Mancini po dalším Balotelliho vyloučení zvažuje jeho prodej

08.04.2012, 21:34
Aktuality
Manchester City dnes prohrál na hřišti Arsenalu, čímž de facto přišel o reálné šance na titul, a minimálně pro polovinu ze zbytku ligové sezóny navíc přišel o Maria Balotelliho. Kontroverzní útočník byl v závěru utkání vyloučen a rozlícený Roberto Mancini uvažuje, že ho v létě prodá...

Svěřenci italského manažera hráli na Emirates Stadium dlouho bez branek, v sedmaosmdesáté minutě ale inkasovali rozhodující úder z Artetovy kopačky a vzhledem k odpolednímu vítězství United nad Queen’s Park Rangers ztrácí na svého rivala již osm bodů.

Kromě výsledku Manciniho rozčílil také Balotelli, který v poslední minutě uviděl druhou žlutou a pod sprchy zamířil o pár minut dříve než ostatní aktéři. ”Jsem z toho hotový. Máme do konce sezóny šest zápasů a ani v jednom on nebude hrát,” prohlásil Mancini, který tedy očekává pro svého krajana tvrdý trest. Stopka by měla činit minimálně tři utkání.

Mancini se také zajímavě vyjádřil ohledně budoucnosti jednadvacetiletého útočníka, pro nějž to dnes byla čtvrtá červená karta v dresu Manchesteru City. ”Pravděpodobně ano, ale sám nevím,” odpověděl stratég na otázku, zda se Balotelliho pokusí v létě prodat. ”Mám ho rád jako člověka i jako hráče, protože ho znám. Je to fantastický hráč, ale v tuto chvíli z něj mám špatný pocit, protože začíná ztrácet svůj talent a své kvality. Doufám, že pochopí, že se vydal špatnou cestou. Zkrátka musí změnit své chování,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (352)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele