Mancini Tévezovu budoucnost neřeší, uvidí se po sezoně

10.03.2013, 16:08
Aktuality
Manchester City hodně snadno prošel do semifinále FA Cupu, když včera doma deklasoval Barnsley. Velký podíl na výhře 5:0 měl argentinský útočník Carlos Tévez, který hraje i o svou další budoucnost...

Tévez v 11. minutě otevíral skóre, o dvacet minut později zvyšoval už na 3:0 a svůj hattrick završil v úvodu druhé půle. Potvrdil tak dobrou formu, když se gólově prosadil už v posledních dvou ligových zápasech proti Chelsea a Aston Ville.

"Pro nás je nyní důležité, že Carlos pokračuje ve střílení branek, které budeme ve zbytku sezony pokračovat. Sám nevím, jaký bude stav po skončení sezony. Carlos má smlouvu ještě na jeden rok, bude záležet na něm," prohlásil manažer Roberto Mancini.

"V tento moment nemůžeme říct nic konkrétního, koncentrujeme se pouze na nadcházející dva měsíce. Carlos už několikrát zopakoval, že se chce vrátit do Argentiny a bude to záležet hodně na něm. Ale znovu opakuji, to nyní neřešíme," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (410)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele