Mandorlini zůstává trenérem Hellasu, má maximální důvěru

29.10.2015, 15:54
Aktuality
V Hellasu Verona v tuto chvíli jenom vzpomínají, jak v ligovém ročníku 2013/2014 bojovali o evropské poháry. Italskému klubu se začátek letošní sezony vůbec nepovedl a po deseti kolech mu v tabulce patří až předposlední příčka, o čem přemýšlet tak má především trenér Andrea Mandorlini...

Hellas je jediným prvoligovým italským klubem, který v letošní sezoně ještě nevyhrál, na svém kontě má pět bodů za stejný počet remíz a v tabulce je 19. o skóre před posledním Carpi, na jehož půdu o víkendu cestuje. Kvůli špatným výkonům a výsledkům se proto začíná mluvit o možné výměně kormidelníka.

"Mandorlini zůstává u nás, může být v klidu a má naší maximální důvěru. Je třeba zachovat chladnou hlavu a celou situaci pečlivě zvážit. V tuto chvíli se musíme koncentrovat na to, aby se nám vrátili hráči z marodky, chybí nám deset hráčů a všichni jsou pro nás velmi důležití," říká prezident Maurizio Setti.

Hellas dal v deseti zápasech jenom osm branek a společně s Frosinone má druhý nejhorší útok Serie A. Na jeho marodce je dlouhodobě nestárnoucí kanonýr Luca Toni, jemuž dělá společnost další útočník Giampaolo Pazzini, do zápasů pak nemůže zasáhnout například Emil Hallfredsson.

"Máme nějaké problémy, to je pravda, ale rád bych viděl, jak by si poradily jiné kluby ve chvíli, kdy by jim chyběli hráči jako Toni, Romulo nebo Pazzini. Jsme v nouzové situaci, ale dáváme do toho vše, co máme. Zůstávám trenérem tohoto klubu a jsme jednotní, prezidentovi děkuji za důvěru v mou osobu. Všichni víme, že v nedělním zápase s Carpi bude v sázce hodně, nezasloužíme si být v této situaci," myslí si Mandorlini.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Furia Ceca

Otec Daniela De Rossiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Interista

Reagovat
Milan.B

.. pezzo di merda

Reagovat
smazaný uživatel

putain de merde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud rupnou i v Carpi, tak pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas nejlepší řecký klub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele