Mancini v Moskvě trénovat nebude

21.07.2008, 08:54
Aktuality
Agent bývalého trenéra Interu Roberta Manciniho odmítl, že Ital jedná v Moskvě o angažmá v tamním CSKA. Mancini se stále nedohodl na ukončení smlouvy s vítězem Serie A, platnost má ještě na čtyři roky. Dokud situaci nevyřeší, jinde trénovat nebude.

Ruská média o zájmu moskevských klubů informovala o víkendu, podle TV Sport byl Mancini už dokonce v hlavním městě, kde měl jednat s vedením CSKA.

"Ruská média udělala chybu. Neproběhl žádný kontakt, s CSKA jsme tak ani nemohli jednat," prohlásil Giorgio De Giorgis, Manciniho agent. "Navíc pochybuji, že Rusko je pro něho správná destinace."

I kdyby Mancini ruskou ligu zkusit chtěl, zatím angažmá nevezme. "Je pod smlouvu v Internu a dokud se situace nevyřeší, na jinou lavičku si nesedne," doplnil De Giorgis.

Inter Manciniho vyhodil v květnu a stále ho platí podle platné smlouvy, která vyprší za čtyři roky. Obě strany se na odstupném stále nedohodly.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ahoj, nevte někdo kde sehnat lístky NA NETU na MS U-19 (tohleto co se ted hraje ) na Česko - Německo ? Pokud víte, prosím odkaz, nebo alespoň tipy, kde by mohli být.....děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tady se někde psalo, že to maj děti zadarmo a jinak 20,- nebo něco takovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

cožeee ? wow, tak to dík...jestli víte někdo něco jinýho, tak taky napište děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

50kč bylo v jbc na zahajovací zápas... A skoro plnej stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

jbc '? jablonec ? a to se to prodávalo na stadionu jo, nebo přes net ? Asi tam, přece by nikdo nedával 50 přes net, mno děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

ano,jablonec a na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslem že jde o ME U-19

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel ME U-19, co je špatně v jablonci se nehrálo ? Nechápu... Moc jsme se nevěnoval tomu kde se hraje...

Reagovat
Staenly10

V Jablonci se hralo proti Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapu, proc se u clanku o Mancinim povida o ME 19tek

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu taky, každopádně, to že by šel do Ruska, neni moc pravděpodobné,navíc má tu farmu,kde chtěl vyrábět ten olivový olej.

Reagovat
božský John

to dela Donadoni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně máš pravdu,Mancini ale ma taky neco u Brindisi?

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini neni moc kvalitní trenér , takže bude rád když ho někdo nechá dělat asistenta .

Reagovat
božský John

ano...jenom 3 scudetta sou málo..takovej Rada jich ma kolik???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč srovnáváš Radu s Mancinim . Pokud víš( a to zřejmě nevíš )jakým způsobem Mancini tyto tituly vyhrál . Nevím co tady meleš o třech scudettech . Jestli si ale hrdý Interista a si pyšný na 3 scudetta , tak ti tvoju rados nechcu kazit .

Reagovat
božský John

Ja jsem hrdý fanoušk Olympique Marseille tak my sme modrý ptáky moc neplet...no 3 scudetta vyhral(OK,to 1. bylo scudetto ne scudetto) ale v tomlhe ohledu je uspesnejsi nez treba nas slavnej reprezentacni trener Rada,kterej v zivote nic nevyhral..rozumíme?

Reagovat
smazaný uživatel

No to druhé bylo pro něj hodně snadné , hlavní konkurenti byli z bojů o titul vyřazeni , no a ten třetí mu pomohli vybojovat rozhodčí . Proč myslíš že ho Moratti vyhodil ? A proč myslíš že se o něj jiné kluby nepobijů ? Šak má 3 scudetta !

Reagovat
božský John

Ano takhle bych mohl zpochbynit 10 titulů Sparty,10 Manchasteru a dalších..prostě chápeš,že má 3 scudetta a to o něčem svedčí(za 10 let si nikdo nebude pamatovat,že nebyla možná zasloužená,ale prostě vyhrál 3x za sebou ligu..)...a přecti si to znova..je pod smlouvou v INTERU,takže trénovat nikde jinde nemůže..servus...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze smlouvy by ho mohli vyplatit , pokud by chtěli . 10 titulů Manchasteru zpochybnit nemůžeš , tak to sem nepiš , Statisticky je nejlepší trenér Interu , ale prakticky je pouze trenér , který byl v pravý čas na pravém, místě .

Reagovat
božský John

Tak ty zas nemel o nejakych spekulacich ohledne scedettech...ano statisticky je nejlepsi trener interu..a na to se bude pamatovat..nee ze byla v ty dobe korupce a ze jim pomahali rozhodci...

Reagovat
smazaný uživatel

No mám doma Sport 1 a Serii A sleduju poctivo . Takže nespekuluju , pouze komentuju co jsem na vlastní oči viděl a jak tak chodím po webech nejsem sám co měl oči otevřené . Inter má titul a tečka , to tu neřeším . Říkám že Mancini je špatný trenér , s trojnásobným mistrem Itálie dokázal v Ch.L. max . postůpit ze skupiny . Mě se to zdá málo . No a když už začals s tým Radů , tak se mi zdá že kdyby Rada byl trenérem Interu od r. 2005 , měl by 3 scudetta .

Reagovat
božský John

Noo ja nerikam ze tam ti rozhodci jsou casto "spatni"...Rada by se tam maximalne popral s fanouskama... ..jinak v tej lize mistru to je ostuda no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele