Mané netušil, že dal nejrychlejší hattrick PL, těšila ho výhra

17.05.2015, 15:40
Aktuality
Southampton zažil vynikající první polovinu sezony a vypadalo to na atak pozic zaručujících start v Lize mistrů, na jaře se mu ovšem už tolik nevede a bojuje "jen" o Evropskou ligu. K té má zajímavě nakročeno a hodně mu pomohla včerejší výhra nad Aston Villou, při níž se do historických statistik zapsal Sadio Mané...

Saints doma vyhráli jednoznačně 6:1, když už ve 38. minutě vedli 5:0. Vidět byli především Shane Long a Sadio Mané, loňská posila ze Salzburgu k tomu přispěla třemi góly. Poprvé se prosadila ve 13. minutě, do 16. minuty pak vměstnala další dvě trefy a zaznamenala nejrychlejší hattrick v historii anglické Premier League.

Rekord do včerejšího odpoledne držel někdejší kanonýr Liverpoolu Robbie Fowler, ten na tři zásahy v roce 1994 potřeboval tři minuty a čtyřicet vteřin. Mané byl o čtyřiačtyřicet sekund rychlejší.

"Opravdu? Nejrychlejší hattrick v Premier League? Nejdůležitější je to, že jsme vyhráli. Máme šanci zajistit si postup do Evropské ligy. Pokusíme se vyhrát poslední zápas nad Manchesterem City, proč bychom nemohli zvítězit?" prohlásil reprezentant Senegalu.

"Bylo to od něho neuvěřitelné. Pokud hráč jako on dostane tolik prostoru, okamžitě vás potrestá. Dobrou práci ale odvedl celý tým a jsem na něj pyšný," řekl po utkání manažer Ronald Koeman.

Southampton je v tuto chvíli na sedmém místě tabulky s jednobodovým mankem na šestý Tottenham. Ke kvalifikaci do Evropské ligy by mu nakonec mohla stačit i sedmá příčka, a to za předpokladu, že jí udrží a Arsenal ve finále FA Cupu porazí Aston Villu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
bakasa

Reagovat
Melisko

ten je ale cierny, az som sa zlakol..

Reagovat
smazaný uživatel

mahagárska kurva

Reagovat
ryzskej

Na východě máte černěji, tam je tma i ve dne.

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Katanga nemá žádné peníze… Katanga nemá žádný domov… Katanga nemá žádné vzdělání... Proč se potom Katanga směje…?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

To je za se nějakém mladej prospivajici hráč uvidíme jak začne svou kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tak debilní větě si zakládal profil?

Reagovat
smazaný uživatel

za se

Reagovat
REPLIKATOR

Fowlerův rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sa po tých prvých dvoch góloch netešili, mohlo to byť lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mane dobrá práce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele