Maradona překvapil Rozehnala

30.01.2008, 16:54
Aktuality
Český obránce David Rozehnal připustil, že byl velice překvapený, když kabinu Newcastlu United navštívila legenda světového fotbalu Diego Maradona. Ten přišel utišit Straky po prohraném utkání s Arsenalem. Byla to jeho druhá návštěva anglického klubu. Před pár dny se byl totiž podívat na trénink londýnské Chelsea.

"Setkali jsme se s Diegem hned po zápase," řekl sedmadvacetiletý reprezentant pro oficiálních stránky klubu.

"Bylo to příjemné setkání, pozvedl nás," prozradil Rozehnal s tím, že na své životní setkání s Maradonou nikdy nezapomene.

Newcastle však nezvládl ligové utkání na půdě Arsenalu a prohrál 0:3. Nový manažer Strak Kevin Keegan tak opět nedokázal ve svém staronovém působišti zvítězit.

"Je to další zklamání. Arsenal má sice dobrý tým, ale myslím, že jsme hráli dobře," uvedl Rozehnal. "Věřím však, že se opět zvedneme."

Autor: Pavel Janega / sportinglife.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten vymetá všude možně

Reagovat
Shevchenko

A sakra, jak jsem viděl ten nadpis, tak jsem četl: Maradonu překvapil Rozehnal, škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já též.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale me neprislo ze Straky hraly tak dobre"Je to další zklamání. Arsenal má sice dobrý tým, ale myslím, že jsme hráli dobře," uvedl Rozehnal. NEVIM NEVIM. Nejak se mi nezda ze to byl tak dobry vykon.

Reagovat
Liquid

naprosto s tebou souhlasím, výkon Strak byl velice chaběj, naopak si myslím, že předtím v F.A. Cupu hráli lépe než předevčírem, aspoň tam dobře zahrál Duff a N'Zogbia a na začátku byl Newcastle lepší, ale celkově Arsenal v obou zápasech vyhrál zaslouženě, hlavně v koncovce sou straky hodně marný, Owen i Smith pro mě nepochopitelně hrajou defenzivní útočníky, vracejí se až na svou půlku a vepředu pak chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak včera stal jejich vykon za prd nejdřiv sem myslel že je to s časti chyba i trenera ale ted se ukazuje ze je chyba někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

mnoo...nehrali uplne spatne..ale proste nepromenili snace a v tom je rozdil mezi nimi a arsenalem...arsenal ma 5 sanci a da 3 goly...straky maj 5 sanci a nedaj nic

Reagovat
Devil

Myslim ze hrali hrozne , Rozehnal by se mel podivat na zaznam nez neco takoveho vypusti ! Do stavu 3:0 si nekopli takrka na branu , zacali trosku hrat az ke konci ! Jestli je to u neho dobre , tak se nedivim ze na tom jsou tak spatne ! Doufam ze se situace v Newcastle co nejdrive zlepsi a budou uz jen ztoupat vis a vis !

Reagovat
smazaný uživatel

prostě letos je to zase ztracená sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Rozi celej zápas??

Reagovat
Devil

Ne , chvilu pred koncem sel z hriste !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že hrál základ

Reagovat
Devil

Myslim ze v pristim spile misto nej nastoupi klidas Barton !

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bychom se nemohli divit..

Reagovat
smazaný uživatel

sice hrál základ ale podle mě to byl jeho poslední zápas za newcastle. Ten co předváděl, to byl děs. Nechápu prostě. Jasně práce defenzivního záložníka moc vidět není ale sledoval sem konkrétně přímo jeho a každej balon zkazil. Jediný co nezkazil bylo když rozehrával do stran na svý krajní beky. A uprostřed si s nim Fabregas, Hleb a dokonce i Flamini dělali co chtěli. Strašnej výkon. To už ho zkoušeli na stoperu, to nevyšlo a na defenzivnim záložníkovi to bylo snad eště horší. Je teda pravda že celej Newcastle hrál včera hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je potom hodně špatný..ze začátku příchodu do Newcastlu to nevypadalo tak špatně..ale teď..nedaří se mu no

Reagovat
Devil

Newcastle potrebuje vyhrat se slabsim souperem , aby si zvedl sebevedomi a na hristi si hraci trochu vice verili . Jejich hra je strasne krecovita nikdo nechce udelat chybu , chybi jim sebevedomi !

Reagovat
smazaný uživatel

zvolda::: proč mysliš že to byl jeho poslední zapas??? pokud vím tak Newcastle dostal 2 goly když už David nebyl na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky ty poslední dva góly byly takový celkem haluze...Ta střela z dálky Flaminiho to se těžko někomu vyčítá a třetí gól prostě vyhranej souboj, jesli byl offside nebo ne to už je jiná. Ale celkovej Rozehnalův výkon byla bída. On fakt nerozehrál jedinou pořádnou akci a že by něco zastavil jak to dělal na druhý straně Flamini celej zápas tak to už sem si vůbec nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je ceka Middlesbrough, tak doufam ze vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ho Maradona nenaučil hrát fotbal. : Nebo alespoň nevysvětlil, jak se to má na útočníky hrát....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele