Hellasu Verona došla trpělivost a odvolal trenéra Mandorliniho

30.11.2015, 19:37
Aktuality
K očekávanému kroku dnes sáhlo vedení Hellasu Verona. Italský klub vůbec nezvládl úvodní třetinu nové sezony a je na posledním místě tabulky Serie A, na což odvoláním doplatil Andrea Mandorlini...

Hellas získal ve čtrnácti zápasech jenom šest bodů a stále čeká na svou první letošní výhru, hlavním problémem je především ofenzivní činnost a pouhých deset nastřílených gólů. Poslední nezdar zaznamenal veronský celek včera, na půdě Frosinone se sice dokázal vrátit do zápasu, na víc než snížení na konečných 2:3 to ovšem nestačilo.

Mandorlini působil v Hellasu od listopadu 2010 a dokázal ho vytáhnout ze třetí ligy až mezi elitu. V Serii A s ním pak obsadil desáté a loni třinácté místo.

Média už od dnešního rána spekulují o jméně Mandorliniho nástupce a největším favoritem je Eugenio Corini. V jeho případě by se jednalo o kontroverzní angažmá, jelikož dříve hrával a následně trénoval konkurenční Chievo Verona.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Largo

Takže Corini?

Reagovat
Zark

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nechcel podplácať, sedlák jeden?

Reagovat
GEGE

Reagovat
Murtago

Měli koupit nějakou zálohu za Toniho, třeba Maxi Lopeze

Reagovat
bobis21

http://www.eurofotbal.cz/clanky/mandorlini-zustava-trenerem-hellasu-ma-maximalni-duveru-309972/

před měsícem: "Mandorlini zůstává u nás, může být v klidu a má naší maximální důvěru" ale chápu že po 14 zápasech bez výhry to asi jinak nejde ... i Baník aspoň jednou vyhrál

Reagovat
Kaspar

Zeman ? nebo trenuje ted nekde vubec ?

Reagovat
Kily

Lugano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele