala nejaka konkurencia

Reagovat
Miguel19

Je tam opce. I když nevím, zda se prosadí.

Reagovat
Matić

btw Moses je už taky na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea netrápte už tých hráčov dajte im slobodu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hráči si za to můžou sami, že chodí do takového paklubu

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle sem napise fanda dnesniho Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
protiproudu

debilní argument

Reagovat
Furia Ceca

Mě by hlavně zajímalo, kolik modráků tomu pseudovelkoklubu fandilo před příchodem Abramoviče. A až odejde Péťa Čech, smrskne se ta jejich "fanouškovská" základna na polovinu.

Reagovat
TopinB

Ano, zahraju si v základu týmů, které nejsou vůbec špatné, vydělám si plnou prdel prachů a ještě si možná v létě zatrénuju s hvězdama, od kterých se můžu leccos přiučit. Já chudáček.

Reagovat
terry

Jasna volba.

Reagovat
herbage

chtěl bych se zeptat, jak koukáš na odchod Maty s odstupem času? Vím že jsi byl tehdy proti, ale ty prachy jste myslím dobře investovali

Reagovat
terry

Byl to zřejmě dobrý krok. Nebo ne, byl to dobrý krok. Letos Mourinho definitivně dotáhl tu přestavbu, má kádr, který si vysnil, a Mata v něm nemá místo. Neměl ho tam už v lednu a tuplem by ho tam neměl nyní. Já byl proti z jiných důvodů, ale je mi jasné, že přes Mourinha by stejně nejel vlak.

Maty je mi teď lidsky líto. Bylo mi ho líto už v lednu. Myslím si, že on to bude mít teď ještě v MU hodně těžké. Spoustu lidí (a i já) jsme sázeli, že nám to právě v letošní sezoně, až se usadí, sehraje a tak dále ukáže a že může být jedním z nejlepších hráčů ligy, ale možná tu bude hlubší problém. Mata totiž není žádný tahoun, který by dokázal otočit zápas, seřvat všechny kolem sebe a prostě být lídrem, za kterým ostatní půjdou. Přitom právě takového frajera nyní MU potřebují. Neříkám, že se to od Maty čeká, ale určitě se od něj čeká hodně na to, aby to možná nedokázal zvládnout.

Ale nevím, to už tady dost věštím z koule a navíc ani neodpovídám na tvůj původní dotaz. Každopádně odchod Maty nebyl s odstupem času špatný krok. Ostatně jsem si za ten půl roku musel zvyknout na víc věcí. Ostudný konec Lamparda, teď patrně Čech, návrat Drogby. Neříkám, že je to všechno špatně, že jsem proti tomu, ale věci se dají řešit jinak. Nicméně máme tady teď Mourinha, který má k dispozici daleko nejlepší kádr v lize, za dlouhá léta nejlepší v Chelsea a čeká se jedno – titul. Pokud ho letos neudělá, padnou mu na hlavu všechna rozhodnutí, ať už byla jakákoliv.

Asi tak. Snad tě to nepoloží.

Reagovat
herbage

díky za odpověď Já jsem tehdy ten hate vašeho vedení nechápal, protože prodej Maty a nákup Matiće jsem vnímal jako dobrý krok. Bohužel, doba velkých přestupových přešlapů je u vás už asi pasé, naopak umíte dobře nakoupit a draze prodat. Jen jsou s tím spojená rizika, že máte tým žoldáků, kteří nebudou jezdit až na krev, ale o to se zase postará Mourinho, který z nich vyždímá to nejlepší a ten tým pak půjde znova do prdele. Ale Maty u United je mi taky líto. Fotbalista parádní, ale vždy mi k United seděli hráči typu tady je míč, bum, bác než nějací myslitelé. To může být ze strany United nakonec stejný provar jako Fellaini

Reagovat
terry

„Bohužel, doba velkých přestupových přešlapů je u vás už asi pasé, naopak umíte dobře nakoupit a draze prodat.“

Tohle jsi vystihl hodně dobře. Už zima, ale především letošní léto to jasně ukázalo. Vedení a celý klub šel v tomhle neskutečně nahoru. Letos to bylo excelentní. Mourinho jasně řekl, koho potřebuje, a vedení to prakticky během pár dní vše připravilo. Už dlouho (možná nikdy) jsme nezažili, abychom zahájili přípravu s kompletním kádrem (MS to trochu nabouralo) a už v srpnu nikoho nekupovali. Navíc jsme to mužstvo doplnili skutečně dokonale. Mourinho sice mlžil, že nemá perfektní kádr, protože žádný není perfektní (a s tím by se dalo souhlasit), ale tady to prostě do ideálu nemá daleko. To mužstvo má všechno, co může Mourinho chtít. Větší problém jen jen v backupu do útoku, kde se prostě Costovi nesmí nic stát, ale jinak to musí všechno zválcovat tak 8:0.

Uvidíme, jak to bude celé pokračovat. Předcházelo tomu několik nepopulárních kroků, často jsme se museli vyrovnat s tím, že to zkrátka nebude tak, jak by si fanoušci (ať už ze sentimentu, nějakých "citových" vazeb nebo zkrátka přání) přáli, ale teď je tu alespoň tohle: Mourinho si postavil kádr, jaký tu měl naposledy zřejmě Ancelotti a ten udělal double. Mourinho nemůže udělat nic míň.

Reagovat
Manik...

Ancelotti je větší pán

Reagovat
blade115

Je to pravda, práce vedení šla neuvěřitelně nahoru ... Ještě za Ancelottiho se na Gourlaye a spol. prskalo, jak to nesmyslně vedou, jak nezvládáme přestupáky, jak končíme ve ztrátě atd. No, pár let uteklo a už bychom jim měli skládat hluboké poklony. Emenalo, Ford, Gourlay a další odvádí úžasnou práci. Bůhví, jestli bychom na tu cestu najeli tak rychle nebýt FFP, ale hlavně že už to je. Je fajn, že už naše přestupáky nejsou na výsměch, ale spíše na uznání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Fialky se mohou tesit na zisk Evropske ligy, zakladni kamen uspechu uz maji.

Reagovat
Furia Ceca

Myslíš Montellu, Pasquala, Rossiho nebo Cuadrada? Tenhle čelzíček se bude muset hodně snažit, aby se vůbec probil do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si spomeniem na tu prípravu Veľmi talentovaný hráč...škoda tých zranení

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ziyech do Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Oficialne: Mourinho právě zveřejnil informaci, že český brankář Petr Čech zůstane jedničkou Chelsea i nadále.

Reagovat
jk

According to reports, Thibaut Courtois will start in goal tonight for Chelsea.

Reagovat
Matić

právě že všechno nasvědčuje tomu, že dnes bude chytat Courtois, už to píše i Sky Sports, nevím kde jsi na tuhle hloupost přišel...

Reagovat
bayern987

Pokud to nebude na eurofotbale tak tomu věřit nebudu.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Tuxedo

Včera mi volal Mourinho že jedntka bude Courtois potvrdil mi to osobne aj Fabregas.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslel jsem si to :DDD

Reagovat
Infi

:DD

Reagovat
miky10

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
cristiano.K.

:D

Reagovat
madridcan

tukomaster :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
miky10

Jj a justbetter :DDDDDDDD

Reagovat
Swarley

:DDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Už v Německu býval furt zraněnej. Nevím, proč jsme ho kupovali.

Reagovat
Kvooca

Mohl prijit, tak by potom mohl davat, ale ne, to ne

Reagovat
Tuxedo

Ked vyhra Fiorentina EL tak po sezone mieri Marin do Benfici za 15 M aby zlomil kliatbu Bély Guttmana

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea ho zničila

Reagovat
Tuxedo

tak to potom Arsenal zničil 2/3 svojich hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako koho? Co si pamatuji tak to je přesně naopak, většina hráčů co z Arsenalu odešlo tak už nikdy nedosahovali takových kvalit jako tam.

Reagovat
Tuxedo

v Chelsea bol skoro nonstop zraneni tak preto hovorim ze arsenal znicil kolko hracov ? ved tam je normalne na marodke 8 hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel je v tom že keď Arsenal kúpi mladého hráča aj sa s ním pracuje a hrá za Arsenal. Keď Chelsea kúpi mladý talent, chodí len po hosťovačkách ako cigán, zničí si celú kariéru, nakonec ho predajú a celá jeho nádejná budúcnosť je fuč.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mu dala šanci restartovat kariéru po mnoha zraněních, protože to byl vážně velký talent. Bohužel zdraví mu nesloužilo ani potom. Pro Chelsea špatný kauf, ale o nějakém zničení tohoto hráče nemůže být řeč. Je ho škoda, sympaťák.

Reagovat
soukup

nevím co tu Chelsea furt tak hejtujete, dyť je to vlastně charita. Koupí hráče, někdy dost draho a pak je půjčuje potřebným

Reagovat
Arbiter

tak zrovna Marin dvakrát drahý nebyl, no...

Reagovat
soukup

jo ten zrovna ne

Reagovat
jk

Reagovat
herbage

De Bruyne, Lukaku - to už není žádná charita

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Nevím jak moc byl potřebnej Moses v Liverpoolu nebo Marin v Seville

Reagovat
TopinB

Moses v Liverpoolu by nám pomohl k titulu, kdyby jsme zbytečně nestráceli doma Byl tajný agent

Reagovat
k0udy

Proč hostování když stejně za Chelsea nikdy hrát nebude? Fakt to nepochopím, místo toho aby jak jeho tak Mosese prodali, tak je posílají po hostovačkách.

Reagovat
blade115

Třeba za ně nejsou žádné nabídky k prodeji.

Reagovat
Arbiter

z finančního hlediska, jejích prodej se bude zapisovat do dalšího účetního období...

Reagovat
vitasrp

Když ti nepřijde nabídka k prodeji, nemůžeš prodávat. A hostovačka má přínos alespoň v tom, že se zbavíš ročního platu.

Reagovat
matZz

tak caute, idem do fiorentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol sa vrátiť späť do BL, tam bol hviezda, liga mu sedela, hral v repre a stále by bol prínosom pre väčšinu klubov v lige...škoda tých talentov, ktoré zahviezdia v Bundeslige a hneď si idú pokaziť kariéru do PL, za posledné 2 roky takto skončili okrem Marina aj Holtby a Kagawa, snáď ich príklad v budúcnosti pomôže ďalším mladým hráčom z Nemecka, aby boli v tomto smere opatrnejší...Veľmi rád by som ho videl späť vo Werderi alebo aj inde v Nemecku, nechápem, prečo o neho nikto z BL neusiloval

Reagovat
jv

Momentálně by to už taky tak slavný nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

zo začiatku by určite nehral hneď ako vo svojich najlepších rokoch v Brémach, ale verím, že časom by sa v známom prostredí prebral a bol by platný. Keď bude chodiť každý rok stále do inej neznámej ligy a krajiny, tak mu to naozaj môže viac uškodiť ako pomôcť

Reagovat
Arbiter

jeho "úpadek" nemá nic společného s PL, ale s tím, že má problémy se zdravím. Mimochodem takový Schürrle září nakonec ještě více a i díky CFC je za hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že to nie je len PL, aj keď tá liga je spoločným menovateľom. A nie je to len kvôli zdravotným problémom, Chelsea už takto zakopala neuveriteľne množstvo hráčov...

Andreho mi ani nespomínaj, doteraz som jeho odchod nepredýchal, predovšetkým preto, že išiel práve do CFC...prajem mu nech sa mu darí, ale ani on to ešte nemá vyhraté a nečudoval by som sa, keby sa v tej konkurencii utopil...

Reagovat
jk

S tím Schürrlem si děláš prdel a nebo si ještě větší Arbiter než vypadáš. Ten hráč v další sezóně dopadne stejně jako jeho německý kolega, který se teď pakuje do Itálie. A kdyby byl Schürrle za hvězdu, tak září na MS v Brazílii, čehož sem si já teda nějak moc nevšiml.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

čo takto skúsiť niečo o nenaplnenom potenciále?

a zrovna pri Marinovi je to o tom, že hral v Seville úplne hovno, robil zo seba niečo na čo vôbec nemá a samozrejme sebčil

Reagovat
pospech11

Škoda těch zranění Marko byl větší talent něž Özil, doufám že se vrátí do Werderu a povede ho ke světlým zítřkům.

Reagovat
smazaný uživatel

btw ono je už jasný, že kdo bude dneska chytat bude jednička? Já bych si to i tipnul naopak

Reagovat
Matić

Sky Sports před chvílí napsalo, že to budou Courtois, ale Mourek je určitě překvapí

Reagovat
fabec1222

skysports: Čech - Azpilicueta ,Cahill ,Terry , Ivanovic - Fàbregas , Oscar , Willian - Hazard , Costa , Schürrle

Reagovat
Deywid

hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

Já: Courtois - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpi - Matic, Fabregas - Schurrle, Oscar, Hazard - Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team v Burnley: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Njn, tak jsem to trefil

Reagovat
vitasrp

Lidi, kteří sestavili tohle preview sezóny Chelsea, maj můj obrovskej obdiv, protože to je vážně dost podrobná práce, která musela stát spoustu času.. Spousta těch autorů je z weaintgotnohistory.com, což je moje oblíbená anglická fanstránka. Doporučuju to stáhnout.

http://www.filesnack.com/files/ctcloi9h

Reagovat
terry

Mi to po stažení nejde otevřít. Nicméně na to teď stejně bohužel nemám čas. Máš tam nějaký body, co stojí za vypíchnutí?

Reagovat
vitasrp

Mně to poprvý taky nešlo, fungovalo to až po druhém stažení, nevím, kde byl problém.

Něco konkrétního vypíchnout nemůžu, je tam prostě úplně všechno. Takhle analyticky zpracovaný preview jakýhokoliv klubu jsem ještě nikdy neviděl. Taktická analýza, akademie, FFP atd..

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ti takových k United nasere kýbl za hodinu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Já jsem kdysi chtěl něco podobného za pomoci dalších redaktorů udělat pro web, samozřejmě ne až takhle rozsáhlý, takhle propracovaný a na takovéhle úrovni, ale něco na ten způsob. Je to teda úžasný kus práce, to klobouk dolů. Všechny ty profily A-týmu, mladíků, hráči z hostovaček ...

Akorát to teda není z wagnh, ale Plains of Almería, což je podobná stránka stejného rázu. Ono na tom ale koneckonců nesejde, když na tom dělají i lidi z wagnh...

Reagovat
vitasrp

Jop a ten frajer, co vede Plans of Almería, má naprosto skvělý články a je to permanentkář na Stamford Bridge, od něj si cokoliv přečtu hrozně rád.

Každopádně škoda, že ta idea nebyla naplněna, tyhle věci jsou prostě fantastický, i když si nejsem jistý, jak moc je lidi ocení..

Reagovat
blade115

Ani už nevím, proč to tenkrát nevyšlo, každopádně kdyby někdy něco takového proběhlo, tak jedině ve spolupráci alespoň pěti lidí. Jednou jsem dělal sezónní prevko sám a byla to práce na několik hodin. Ale jak říkáš - problém je v tom, že to celý přečte úplný minimum lidí a ještě míň jich to skutečně docení. Což je teda škoda, která souvisí s dlouhodobým trendem, kdy jsou v ceně víc spekulace o Pogbovi v CFC než přínosné blogy. Ale to už je zas jiná debata...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta stránka je totálně boží už jenom tím názvem Obsah samozřejmě na jedničku s 3 hvězdičkama

Reagovat
kubys

Blah, na to jak jste mi odporní, je tohle perfektní.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fff

Ak je Barca ochotna pustit Songa, musime po nom ist, aj keby na hostovanie.

Hlavne sa zbavit Lucasa, nevravim, ze ho musime nutne predavat, bolo by predsalen krute chciet po niekom, aby zanho platil. Pre mna za mna nech s nim rozviazu zmluvu, ale nech uz prosim za nas nehra

Reagovat
M0rb1D4S

I know that feel bro..

Reagovat
fenixLFC

zaloznika nepotrebujeme a to ani v pripade predaja lucasa

Reagovat
Free_player

lol

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team v Burnley: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Reagovat
diastan

Tak snad Courtois 3 hrubky

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Curvoase rozlučka se základem

Reagovat
blade115

Nejlepší možná sestava. Jestli nebudou tři body, tak ať se ani nevracej domů.

Reagovat
M0rb1D4S

Na papíře to vypadá jako prakticky bezchybná sestava. Dneska musí být 3 body i se zavřenýma očima. Já jdu bohužel do práce.

Reagovat
Swarley

tohle je na papíře fakt svinsky silné, jsem zvědavej

Reagovat
Whitemedia

Subs v Burnley: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Willian, Torres, Drogba.

Reagovat
Nikikrew

dost divne vidiet Cecha ako nahradnika

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, za tu dobu co sleduju Chelsea jsem ho tak viděl 50x na lavičce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Salah měl být na lavičce místo Torrese...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo místo Drogby.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogby, ten stejně není 100% fit, ale možná má i na křidlo přednost Torres před salahem

Reagovat
Whitemedia

50% Drogba > Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls Drogbu v přípravě vůbec? Vždyť to bylo strašidelné.

Reagovat
Whitemedia

Viděl si Torrese poslední tři sezóny? To byla noční můra..

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Whitemedia

Omlouvám se.. fáájn, byl boží, každý klub sní mít v útoku takového hráče

Reagovat
blade115

Vím teda, že José počítá s Torresem i na křídlo, ale tohle se dalo vyřešit líp. Mít tři hroťáky k dispozici je zbytečný, zvlášť když tam v nouzi zahraje i Schürrle. Určitě měl být na lavici Marco nebo Mohamed.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě špatné rozhodnutí posadit čecha. zajímavý,že koule,aby vyhodil torrese nemá

Reagovat
bayern987

Reagovat
minoLFC

Torresa ťažko Chelsea vyhodí, keď ho s jeho platom nikto nekpúpi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prave pozeram interview s Mourinhom

Cech si už moze hladať nový klub

Reagovat
Swarley

nakonec dost zvláštní přístup, ale tak kdo ví, jestli to třeba Čech už nevěděl dopředu a má třeba něco rozjednaného...on si skvělej klub najde, nemám o něj strach

Reagovat
minoLFC

snaď ho nejaký kvalitný klub zoberie...predsa neskončí v Sparte

Reagovat
Swarley

většina týmů má docela plno, ale Čech je pořád Top kvalita, určitě se pár týmů najde...

Reagovat
smazaný uživatel

a to mi tu fans chelsea nadavali ked som povedal, že v Chelsea by boli hlupi ak by predali Cou a nechali si starnuceho Cecha

Reagovat
smazaný uživatel

Carra a Mourinho povedali presne to isté čo som povedal ja pred paru mesiacmi. Očakávam ospravedlnenie

Reagovat
fenixLFC

prave tymi dvomi by som sa neohanal

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nadával tak možná masopust.

Reagovat
Whitemedia

Ale ne, někdy v lednu jsem si to taky nechtěl připustit a odmítal jsem Courtoise.. takže nejen Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

a arbiter a neviem už...vela ludi sa mi tam smialo ked som povedal, že si Mou vyberie Cou

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo spíš kvůli sentimentu hlavně, ne že bys nemohl mít pravdu.

Reagovat
terry

Jaké interview?

Reagovat
smazaný uživatel

na sky sports. V podstate potvrdil, že spravil rovnake rozhodnutie ako pred 10timi rokmi s Cechom....A vybral si samozrejme budúcnosť a Courtoisa...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že před 10 lety tu náznakem nebyl nikdo jako Čech

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
blade115

Ježiši ... Ta paralela je úplně trefná, Cudicini vs. Čech byla stejná problematika jako letos Čech vs. Courtois. Akorát že Čech je legenda a Courtois už teď jeden z nejlepších gólmanů světa. A dejte už s Arbiterem pokoj, já mám Petra taky rád, ale člověk na Mourinhově pozici se na to musí dívat spíše pragmaticky, rozhoduje v zájmu budoucnosti klubu, ne jeho minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Cudicini byl tehdy jeden z top golmanu na svete, aha. teda haha

Reagovat
blade115

Oba z té dvojice (jak ten starší, tak ten mladší) byli tehdy o pár úrovní níž než ta současná dvojice. Nevím, o co ti jde. Cudicini nebyl na úrovni dnešního Čecha, ale Čech tehdy taky nebyl na úrovni Courtoise. A opovaž se dál srážet Carla, tehdy to byl sakra dobrej gólman, minimálně jeden z těch lepších, co za nás kdy chytali. Co na tom, že nebyl tak dobrej i ve srovnání s ostatními světovými gólmany... My jsme taky tenkrát nebyli světoví.

Reagovat
Arbiter

"...ale Čech tehdy taky nebyl na úrovni Courtoise..."

Tohle je kec.

Reagovat
fantomas

Minimálně reputaci z pochopitelných důvodů neměl takovou, to je prostě fakt.

Reagovat
Arbiter

To neměl, no. On totiž namísto toho, aby ze Sparty šel rovnou do velkoklubu, vybral si podprůměrné Rennes.

Reagovat
fantomas

"Z pochopitelných důvodů"... který ovšem na věci nic nemění. Courtois se dá ve 22 letech v klidu považovat za nejlepšího brankáře světa - zahrál si na MS a ve finále LM, vyhrál titul. Něco takovýho o sobě zkrátka Čech nemoh říct ani omylem, jakkoliv to vůbec nebyla jeho chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Dobrá, ale tohle je podle mého absolutně nepodstatné, v první sezóně zářil jako nikdo a lámal PL rekordy. Hned od první chvíle. To je pro mě podstatnější měřítko než věhlas...

Reagovat
fantomas

Co má Čechova první sezona v Chelsea společnýho s Courtoisovym statusem před první sezonou v Chelsea?

Reagovat
Arbiter

Třeba to, že status je něco jiného než kvalita

Reagovat
fantomas

A kdo ti dal tu pravomoc rozhodnout, kterou "úroveň" měl blade na mysli?

Reagovat
Arbiter

Třeba tahle věta: "...Co na tom, že nebyl tak dobrej i ve srovnání s ostatními světovými gólmany..."?

Reagovat
fantomas

Která se evidentně týká Cudiciniho, mhm.

Reagovat
Arbiter

ano, jenže dotváří to aspoň ten kontext, v jakém to blade vlastně myslel. Ale ať nám to blade vyvrátí, jestli tomu tak není...

Reagovat
fantomas

Nedotváří vůbec nic, co by se týkalo Čecha. On nikde nenapsal, že byl v tu chvíli kvalitativně horšim brankářem než Courtois - to se ostatně ani nedá dost dobře porovnat.

Reagovat
blade115

Napsal jsem to níže, ale nechci to podávat jako stoprocentní pravdu, spíš to je takový dojem/osobní názor... Ten výrazný rozdíl se týkal těch jmen.

Reagovat
blade115

No nebyl no.

Reagovat
Arbiter

byl, no...

Reagovat
blade115

Courtois se může ve 22 letech směle považovat za nejlepšího gólmana světa (spíš Top3), má za sebou vítězství v EL, vítězství v PD, vítězství v CdR, chytal na MS, chytal ve finále LM, má na kontě XX rekordů s čistými štíty a i přes velkou konkurenci je neotřesitelná jednička v repre. Co z toho měl ve svých dvaadvaceti letech Petr? Jen tu repre... Courtois má víc zkušeností, větší jméno, přichází jako Top gólman. Čech přicházel jako anglické veřejnosti neznámý talent odněkud z provinčního klubu ve Francii ... Já ho fakt nechci takhle snižovat, nepíše se mi to dobře, ale Courtois je vážně výš.

Reagovat
Arbiter

Ano, jenže ty tu nepopisuješ kvality, ale velikost jména. To jsou dvě rozdílné věci...

Reagovat
blade115

Ono to jde ruku v ruce, Courtois má daleko víc zkušeností než Čech. A je spravedlivý říct, že Čechovi hodně pomohla ta první sezóna za Mourinhovým betonem.

Mimo to ale šlo v této diskuzi i o ten status. Cudicini jako jednička, miláček fanoušků X Čech jako neznámý talent. Čech jako legenda X Courtois jako supertalentovaný Top gólman. Ten poměr tam je prostě vyvážený. Čech je dnes víc než tehdy Cudicini, Courtois je dnes víc než tehdy Čech.

Reagovat
Arbiter

Takže jsi to v původním komentáři neporovnával kvality, ale velikost jmen?

Reagovat
blade115

No, v podstatě oboje. Protože já si myslím, že současný Courtois je i tak o něco málo výš než tehdejší Čech, ač tam ten rozdíl není zdaleka tak markantní jako v těch jménech, o která ostatně původně šlo. Ale to s těmi kvalitami je asi subjektivní, těžko to nějak zpětně porovnávat. Hlavně teda nezkoušej nějaké statistiky, prosím ...

Reagovat
RickNash

"Courtois má daleko víc zkušeností než Čech" - tohle samozřejmě není pravda

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm Čech dost teda byl.

Reagovat
blade115

Nj, tak nic, jen jsem měl zbytečnou snahu o normální diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je tohle nenormální?

Reagovat
fantomas

Měl za sebou dvě vynikající sezony, kdy minimálně 02-03 nebylo v lize lepšího brankáře, a byl miláčkem publika. Paralela může pokulhávat v dlouhodobym měřítku, ale v tom krátkodobym je naprosto precizní.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm není

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Arbiter

až Mou rozhodne pragmaticky o něčem, přes co pro vás nepojede vlak, omlátím vám to o hlavu

Reagovat
blade115

Jak je libo. Ono totiž není tolik věcí, přes které by pro mě nejel vlak ... Na to jsem fanouškem Chelsea už dlouho.

Reagovat
fantomas

Pro SkySports asi. Řek jim, že Courtois bude v bráně pro příští "roky a roky".

Reagovat
Arbiter

Nevím, co to je za interview:

Jose pre-game: 'Thibaut is my number one tonight against Burnley. I don’t make decisions for the season; I make decisions for a match.' #CFC

Reagovat
fantomas

18. srpna... good luck with that. Jestli mu neudělaj aspoň testimonial, tak ten klub definitivně neni nic víc než mrdka.

Reagovat
blade115

Neudělali ho ani Lampardovi, jediná Čechova šance je utkání s Foxes, jak psal terry...

Reagovat
fantomas

Potom holt platí poslední věta (i vzhledem k Lampsovi). Foxes dávám tak 2 % šanci, z toho jedno procento zaujímá Courtoisovo zranění.

Reagovat
blade115

V tomhle souhlasím, ono možná něco proběhne až Lampard definitivně ukončí kariéru, to ale samozřejmě není to pravý ... Snad se něčeho takového dočká jednou alespoň Terry, jinak už nevím. Ti dva s Lampardem už měli mít dávno sochu, natož pak abychom se bavili o takové samozřejmosti jako je rozlučka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Mourinho: "Thibaut is my number one tonight against Burnley. I don’t make decisions for the season; I make decisions for a match."

Může, ale tohle jsou zas kecy ...snad mu na to tankista neskočí a vypadne z té špíny.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Swarley

kraviny, na to bych vůbec nereagoval...je jasné, že by pro něj byl sen si ho podržet ještě na rok, ale tak na to nemůže Čech slyšet...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takový talent to byl jak mohl jít do Chelsea.. :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "We had to think about the future of the club and so we have given the position of goalkeeper to Courtois"

To mi přijde trochu usměvné když Mourinho hovoří o budoucnosti klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné, ale rozumné.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumné to je, ale obhajovat to zrovna tímhle potom co prodal Lukaka .. poněkud neštastné

Reagovat
mithro

Nice of United to buy Rojo to help his compatriot Di Maria settle in to life at the club

Reagovat
Swarley

ok, pak ho beru

Reagovat
smazaný uživatel

ako, my im fakt ideme dat Naniho, to je hrozne, nepoviem, keby bol Rojo top stoper do zakladu, tak ok, ale my sa vzdame Naniho a donesieme hraca na rozsirenie kadra a este im aj dame 15 mega alebo kolko..sak to je na hlavu

Reagovat
mithro

vyzera to uz ako done deal. ja neviem teda co si od toho slubujeme ale zrovna toto je pozicia, kt je az za CM a CB. Uz nech je potom, nebavi ma to, tento transfer je tiez taky meh.

Reagovat
Swarley

on je primárně co? stoper nebo kraj? pokaždé čtu něco jiného

Reagovat
mithro

netusim, ja som ho videl len na MS ako LB a ani tam ma neohuril.

@Sport_Witness 1m

Our @PortuBall has done a full profile on Marcos Rojo. Coming up soon. You may not like it if you're a Manchester United fan.

pockam, uvidim, precitam. ale je to viac menej jedno, nase hlavne problemy to aj tak neriesi.

Reagovat
Swarley

já z něho odvařenej nebyl, skvěle tam tu lajnu brousil, ale nepřišel mi vůbec vyhrátej, takovej poplašenej...rychlejší Fábio

Reagovat
smazaný uživatel

stoper. Na LB v klube nikdy nezahral dobre. Vraj ani v kvalifikacii za argentinu nehral dobre na LB...mal len dobre MS

Reagovat
Swarley

no uvidíme, každopádně to hrubě nesplňuje můj požadavek před přestupákem, že musí přijít zkušenej našlapanej TOP stoper, kterej odehraje 90% zápasů v základu...to poslední možná splní, ale tak to nebude ani tak o výkonnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

tak on si svoje odohra, ale tak neni to TOP stoper...a neviem či je to prave posila pre klub ktory chce hrať o titul...Ma hmm neviem, či je to koncentraciou, alebo laxnosťou alebo mu len prepina. Ale nemá problem 5 zápasov zahrať skvelo a potom v dvoch troch spraviť 4 chyby za sebou ktore stoja zapas alebo dostať zbytočnú čevenú kartu proti lepším klubom (hlavne proti Portu)

Reagovat
Swarley

uvidíme no, jestli to vyjde, tak budu fakt zvědavej...nemá cenu ho zatracovat, když ještě ani není nic oficiálně oznámeno a ještě zdaleka u nás ani nekopl do balonu...jen jsem si představoval prostě někoho jiného no...mám nutkání říct "ale tak aspoň přišel někdo", což jen podtrhuje to zoufalé počínání s nákupem na tenhle post...totální prokauč, tady se není na co vymlouvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně stoper.

Reagovat
mithro

seriozne som kazdym dnom viac nasraty

Reagovat
I am Mancunian

uz mi to ani vtipne nepride

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1bw-8KtVI_Q ..ja to nerozdycham toto nenormalny potencial mal ten hrac a on dopadne takto, smutny pribeh

Reagovat
Swarley

já nevím, nemůžeme čekat do nekonečna...na druhou stranu, už v prvním zápase se zkoušela ta změna na 4-3-3 a pokud by se to chtělo někdy v průběhu sezóny hrát primárně, tak by se hodil...ale tak v tomhle už to musí vidět van Gaal, je mi to líto, že se do toho v poslední době Nani nedokázal dostat...pokud ale přijde na jeho místo Di María, tak uvidíme konečně zase po letech rozdílové křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej, ale ja len nostalgicky spominam no, to bol fakt potencial na to, aby hral teraz hlavnu ulohu v time a nakoniec to uakzal iba v jednej sezone, ale v tej sezone bol tak skvely, ze mne sa nechce ho zbavit proste

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je to len hosťovanie Kludne v portugalsku môže nájsť svoju zašlú slávu a dostať sa znova do formy

Reagovat
Swarley

tam ten rok a půl byl naprosto famózní, v té době neměl na křídle v PL konkurenci a podtrhovaly to i jeho statistiky...je strašná škoda, že už to pak šlo tak rapidně dolů...já ho ze začátku nikdy neměl rád, ale postupně si mě získal...když si navíc vzpomene na videa s Riem z Tour, kde hrají s Wazzou ping pong a vymýšlí kraviny

Reagovat
mithro

to vies, ze pride Di Maria tam mas Roja, to nam bude musiet stacit.

Reagovat
Swarley

jsem v klidu...chtěl jsem Top stopera - přijde Rojo...chci Di Maríu, nechci to ani domýšlet...

Reagovat
smazaný uživatel

chceme top stopera, pride Rojo..chceme top kridlo, posleme prec Naniho...mne je z toho trosku nevolno

Reagovat
smazaný uživatel

mna to uz nezaujima pride Rojo, odide Nani a budeme vyrieseni..snad niekto necaka, ze Edo teraz za dva tyzdne urobi nakupy za sto mega alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

akoze on sa handrkuje kvoli dvom megam? fakt uz to nie je vtipne toto

Reagovat
mithro

vidal?

Reagovat
smazaný uživatel

toto keby sa potvrdilo, tak berem letenku a dalsi den sa docitas, ze slovak zabil Eda

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by se handrkoval o Vidala, tak to uz by se snad fans slozili a ty dve mega vybrali. kdyz tak nad tim premyslim... to neni ale tak blbej napad, na FB 50 mega fanousku, kazdej da libru a Ede, kup Vidala.

Reagovat
Swarley

jak ho znám, ten by to někde zainvestoval a za rok by každému poslal 5 liber

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych mu poslal 1000 liber.

Reagovat
mithro

postav sa do radu

Reagovat
LAM

To by mohl Čech do Arsenálu nebo City

Reagovat
Miguel19

Spíš Barcelony. Tam ještě nemají pořádného golmana.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Mám kapku něco jako zlomený srdce s tím jak se klub mého srdce zachoval k Péťovi....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Tak co by jsi chtěl po Chelsea a hlavně Mourinha.Jak tomuhle někdo může fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím, že obraňujem Chelsea, ale prečo by sa k nemu takto nemala zachovať? Proste chytá ten, ktorý je lepší podľa trénera, tam sentiment nemá čo hľadať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Nemyslim si,ze je to o tom kdo je lepsi podle trenera.Spis to vidim tak,ze Mou vi,ze kdyby Courtois nechytal,tak si rychle vydupe prestup,tudiz by mu na dalsich par let zustal Petr.Courtois golman,ktery se muze stat stejne velkou klubovou ikonou jako Petr,jelikoz tam muze klidne dalsich 10-15 let zustat.

Reagovat
blade115

To zas ne, kdyby mezi nimi byl rozdíl třeba dva roky, tak věřím (nebo bych v to aspoň doufal), že by pokračoval Čech. Navíc on to třeba Mourinho ani neurčoval tolik podle kvalit (protože ty mají srovnatelné), ale právě podle té perspektivy. Těch deset let je prostě kurevskej rozdíl ...

Reagovat
smazaný uživatel

No, áno, tak som to myslel, len som to naprd napísal. Proste, nechať si utiecť pravdepodobne najtalentovanejšieho brankára na svete, ktorý má rovnaké kvality ako terajší 32-ročný, by bolo dosť nezodpovedné, podľa mňa dobré rozhodnutie, ak sa odpútam od okolností, ako je národnosť.

Reagovat
minoLFC

ten Mourinho ti neustále láme srdce

Reagovat
A Seleção

Jak se podle tebe zachovat mel?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně jinak, než říct klubový legendě a hráči, co nás v posledních letech tolikrát podržel pár minut před sezonou. , že bude dvojka nebo si má hledat angažmá. tzv. jednání prasat

Reagovat
A Seleção

Je pravda,ze mu asi meli dat moznost najit si jinej klub,ale spis to vypada na zamer a opakovacku toho co predvedl Mourinho v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je dost divný, Čech je v lepší formě než tehdy Iker.

Reagovat
A Seleção

To nepochybne.Spis v tom vidim jakousi uchylku Mourinha mit v tymu dva TOP golmany...Jinak nevim jak si to vysvetlit...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš v tom vidím úchylku Mourinha vytírat si prdel s velkýma jménama, aby ukázal svoje koule.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
RickNash

Reagovat
olis

https://www.youtube.com/watch?v=on_u6oOptiI

no mna uz zacina chytat nervozita, zajtrajsi den cakat do vecera, to budu nervy ale zaroven to milujem

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí!

Reagovat
SunFells

Já jsem klidný. Ale kdyby chlapci arsenalští hráli s Bilbaem, tak bych nervózní byl, to jako jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nějakej Courtois, co to je za golmana? Vždyť ani nemá helmu... S odchodem Lamparda a koncem Čecha jsem ztratil poslední špetku sympatie k Chelsea a teď je můžu spokojeně nenávidět jako zbytek fotbalového světa. Aspoň v něčem budu mainstreamový...

Reagovat
alcantara

Cech ale fakt nema kam ist, nie? Monaco je shit, PSG nemoze kupovat. Pokial sa o jeho pozicii dozvedel v poslednych dnoch, tak je to fakt smutne, casu nazvys nie je. Mourinho musel vediet, kam to smeruje, tak mu mohli dat aspon cele leto na rozhodnutie a vyber ineho klubu, kym bolo este par pozicii volnych.

Reagovat
fantomas

Monaco neni shit, ale taky je to jediná možná destinace no.

Reagovat
alcantara

Vzhladom na jeho ambicie asi je. Tento rok skor oslabili, ziadne velke nakupy sa nekonali, PSG bude pokracovat v monopole. A nejaky postup zo skupiny v LM ho asi tazko bude uspokojovat.

Reagovat
fantomas

Bohužel, tolik si vybírat nemůže, a v Monaku se aspoň bude mít jako v bavlnce na starý kolena.

Reagovat
Matić

"na starý kolena"

Reagovat
fantomas

No jéje, zas tady z třicátníka nemusíme dělat nákýho mladíka. Samozřejmě sem to napsal i s ohledem na to, že dostane dlouhodobější kontrakt a dál už se stěhovat nebude. Kór když by se usadil ve starý známý Francii.

Reagovat
A Seleção

Skoda,ze Barca koupila Brava.Cech by byl idealni jednickou a vzorem pro Stegena.

Reagovat
alcantara

Idealny by bol Courtois ale Valdes, ale tak bohuzial...

Reagovat
alcantara

alebo

Reagovat
smazaný uživatel

Monday night football mi strašne chybal

Reagovat
Matić

Koukáš na to někde na streamu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale iba obyčajný stream neni to HD

http://kingstreams.tv/sky-sports-1-live-stream.php

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

myslíme na budoucnost proto jsme prodali lukaka a nechali si torrese

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie a Garry si tam dobře dávají v tom systému.

Reagovat
miky10

Courtois ♥♥♥♥

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo to mě sere fakt,že jo

Reagovat
A Seleção

Co vlastne ten Manolas?Nemela dnes probehnout prohlidka?

Reagovat
Rarášek

Ať si ho vezmou atleti a daj nám Tobyho

Reagovat
smazaný uživatel

kto by chcel link v HD na chelsea

http://streamsp.com/

Prepne až keď začne zapas, ja nebudem kukať ani tu nebudem tak mi dajte pokoj.. dik

Reagovat
SunFells

Reagovat
VdV

Rojo je CB v klubu a LB v repre, tudíž v tříčlenné obraně na LCB bude dobrej, navíc může jít na LWB, jelikož má hodně dobrý centry a pomalej taky není. S takovým Smallingem to nelze rovnat. A hlavně, bude nažhavenej něco dokázat. Mě se teda na MS dost líbil, daleko víc, než takovej Indi. Vůbec bych dopředu nemluvil o rozšíření kádru.

Reagovat
SunFells

Cerci just tweeted he reached an agreement with Atletico Madrid, he thanked Torino and the fans of the club

Atleti serou na dluhy

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Smazal to, ale měl to tam.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

to mohla bejt klidně jeho stará třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci: "I wasn't the one who wrote that tweet, nor did I delete it. I don't know how it happened."

Reagovat
SunFells

Reagovat
10

prej se mu někdo naboural do účtu, hrajou s Rubenem Perezem na Playstation

Reagovat
blade115

To je úžasný, já čekal, že půjdou dolů, jak jsme je vykradli, ale oni budou mít snad ještě lepší kádr než loni. Akorát teda nesehraný.

Reagovat
Atlético de Madrid

delas si prdel? uplně všichni jsou přdržený nebo k hovnu a musí se najít uplně novej herní styl... jediná pořádná posila je Griezmann, kterýho jsem za ty prachy taky nechtěl ale ve světle Cerciho a lavičkáře Oblaka za 16 mega je to paráda...

Reagovat
miky10

Mandžukić je taky top posila minimálně, budete v poho.

Reagovat
Atlético de Madrid

taky myslim, že se to nějak sehraje, ale vyházeli jsme oknem hrozný prachy za předražený hráče... 11 za Siqueiru, 10 za Jiméneze, 16 za Oblaka...wtf

na mandžukiče jsem zapomněl, to je pravda

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Chudák kluk

Reagovat
smazaný uživatel

ah dufal som, že na MNF budu rozoberať aj Arsenal, City, Liverpool a oni straavia pol hodinu hadanim sa o wingbackoch. Nakoneic zistili, že žiadny top hrač na takú poziciu neexistuje a že Carra a Neville boli na tej poziicii hrozni

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans sing "Jose Mourinho". Burnley fans hijack it with "Ginger Mourinho".

Reagovat
minoLFC

To hraje West ham?

Reagovat
10

Aston Villa, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za debilní kameru for fuck sake?

Reagovat
miky10

Čech by tohle vyrazil na roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary zase vystihne nase problemy a pomenuje vsetko, doniest ho do klubu proste, ked to ta nikto nevidi alebo co

Reagovat
miky10

Cesc

Reagovat
Swarley

Schurrle je strašně zajímavej hráč, na něj jsem letos zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil, kdyby to byl náš nejlepší ofenzivní hráč pod hrotem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc to je extratřída prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed Cesc,Matič bude neskutečný prostě

Reagovat
Swarley

už jsem ho chtěl zjebat, proč si to zpracovává

Reagovat
miky10

Taky sem se divil.

Reagovat
Swarley

děda Terry i tak nestihl vystoupit

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fantomas

Courtois ven

Reagovat
Miguel19

Skvěle

Reagovat
miky10

Čech by se ani nestih otočit, Courtois to stih.

Reagovat
Side

panebože....

Reagovat
smazaný uživatel

Je taaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECH

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude

Reagovat
blade115

Do piceeee

Reagovat
minoLFC

bez šance to chytiť

Reagovat
smazaný uživatel

Arfield, toho mám na lavičce kurva

Reagovat
Ángel di María 22

Péťa by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no...

Reagovat
smazaný uživatel

KURVOÁS hezky ty vole.

Reagovat
miky10

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
kiwwi

inac neviem ci to tu alebo v prevku zaznelo, Burnley ma vsetkych hracov na ihrisku aj na lavicke narodenych na ostrovoch - absolutny unikat v PL

Reagovat
alcantara

Takze prvy vypadavajuci je jasny

Reagovat
vladis271

viem, že sa vám nehrá liga, ale nemohli by ste kukať curling alebo niečo? Čokoľvek aby ste tu neoxidovali? Tiež na tú vašu dvojtímovú trapočiinu sereme a máte tam pod každým kolom 600 príspevkov pod preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Poucuj si toho, kto Ta rano obuva. Pozeram sa na Barçu, diky za radu. A vykat mi nemusis, na to si nepotrpim.

Reagovat
vladis271

tak prečo, kked kukáš barcu komentuješ tu?

Reagovat
alcantara

Pretoze to vsetko stiham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez náznaku zákroku, nevadí, hlavně že je perspektivní.

Reagovat
Whitemedia

Tyhle kecy budeme poslouchat celou sezonu, to bude zase super ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude první střelu pouštět bez zákroku, tak i jo hele.

Reagovat
smazaný uživatel

On před tím ještě uhnul?

Legendy říkají, že tam přikrčený stojí dodnes....

Reagovat
jk

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAA AAAAAAA FUCK YEAH!

Reagovat
smazaný uživatel

Costa to je borec ty vole

Reagovat
TopinB

Má někdo HD stream, který se neseká? Sportz-hd.eu po mně chce ten zasraný veetle

Reagovat
smazaný uživatel

ja jedu pres Bloodzeeda a Acestream, ale je to zpozdeny tak o pet minut.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
čutalista

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

sorry, na wiziwig.tv si to najdi, pokud chces.

Reagovat
TopinB

Já si právě nechcu instalovat programy nějaké, a na wiziwigu jsou jenom dost nekvalitní. A stream co jsem měl předtím byl na hovno a ještě byl opožděný asi o 3 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ja to mam nainstalovane uz dlouho.

Reagovat
TopinB

Díky moc, fungují oba

Reagovat
smazaný uživatel

A jede to bez zpoždění? mne se Blood neseká, ale opožděný je to jak prase.

Reagovat
Rudy

sop://broker.sopcast.com:3912/173928 rusaco 3000kbps neseka se kvalita dobra

Reagovat
Atlético de Madrid

tak a Costa už jede

Reagovat
smazaný uživatel

To bude šílenej zápas tohle, naštěstí

Reagovat
blade115

DIEGOOOOO

Reagovat
Arbiter

Costaaaaaa!!!! Perfektní odpověď. Super Ivanović

Reagovat
Swarley

kdo mu to tam poslal tou patičkou? Hazard?

Reagovat
Arbiter

Cesc

Reagovat
Miguel19

Cesc

Reagovat
spider_8

Torres by nedal

Reagovat
smazaný uživatel

KOSTIČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
alcantara

Costa si maze PL, cast prva

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar s osmičkou je nezvyk jako prase.

Reagovat
Swarley

jn, má to kolem břicha nějaký vytahaný

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Reagovat
miky10

No ty píčo. CEEEEESC! ♥♥♥

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Picooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Schurrleeeeeee boží Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Fabregasss

Reagovat
smazaný uživatel

TY PICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

CEEEEESCCCCCC ... mě z toho normálně stojí kurva

Reagovat
Miguel19

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Arbiter

wtf???

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
TopinB

Hazard Ivanovič Fabregas Schürrle Kurva to byla akce

Reagovat
TopinB

Člověk není ani zvyklý na takovéto věci

Reagovat
Minister

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych tu vzkaz pro Cescovu starou

SUCK HIM IN THE MORNING

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth
Reagovat
smazaný uživatel

Cesc

Reagovat
Arbiter

ale tohle je stoprocentně nacvičený signál!

Reagovat
jk

No ty si mi teda dedukční eso

Reagovat
nani92

tak teraz to už nieje také úžasné..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas goddamn.

Reagovat
nani92

LVG ty genius, načo si stopol Fabregasa

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak rikali jsme si tu, ze mame Herreru, tak uvidime... ale taky nechapu, proc ho LVG nechtel.

Reagovat
blade115

CEEESC!!! SCHURRLEEEEEE!!! FANTAAAA!!!! ZPOMALENEJ SOOOOOP

Reagovat
Side

zmrd

Reagovat
Ángel di María 22

Fabregas je ten člověk, co Chelsea posune uplně jinam. Směju se jeho prznění na pozicích v Barceloně, hrot a podobný píčoviny. A jsem rád, že se nevrátil do Arsenalu. Nakonec mi v Chelsea ani tak nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Taky mi v Chelsea nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš mi z duše, na něm je vyloženě vidět, že ho ta hra z hloubi pole baví, oproti tomu jakou hrál kurvu v Barce, kde to patlal kam ho postavili.

Reagovat
miky10

Najednou mi ten Kroos v Realu ani tolik nevadí.

Reagovat
alcantara

Tak ked inde sa nezmestil. Tato Barcelona nie je prenho, bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Rakitič bude lepší

Reagovat
alcantara

Mozno hej, to sa uvidi. Kazdopadne na pozicii v zalohe toho zase aztak v porovnani s nim predviest nemusi, s Cescom to bola vacsinou bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ten hrot mu moc nesedl

Reagovat
Kenneth

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Fabulous Fabregas

Reagovat
blade115

Btw, kde je Cristiano.K s tím, že byl Herrera daleko lepší nákup než Cesc hmmm?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl i Kagawa než Mata, oh wait

Reagovat
Miguel19

Ten s 10 je vážně Hazard?

Reagovat
miky10

Taky nepoznávam.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley ok, moze byt, s tymi mame sancu hrat vyrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no před zápasem říkali, že po minulém návratu do PL hráli první zápas doma s náma a vyhráli 1:0...v té době jsme obhajovali titul, takže zase bych moc neblbnul...

Reagovat
TopinB

It took Fernando Torres 732 minutes of football to score his first goal for Chelsea...

...It took Diego Costa 17.

Reagovat
Ángel di María 22

Takovej dive hnusej a ještě se diví, kurva jedna. Skvěle sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

dobre mu tak cigosovi

Reagovat
Miguel19

Proč Costa tvl?

Reagovat
Atlético de Madrid

Costa expertně :))

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

a spravne jeste cervena..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

hmm, pecka podle mě...

Reagovat
Talker

Hodně tomu pomohl, potřetí v zápase... Žlutou si zasloužil prostě, i když pencli k tomu písknout mohl taky.

Reagovat
Arbiter

jako výchovná žlutá je to fajn, ale spíš je to podle mě pecka než simulace.

Reagovat
Talker

Jak říkám, skočil si tam už třikrát dneska během půl hodiny, tak se rozhodčí nasral a hodil mu žlutou. Já být rozhodčí tak už je venku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ho jeste musíme odnaučit, to at si nechá do narodaku.

Reagovat
Whitemedia

Co chceš odnaučit, když to byl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

jo no a presne proto musel skočit tak teatralne a valet se

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

Nevím čemu se tlemíš, možná spadl teatrálně, ale faul tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Striktně podle pravidel penalta a červená pro brankáře...

Reagovat
miky10

Kurva ten Hazard, to to nešlo takle přímočaře dřív?

Reagovat
kiwwi

to bolo srandy ked som pisal, ze Fabregas by u nas hraval klasicke CM ale podla odbornikov on moze hrat iba AM

topka fakt...sa mi chce plakat ze sme takeho hraca nechali Chelsea a u nas hra Fletcher, Cleverley

Reagovat
TopinB

To se lidi smali, ze u vas

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko znesiem, ale na Fletcha si nevyskakujte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nerad bych ti krivdil, vim zes Cesca chtel, ale nerikal jsi pak kdyz prisel Herrera, ze to je taky super a ze toho Cesca mozna ani nebudem litovat?

Reagovat
kiwwi

ano Ander je super, sak to som pisal este dneska, ale Cesca lutovat budeme, ten mal byt proste nas

Reagovat
smazaný uživatel

no zaloha Cesc Herrera... omg, nechapu proc to LVG stopnul. a to jsme trosku u toho nadavani... buhvi jak to s tema nasema prestupama doopravdy je. Treba tem recem o tom jak je LVG nasranej na Woodwarda moc neverim, to jen bulvar nema o cem psat.

Reagovat
smazaný uživatel

Cm hral skor Oscar,Cesc Am

Reagovat
miky10

Hh, to bude easy.

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic <3

Reagovat
Miguel19

BRANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESC

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle bude start-cíl.

Reagovat
Minister

Reagovat
Trapper

Nazdaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Ivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

:)))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas bude mít asistencí, jak nasraných za tu sezonu.

Reagovat
Talker

Branoooooooooo

Konečně jsem viděl gol a neseklo se mi to vteřinu předtím

Reagovat
Swarley

zvláštní zvyk streamů se sekat jen výhradně při gólech, ale je to s železnou pravidelností...já to mám zpravidla až u opakování branek...

Reagovat
Talker

Mě se to seklo 3x... Při prvních třech golech.

Reagovat
smazaný uživatel

me se to seklo presne pred tim rohem. a pak strih a dve minuty pote...

Reagovat
Miguel19

Mně se to seklo těsně při tom Costovo pádu. Asi na půl minuty. Ale bylo mi jasné, jak to dopadne..

Reagovat
Arbiter

done Braňo

Reagovat
Whitemedia

Luis to bude mít kurevsky těžké

Reagovat
Arbiter

nejen, myslím si, že hlavním konkurentem Luise je Azpi, Ivan je jedním ze stavebních kamenů Mourinhovy obrany.

Reagovat
Talker

Spíš mu nechává Mou tak rok-dva na aklimatizaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A po právu.

Reagovat
Arbiter

to rozhodně Moderní bek s tělesnou konstrukci klasického beka

Reagovat
blade115

BRAŇOOOOOOO

Reagovat
minoLFC

Ivanovič 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregaaaaas SUCK HIM IN THE MORNING!!!!!

Reagovat
Talker

Jinak tohle byl Ivanovičův 25. gol za CFC Celkem slušná produktivita

Reagovat
smazaný uživatel

16 do Torrese

Reagovat
Sandstorm

Chelsea vyřešila svůj problém na CM nákupem dvou TOP hráčů Fabregase a Matiče za půl roku. My ty prachy utratíme za Fellainiho a Herreru. Dále v Chelsea hraje na křídle Hazard a Schurrle. Nám se tam potácí Young, v lepším případě Nani nebo Valencia.

Tady na tom je hezky vidět, proč jdeme výkonnostně tak dolů. Opakovaně nezvládáme přestupy a to nejen za poslední dvě období, ale tak posledních 3-5 let. Konkurence prostě přivádí lepší hráče za srovnatelné částky, které utrácíme my.

Reagovat
Talker

Nám se na křídle zas občas potácí Willian, si nevybereš... Nikdo není perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Však Willian by taky strčil všechna křídla United do kapsy.

Reagovat
Talker

To je taky vlastně fakt O to srandovnější to je

Reagovat
smazaný uživatel

To teda ne...

Reagovat
Talker

Tak záleží, jestli Matu nebo Rooneyho bereš jako křídlo..

Reagovat
Whitemedia

Co já bych za to dal, kdybych se uměl taky tak potácet jako Willian

Reagovat
smazaný uživatel

co ti vadi na Herrerovi? jen se k nemu mel/musi koupit jeste ten Vidal.

Reagovat
Swarley

Herreru nemá cenu vůbec zatracovat kvůli jednomu zápasu, tam byl ten problém hlavně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

presne. ja doufam, ze jim LVG poradne zvedl mandle.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

co je to za kravinu?

Reagovat
Trapper

Ty vole kdybys to radši odcentroval normálně

Reagovat
Miguel19

On zkoušel rabonu

Reagovat
Atlético de Madrid

hmmm tak Hazard jí dělá ve fotbalovym světě asi nejlíp po Di Maríovi, Quaresmovi a Ronaldovi žejo

Reagovat
smazaný uživatel

a Rojovi ten tak zachranuju situaciu vo vlastnej sestnastke

Reagovat
Ángel di María 22

Angel ma spoustu padavanu.

Reagovat
Swarley

však teď ho vysílá na průzkum a hned po něm dorazí sám

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli podá pravdivý report o potenciálních spoluhráčích tak určitě ne

Reagovat
Atlético de Madrid

stejně to jen odkoukal od ronalda, kterej to odkoukal od quaresmy

Reagovat
blade115

Torreeees

...On ji ale vážně dělal často a nedělal ji špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To já vím. Ale na takovém terénu je to fakt o držku..

Reagovat
smazaný uživatel

Torres má nejlepší rabonu na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Edenek už si začíná zase věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Edene hold každej není Joe Cole

Reagovat
TopinB

Azpi dneska uz podruhe dostal jesle

Reagovat
Atlético de Madrid

to je znamení, že by měl hrát filipe

Reagovat
smazaný uživatel

Jesli se něco nestane, tak se na hřiště stopro podívá

Reagovat
spider_8

Btw Costa tím vyrovnal nebo překonal počet Torresových venkovních gólů z loňské sezony?

Reagovat
Talker

Stejně tak i Etoových, ne? Ten nedal ani jeden za celou sezonu.

Reagovat
spider_8

Já nvm, jen se ptám. Zase mu nechci křivdit

Reagovat
Talker

Torres jich pár určitě venku dal, přinejmenším v posledním kole proti Cardiffu, pokud si pamatuju. A taky Schalke.

Reagovat
spider_8

Myslím v PL.

Reagovat
Talker

V PL dal určitě Cardiffu... Si to pleteš s Etoem, u něj se říkalo, jak nám venku proti Atleticu bude chybět a pak se zjistilo, že venku gola ani jednoho nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

zatiaľ najzábavnejší zápas prvého kola

Reagovat
Talker

Oscar poslední hráč před golmanem

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná nevýhoda toho, že hraje Schurrle základ je, že to tam nemůže naskočit rozpohybovat z lavičky

Reagovat
Talker

Místo Drogby/Torrese na lavičku Salah pro příští zápas a je to ideální

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

@Robbie9Fowler

Chelsea fans singing about liverpools stevie g again... You'd think he's the only player that's ever slipped

https://pbs.twimg.com/media/BvWHFAiIYAANeMD.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

(ale to ze sa o Gerrardovi spieva na kazdom stadione je tiez super)

Reagovat
Infi

Reagovat
vladis271

Reagovat
m.sali

tak čekam po utkání vyjádření od Mouřenína jak chelsea neni favoritem na titul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Přesně proč přicházel Fabregas. On to vlastně otočil sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Úplně vidím, jak Ramires při té první nahrávce na Schürrleho zabíjí diváky v nejvyšší řadách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo flash, který teď nespadl?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10
Reagovat
smazaný uživatel

Ach, úžasný zápas, a ještě k tomu se očividně naši fanoušci naučili novej chant, tohle už je prostě as good as it gets

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci jsou dnes úžasní. Jdou slyšet víc, jak domácí včera na Anfieldu.

Reagovat
Arbiter

ten chant se zpívá dost často

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím který myslíš(nemyslím Willianův), mě přišlo, že zpívali nějakej novej

Reagovat
Kluivert9

Na PD Fabregas nestačil, v PL za hvězdu. Klasika...

Reagovat
miky10

Reagovat
Atlético de Madrid

a nebo se to dá naopak obrátit - i když hrál v PD špatně, stejně byl nejgólovější záložník a jeden ze tří nejlepších nahravačů ligy po celý svoje působení

Reagovat
Kluivert9

Jsem fakt rád, že je pryč. Moc marnějších hráčů v Barce nepamatuju...

Reagovat
Atlético de Madrid

tak on tam prostě byl přebytečnej - Pep, Tito, Roura i Tata tam pravidelně dávali Cesca společně s Xavim, Iniestou, Busquetsem a Messim...což samozřejmě vedlo k totálnímu přehuštění středu a on tam hrál až pátý housle

Reagovat
alcantara

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

sak ste ho uplne dojebali a teraz sa tu davate do takej pozicie, ze on bol traged? pozri sa ake mal statistiky, aj napriek tomu, ze ste ho dojebavali jak to len islo

Reagovat
TopinB

Já jsem přesvědčený, že tady Kluivert9 je troll, protože tak blbý a neobjektivní nemůže být nikdo

Reagovat
Kluivert9

Jasně, nikdo ze 4 trenerů pod kterýma u nás hrál, nevěděl, jaká je jeho pozice

Reagovat
smazaný uživatel

no vedeli, len ho na tu poziciu nedavali, lebo tam uprednostnovali inych hracov, co im mozno netreba vycitat..ale stavat Fabregasa do pozicie trageda? sila trosku

Reagovat
Kluivert9

Dostával ve středu zálohy dost příležitostí, ale když si ho dával do kapsy i Thiago, tak se prostě zkoušely i jiný varianty aby hrál. Bohužel i jinde byl dost mimo.

Reagovat
alcantara

Tak cisla mal dobre, z nasich zaloznikov bol jasne najproduktivnejsi, pricom nehral na svojej prirodzenej pozicii. Tam bol ale zase ten pruser, ze vzdy vydrzal pol roka a na jar odpadol.

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Nebo že bys fakt nebyl troll ale jedoduše debil?

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Barcelone byl traged i Ibrahimovic...

Reagovat
smazaný uživatel

tiez ho dojebavali jak Fabregasa

Reagovat
blade115

Hmm, asi není tragéd jako tragéd, ten náš rozhodně 20+ gólů nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jste za kreteny, kdyz ho nekolik let dolujete z Arsenalu a kdyz ho konecne dostanete, tak ho neumite vyuzit..

Reagovat
fantomas

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kluivert9

Nezvládal CM, nezvládal AM, nezvládal F9... Je celkem zázrak, že se ho Barca zbavila za stejný peníze, za kterýho ho dolovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Jak říkám, troll

Reagovat
fantomas

Cesc by zářil, kdyby pravidelně hrál na Xaviho pozici. Tečka.

Reagovat
alcantara

Parkrat tam hral a vobec sa nechytal.

Reagovat
fantomas

"pravidelně"

Reagovat
alcantara

Nojo, mozno len potreboval viac casu a naucil by sa tu poziciu zvladat. Ak by bol po celu karieru nas, mozno by bol teraz jedna z najvacsich legiend. Ale cez Xaviho to bohuzial neslo, prisiel k nam v zlej dobe.

Reagovat
fantomas

To souhlas.

Reagovat
Fenri

O to smutnější tohleto všechno kolem něj je

Reagovat
Kluivert9

Jen změň párkrát za často

Reagovat
Talker

Proč tady troluješ?

Reagovat
Kluivert9

Jé, další stříkač z Fabregase

Reagovat
smazaný uživatel

Kennethe?

Reagovat
TopinB

Katalánská verze

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak, ještě horší Bola nebo jiri.

Reagovat
TopinB

Právě jsem chtěl říct, že jiri a Bola snad měli dítě, nebo jinak nechápu, jak je možné, že někdo tak blbý a neobjektivní je schopný psát.

Reagovat
Kluivert9

Evidentně se podcěňuješ...

Reagovat
TopinB

Tak se zamysli ještě jednou, a možná ti v tvojí blbé hlavičce dojde, koho jsem tím myslel. Nápověda: Taky fandí Barceloně

Reagovat
Talker

Bezva, vzhledem k tomu, že jsem tu k Fabregasovi nenapsal ani jeden příspěvek, tak usuzuješ, že jsem "další stříkač z Fabregase"?

Jééé, další barcelonský dement

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně, že tobě je tady mezi modrejma dementama fajn

Reagovat
TopinB

Všichni jsme dementi, jenom ty seš letadlo. Retardované, ale letadlo.

Reagovat
TopinB

Protože je to debil, proč asi

Reagovat
Kluivert9

Utíkej si dát Cesca do fantičky

Reagovat
TopinB

Ty hlavně prosím tě utíkej do prdele, trolle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Dostal na tomto postě dost příležitostí a byl stejně mimo, jako kdekoliv jinde v sestavě. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno prosimtě, jste ho tam tahali jako takovou děvku pro všechno, která lepila sestavu pomalu kdekoliv v ofenzivě jen ne na svoji pozici, kde bych si tipnul, že hrál tak 5x

Reagovat
TopinB

Když ho tam narveš dvakrát za půl roku a přitom ve všech zápasech a na všech tréninkoch hraje AM nebo hrot, tak se mu tam úplně moc dařit asi nebude

Reagovat
Mada

Reagovat
blade115

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Reagovat
TopinB

"Serem na začlenění hráče a jenom ho tam tak plácneme, pokud možno na hrot, a budeme nadávat jak je na hovno"

Reagovat
Arbiter

v PD ho nesmyslně strkali na hrot, v PL se ví, kde je jeho pravá pozice. Klasika?

Reagovat
Kluivert9

Jasně

Reagovat
fantomas

Reagovat
Error

Reagovat
Kluivert9

Je sranda sledovat, kolik je tady najednou "odborníků" na PD a čistě náhodou všichni fandí novýmu týmu Cesca

Reagovat
TopinB

Je sranda jak strašně neobjektivní si a jak čistě náhodou tady meleš sračky o hráčovi, který byl rád, že se od vás zase dostal

Reagovat
Kluivert9

Taky jsme rádi, že už vypadnul

Reagovat
TopinB

Jak říkám, neobjektivní a meleš sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni možný tohleto

Reagovat
Kluivert9

Masopuste, pls

Reagovat
blade115

Tak se prostě shodneme na tom, že jste k smíchu a Chelsea udělala vynikající obchod, ju?

Reagovat
Kluivert9

Přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Je sranda sledovat, že sem retardi z PD lezou otravovat. Neserte se tady a vypadněte třeba na tenis, curling nebo cokoliv jiného.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jn, vysmahni Zupillo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zupillo, ADM a ADM můžou zůstat to jsou dobrý kluci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Cescovi.. jako CM podle me castokrat pozicne docela mimo, navic ta asistence je presne ukazko toho, proc by mel hrat AM, protoze ve finalkach (a techto narazeckach z prvni) s Ozilem a Messim nemaj na svete konkurenci a o nabezich z druhe vlny a zakonceni ani nemluve, takze ho to logicky tahne hodne dopredu a pak je tam jen sam Matic..

Reagovat
smazaný uživatel

Matič by to měl být schopný sám zvládnout, když tam je navíc solidní obrana za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Burnley a podobnym bez problemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je značná část PL. Hodně to naší hře prospívá, mít tam 2 dřeva (Křovák a Matič) byl zážitek, kterej už mockrát vidět nechci. Rozhodně ne u týmů, který bysme měli přejíždět.

Reagovat
Atlético de Madrid

hlavně by měl Cesca bejt schopnej zajistit Oscar..kterej to taky mnohdy dělá, často se ocitl výrazně hlouběji než Fabregas.. a proti Burnley to v pohodě stačí, do těžších zápasů bych tam očekával Ramirese..a pokud Chelsea zase někdy potká Atlético, tak Mikela a pro jistotu možná ještě Zoumu

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu poslední větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma > Mikel + Ramires

Reagovat
Talker

Tak Oscar se tam občas pohyboval mezi stopery, zatímco ostatní byli před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kdyz si sel pro balon. Kdyz Chelsea utocila a Cesc se vytahnul, tak tam byla vzdycky dira jak prase.

Reagovat
blade115

Podle mě to je dost daný taktikou. Většinu poločasu strávila celá útočná čtveřice i střeďáci narvaní okolo šestnáctky Burnley, Fabregas má v tu chvíli proti takovým soupeřům za úkol vytvářet právě tyto příležitosti, bránění se v tomhle případě tolik nevyžaduje. Nevím, jak na to byl pozičně, ale že si odvedl své i dozadu je pravda - měl tam pár pěkných skluzů, dojížděl balóny, napadal rozehrávku ... Těžko říct, jak by takový výkon vypadal třeba proti Citizens, třeba proti takovým soupeřům bude hrát Ramires, co já vím. Ale pro tyhle zápasy Cesc jednoznačně patří na CMF, zcela neoddiskutovatelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Proti top týmům tam asi těžko bude moct hrát no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Error

Člověk ani nemá zapotřebí tady něco psát během poločasu, při takových akcích jaké má v repertoáru Cest se prostě jen sedí s otevřenou hubou a vychutnává.

Fabregas ♥

Reagovat
vitasrp

Hoodně slušná odpověď na obdržený gól, loni bychom se jebali s vyrovnáním 60 minut, letos to půjde o něco líp.

Ta inkasovaná branka padla ze situace, který celkově moc rád nemám a vždycky se klepu, co se z toho vyklube. Standardka se kontrolovat dá a dá se na ni připravit, s tím odraženým míčem a následným druhým míčem do válna je to vždycky složitější - půlka hráčů je přeplá z defenzivního do ofenzivního, navrch se snadno udělá chyba v organizaci.

Zajímavý je, že hrajeme spíš 4-3-3 než 4-2-3-1, alespoň podle vzdálenosti, v jaký se Oscar pohybuje od těch dvou.

Jinak Fabre úžasnej, absolutně jinej fotbalovej mozek, neź na co jsme zvyklí.

Druhou půli už si můžeme posrst jen sami, což se smsd nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
čutalista

pls HD stream někdo ten co běžel vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny HD spadly

Reagovat
fantomas

Schválně, kdy vám všem dojde, že HD streamy prakticky NIKDY nevydržej celej zápas. Zbytečný se s nima vůbec zahazovat, akorát se namlsáš a pak takhle fňukáš...

Reagovat
TopinB

Náhodou, co byly streamy přes víkend tak vydržely, mně padl snad jenom jednou na dvě nebo tři minuty

Reagovat
TopinB

A za to, že vidíš balón a kdo ho má ty dvě minuty stojí

Reagovat
fantomas

To hravě vidim i na neHD streamech.

Reagovat
TopinB

No já právě ne, buď mi padnou, nebo se sekají, anebo fakt nejdou rozpoznat hráči

Reagovat
blade115

To vidíš i ve slabším SopCastu. Fakt nechápu, jak někdo může dát přednost ostrosti obrazu před plynulostí a nesekavostí obrazu...

Reagovat
TopinB

No vždyť ale ty HD streamy jsou ostré, plynulé a nesekavé...

Reagovat
blade115

Jj, vidím.

Reagovat
TopinB

.... Padl snad poprvé za víkend bez toho, aniž by ho nahodili zpátky během pár minut.... Ale když už jede tak mi jede plynule, nesekavě a s ostrým obrazem, což bohužel často i méně kvalitní streamy ne.

Reagovat
čutalista

no joo...ja měl minulou sezonu zaplacenej SlovakSport a ještě tam kredity mám...nebejt toho, že sou to...tak todle řešit nemusím. Na Digi se zas přes net dívat nedá...fakt pšknej dáreček ze slovenské TV.

Reagovat
Matić

Někdo HD link? ten lolkace mi spadnul. dík

Reagovat
TopinB

Všechny padly

Reagovat
smazaný uživatel

Číst ty španělský kecy o Cescovi, to je k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

A kecy o Costovi taky přijdou...

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi nějak jedno, at si hraje jak prase a simuluje, když těch 25 fíků dá

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že budou kecy o tom jak si další španěl dává PL s prstem v nose

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak ono je na jednu stranu pravda, že si dost těch nejlepších hráčů z PD dává PL s prstem v noze. Takovejch 8 z 10 je tu za hvězdy. Na druhý straně, z PL do PD chodí naprostý minimum hráčů, v podstatě jen ty absolutně nejlepší hráči jako Beckham, Ronaldo, Bale nebo Henry (v pokročilym věku).. Takže chybí porovnání. A už naprosto chybí porovnání Angličanů v PD, protože všechny za posledních 10 let spočítáš na prstech jedný ruky, zatimco PL jima začíná bejt trošku zaplavená.

Je to daný tim, že Real i Barca jsou takový kolosy, že i třetínebo čtvrtá volba má potenciál bejt tahounem téměř jakýhokoliv týmu. Viz teď Thiago v Bayernu, Fabregas v Chelsea, Özil v Arsenalu... Druhej důvod je ten, že ve Španělsku maj momentálně nezpochybnitelně lepší mládežnickej systém než v Anglii, takže hodně "menších" klubů plodí a vypiplává velký talenty, ale nemá peníze na jejich udržení, takže je prodává do finančně silnější PL. Viz Mata, Silva, Costa, Cazorla, Agüero atd.

Reagovat
Atlético de Madrid

* PL začíná bejt trošku zaplavená Španělama

Reagovat
smazaný uživatel

*zaplevelená

Reagovat
Swarley

který z těch hráčů, které jsi vyjmenoval, byli třetí nebo čtvrtou volbou? jakože já částečně souhlasím, ale to je trošku přehnané

Reagovat
Atlético de Madrid

Cesc a Thiago byli na svoje pozice třetí, respektive čtvrtá volba. Momentálně například Real, Di María s Khedirou jsou na prodej a přitom maj kvalitu hrát základ ve skoro každym týmu.. Jinak Özil byl například druhá volba, okej no

Reagovat
Swarley

tak jasné, zase na druhou stranu, teď už by i v té Barce hrál takový Thiago a nejspíš i Cesc ty první nebo druhé housle...

Reagovat
Atlético de Madrid

jasný, ale ono se stačí podívat jen na tu kvalitu - za poslední dva roky měli v kádru Xaviho, Iniestu, Busquetse, Fabregase, Rakitiče, Thiaga, Rafinhu... většina klubů v Premier League nemá ani jedno takhle kvalitní CMko (ve smyslu techniky a kreativit) . Jen tim chci říct, že Real s Barcou můžou rozprodávat a menší kluby vyprodávat a pořád to přináší i těm nejlepším klubům v PL významnej upgrade v kvalitě.

Reagovat
Swarley

v tomhle samozřejmě souhlasím, jen to původně vyznělo, jak kdyby úplně každý lehce nadprůměrný španělský fotbalista v PL dominoval...těch výborných hráčů ze Španělska je zde hodně, ale jedná se zpravidla o TOP hráče ve svých klubech...+ Real a Barca to mají samozřejmě našlápnuto tak, že kamkoliv by tito hráči šli, tak by zářili...

Reagovat
Atlético de Madrid

takhle jsem to ale taky myslel, možná to vyznělo jinak Mata, Cazorla, Silva, Agüero, Torres nebyli nějaký čtvrtý volby, to byli nejlepší hráči svejch týmů samozřejmě

Reagovat
Swarley

já i právě v tomhle blbě přečetl ten první komentář, na kterej jsem reagoval...takže souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trošku je chápu, i když teda psát že to byl tragéd je přes čáru.

Reagovat
Kluivert9

Tragéd nebyl a nikdo to ani nepsal, ale byl to jeden z nejslabších hráčů. Po Mascheranovi na stoperovi druhej nejslabší.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mascherano za to taky mohl předpokládám.

Reagovat
Kluivert9

Nemohl. Ke hře v obraně byl donucen okolnostma. Cesc ale nebyl schopnej zahrát dobře ani na svý pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

A těch 5 zápasů, co tma hrál bylo velice relevantních oproti těm desítkám, kdy byl v útoku nebo na podhrotu.

Reagovat
Infi

mascherano byl jednu dobu nejlepší barcelonský stoper

Reagovat
Kluivert9

Ještě tuším za Pepa. Loni jednoznačne Bartra.

Reagovat
hntlyl

Minulou sezonu je nasazování Fabregase do těch důležitých zápasů stáhlo poháry, mimo jiné.

Reagovat
TopinB

Minulou sezonu hrál hovno celý tým

Reagovat
Kluivert9

To zas ne. Jako hlavní důvod bych viděl nutnost Mascherana v obraně a zranění Valdese (respektive Pinto, jako dvojka).

Reagovat
Swarley

jinak teda penalta za mě ne, tohle je přesně ten lacinej způsob, jak si pro ni chce útočník dojít...ano, kontakt tam je, ale tohle nemůžeme pískat, to je tak okatý, plánovaný...je to jakási vychcanost a faul tam pak nejspíš i je, ale já bych tohle nepískal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ kdyby chtěl, tak jde prostě dál

Reagovat
Talker

Penaltu pískat mohl, ale už 2x předtím ho zvedal. Další teatrální pád = žlutá. Kdyby to bylo poprvé, tak by to byla pencle a redka, takhle bohužel.

Reagovat
Swarley

tak určitě tohle tomu nepřidá...ten kontakt tam je, samozřejmě je to pískatelný, ale fakt se mi to nelíbí...v té rychlosti nemá samozřejmě sudí možnost si to takhle projet jako já a podívat se detailně na to, o co Costovi v tu chvilku jde a jak si pro tu penaltu jde...

Reagovat
blade115

Taky bych ji zpětně asi nefouk, i když na první pohled mi přišla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Thibault

Reagovat
miky10

Co udělal pls?

Reagovat
Swarley

když odcházel do šatny, tak ukázal na Čecha a řekl mu: "Jsi mnohem lepší gólman, měl jsi chytat ty."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
Swarley

já jen aby ses z něj neposral

měl tam krásnej zákrok, hezky se tam prolétl vzduchem

Reagovat
miky10

Teď už ti za to snad ani nepoděkuju.

Reagovat
Swarley

toho jsem chtěl docílit

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknou střelu vytáhl prstama na roh.

Reagovat
miky10

Dík.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To odkoukal od Peti určitě Čech the rolemodel

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois jednička

Reagovat
Miguel19

Terry s Cahillem skvělý nástup do poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi dnes není vůbec dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

uz to daval vyssie mithro, ale myslim, ze tymto by sme mohli urobit bodku za tymto letom ..mufc fail to sign one player that was at a tentative stage this summer because of a difference of about two million pounds(espn)

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
fff

Pocas tejto sezony sa asi este velakrat budem cudovat, za ake peniaze Chelsea (vzhladom na dnesne cney hracov) ziskala hraca ako Cesc. A kd si k tmu domyslim, ze pred pol rokom ziskali hraca ako Matic ...

Nemat Hendersona, aj by som im zavidel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že si nikdo v Liverpoolu neuvědomuje, že se jim může někdo zranit.

Cesc by se hodil hodně týmům

Reagovat
fff

Nic v zlom, ale snad hlavny ciel LFC v prestupaku bolo rozsirit kader, kedze budeme hrat navyse LM a uz minuly rok sme mali strasne uzky kader. A Ty napises, ze v LFC si nikdo neuvedomuje, ze sa im niekto moze zranit

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě jste ten kádr právě moc nerozšířili

(rozhodně ne tak kvalitně)

Reagovat
fff

No rozsirit sme ho rozsirili.

Prisiel stoper, aj ked tych sme mali dost, prisiel LB aj RB, tam sme mali problem, prisiel do stredu zalohy Can, dopredu Markovic, Lallana a pride este utocnik. Rozsirene je to v pohode

Reagovat
fenixLFC

tak si pozri supisku a uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

No v porovnani s tim, kolik stal Downing, Carroll, Adam, Allen, Lallana, Johnson a Henderson, je to fakt vtipny. Z nejodpornejsiho a nejhloupejsiho klubu z PL jsou najednou nejchytrejsi a delaji to tak, ze jsou v tom pomalu nejlepsi v Evrope. Vsechny TOPky v PL muzou jen zavidet.

Reagovat
fff

V podstate suhlas az na Henda, ten chalan svoju cenu splatil a nadalej splaca .

Reagovat
blade115

Jojo, o tomhle jsem vždycky snil v tech nejdivočejších snech, že se o nás takhle bude mluvit.

Reagovat
minoLFC

neviem čo tento ich prestupovy rok porovnavas s vybranymi prestupmi z x rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Staci nechat rozhodovat o dolezitych veciach retardovanych ludi a mozes dosiahnut cokolvek.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl místo toho Mata, Shaw, Zaha, Ferrera, Hellaini?

Reagovat
smazaný uživatel

asi bez Zahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to jsi ty, jak jsi tu někdy psal, že jsi vyhrál nějaký piva ať ti s tim pomůžeme? Platí to pořád? Mám slinu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si me asi pletes...

Reagovat
Talker

Strašně mě sere ten ruskej komentář... Nějaký link na anglickou verzi?

Reagovat
Atlético de Madrid

já třeba koukám tady - je to docela kostičkový, ale lepší si s průměrnym internetem stejně nepustim

http://coolsport.se/stream10-mlb-live-streaming.html

Reagovat
Talker

Než ruský komentář radši kostičky... To se nedá poslouchat...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.stadium-live.biz/Channel2.html sice je to dost kostička fest, ale....

Reagovat
čutalista
Reagovat
Talker

Díky všichni, ale je to kostičkovaný dost... Přemýšlím, jestli nejde zkombinovat to tak, že vypnu zvuk u ruského sopcastu a anglický stream hodím na pozadí... Akort časově to nevyjde asi

Reagovat
smazaný uživatel

Můj je 480p -_-

Reagovat
čutalista

nahod sem toho rusáka, třeba to přežiju

Reagovat
Talker

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=269477&part=sports

Sopcasty vyfiltruj a pust si to... Osobně na to nemám prostě, to je něco tragického.

Reagovat
čutalista

dík, tak to je klasika todle :) ale jo, anglickej je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně naivní

http://dazsports.org/daz5.html

Reagovat
Talker

anglickej...

Reagovat
čutalista

Reagovat
čutalista

a jak už jsem psal výše za*****j SlovakSport. Nejraději bych jim hodil molotova do voken...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

V dubnu Barce zakážou přestupy, v červenci Suárezovi zakážou na 4 měsíce hrát a v srpnu si kanibal připisuje debut za Barcu

Reagovat
nani92

a medzitým stihne Arsenal vyhrať 2 trofeje..futbal už nieje čo býval

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infi

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

hjak ze mohl hrat?

Reagovat
TopinB

Přátelák

Reagovat
Counter

Nesmí hrát jen v soutěžních zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten signál

Reagovat
smazaný uživatel

Torres in, tato sezona bude konečně zlomová!

Reagovat
Miguel19

Dobrý udržovací hegeš 2. půlka

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečná nuda ty vole...

Reagovat
spider_8

Safety Car...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel na plac... jistota je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Bože nuda je to iuž i tak a on tam dá Mikela

Reagovat
Counter

Alex Song the one outfield Barca player in squad not given a run tonight

Reagovat
SunFells

Stále ho spojují s Liverpoolem? Nakonec zbytek top šestky PL už hráče Arsenalu má, tak ať si taky poslouží

Reagovat
SunFells

vlastně oni už maj taky, Kolečka.

Reagovat
Counter

Kdo je v Evertonu?

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Songa nepotrebujem

Reagovat
Counter

(ale měls tohle opominout a pobavit se tím, jak se mi povedlo vyšoupnout MU z obrázku)

Reagovat
nani92

(vyvetľovať vtip )

Reagovat
Counter

(ok)

Reagovat
Swarley

Čech už není jednička, Drogba ještě dračí na hrotu v Chelsea...to někdy prostě nevymyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Čechem je to ale hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Drog!!!

Reagovat
spider_8

Tohle Drogbovo zpracování a pohotová střela mi chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Regulerně jsem na par minut usnul...

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem jednu chvíli zapomněl, kdo hraje na jakou stranu..

Reagovat
miky10

TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

řikám, start cíl

Reagovat
Arbiter

Klasické Josého "kill the game". Spokojenost, máme na čem stavět, byť jsou tam nedostatky, které musíme zlepšit

Reagovat
Swarley

...a s poklidem odehraná druhá půle aneb tradiční Mourinhova druhá sezóna v PL, z mého pohledu docela jasný favorit na titul, ale uvidíme, jsme teprve na začátku

Reagovat
fff

Ci jasny favorit bude zalezat od toho, ci vydrzi Kun pocas sezony zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

to im len moze nejak davat nadeje, ale aj tak je Chelsea jasny..

Reagovat
fff

Nemyslim si, City ma stale rovnako kvalitny kader a vravim, ked bude Kun zdravy, osobne by som skor veril MC nez Chelsea.

Reagovat
vladis271

tak si im zvykol fandiť posledný rok, nie? Pre teba to taká zmena nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa tam nejakou nahodou ocitnete zase pri nich, tak samozrejme budem zase nuteny robit to, co pred rokom

Reagovat
smazaný uživatel

no spis bude zalezet na tom, jestli se Costa nezrakvi nejak na dyl. Jinak maji ten kadr paradni. prakticky bez slabiny.

Reagovat
fff

To City tiez, navyse vsak su podla mna zohratejsi, ta kostra timu tam nejaku dobu je a to podla mna tiez zohra ulohu.

Reagovat
Counter

U City je nejistější obrana. A Yayovi už letos taky tolik nevěřím, jeho 20 fíků bude muset nahradit někdo jiný.

Reagovat
fff

Fernando

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Bude to takový zdravotní souboj Kun x Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, tohle by hrálo jasně pro City, ty za Kunem nemaj takový tragédy, jako Chelsea za Costou... Ale Kun je zas větší IP, hmmm. Snad to Chelsea nějak posere jako loni, ale letos tomu teda už vůbec nevěřim.

Reagovat
Counter

Podle mě to MCFC může trhnout jen ten Kun.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká šance tam furt je, kdyby třeba zůstaly opory a tahouni jako Kompas a Silva celou sezonu zdravý, nějak vylítl třeba Jovetič a Yaya hrál aspoň ze 70% tak, jako loni. A zároveň na Chelsea by mohl padnout nějakej mor.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas, OScar, Hazard, Schurle, Matic, tragédi

Reagovat
fff

Myslel utocnikov za Costom, teda Torresa a Drogbu.

Reagovat
Talker

To bylo myšleno na Drogbu s Torresem, což odpovídá

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, snažil jsem se vypsat nej útočnou sílu mimo Costy.

Reagovat
Mada

Reagovat
blade115

Nj, klasika. Zas ta lítost z loňské sezóny, když je potřeba soupeře dorazit. Sice se tím šetří síly, ale kolikrát už jsme se tím spálili... Druhý poločas nuda, ale ten první mi ke spokojenosti stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Chelsea leads the PL after matchday 1 for the 4th time: 1999-00, 2008-09, 2010-11. Didn't win title any of those seasons.

Reagovat
blade115

Hm, ale kdo hrál svůj první zápas sezóny v pondělí a vyhrál ho, tak taky vyhrál titul, takže ...

Reagovat
Infi

tady, né pod

Reagovat
Jardin

Mínus a plus dává pořád mínus. Smůla, nevyhrajete ho.

Reagovat
Infi

skoro jak dělení nulou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele