Mancienne je odhodlaný poprat se o šanci v Chelsea

27.01.2010, 17:53
Aktuality
Michael Mancienne bude ještě půl roku hostovat ve Wolverhamptonu, pak se vrátí do Chelsea. Čerstvě dvaadvacetiletý defenzivní hráč se netají touhou probojovat se nastálo do prvního týmu Blues. Pokud ale bude cítit, že mu to prospěje, stráví klidně další sezónu v současném klubu.

"V létě se určitě vrátím do Chelsea. Chci se poprat o svoje místo," hlásí Mancienne. "Myslím, že mám dobrou šanci. Musím jen pořád dělat to co teď, hrát dobře. Pokud se mi to bude dařit, moje šance se zvyšují."

Mancienne hostování ve Wolverhamptonu rozhodně nelituje. Má dostatek místa v sestavě, kterého by se v Chelsea nedočkal. "Opravdu si to užívám. Je pro mě obrovsky důležité, že pravidelně nastupuji, na lavičce se nikdo nikdy nezlepšil," netají. "Určitě jsem se rozhodl dobře. Zlepšil jsem se tady, vždyť pravidelně hraji v nejlepší lize na světě." Ve Wolverhamptonu může hrát i příští sezónu. "Určitě je to možnost. Udělám to, co mám udělat. A já udělám cokoliv, abych hrál fotbal."

Mancienne ale touží po místě v Chelsea. Jeho výhodou může být fakt, že už z něj není jen obránce, nýbrž také defenzivní záložník. Včera tak pomohl ubránit Liverpool. "Ve středu zálohy člověk herně roste. Už jsem takhle pár zápasů odehrál, ale tolik to neřeším. Důležité je, že jsme proti Reds získali bod," dodal anglický reprezentant do jednadvaceti let.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (224)

Přidat komentář
papos182

Vcera patril spolecne s Doylem k tomu lepsimu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem asi viděli jinej zápas. Klučina skoro nedal přihrávku, ztrácel míče... s Doylem souhlasím, ale nejvíc vyčníval Craddock ze strany Vlků

Reagovat
homeles8

ale nevim jak hraje ve Wolverhamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá bohužel zatím místo v obraně jsou zatím ještě pořád lepší Alex, Carvalho, Terry i Ivanovič a defenzivní záložník je taky obsazený, ale když tam zůstane bude to fajn bude sbírat zkušenosti z Premier League pokud vlci nespadnou a jednoho dne až bude Carvalhovi 33 by mohl dostat šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedine na RB ako náhradník za Ivanoviča, inde jednak nemáš šancu a v druhom rade si tam polovičný až tretinový a pokiaľ nenaberieš hernú prax a skúsenosti, nebude tomu nikdy inak, bohužiaľ.

Reagovat
herbage

Proč s ním rozmlouváš, myslíš že sem chodí a umí slovensky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na to dôvod, ale písať to v tretej osobe, neušetril by som nejaké tie slovíčka. Vec voľby.

Reagovat
herbage

Mně to přijde hodně neobvyklé, v třetí osobě je to mnohem přirozenější

Reagovat
smazaný uživatel

Je, je a predsa to nemá nikomu vadiť.

Reagovat
herbage

To ne, ale přijde mi to divné. Jako bych v diskusi o americké zahraniční politice promlouval k Obamovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si celý divný...

Reagovat
homeles8

Reagovat
herbage

Alespoň nerozmlouvám česky s Manciennem

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, aspoň v čomsi si teda normálny...

Reagovat
homeles8

on je moc chytrej a chytrost sama o sobě nejni normální, takže kdo je chytrej nejni normální

Reagovat
herbage

Ještě že tě tu máme, aby nám to tak pěkně osvětlil

Reagovat
homeles8

Reagovat
Chazy

Ona normalnost taky neni zadna vyhra.. i kdyz asi lepsi nez bejt nenormalni tim tvym zpusobem.

Reagovat
homeles8

za ten začátek

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si mu to tady nenapsal dříve. Třeba by si to rozmyslel, takhle se asi neprosadí, když pude do Chelsea škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Odhodlanost se cení, ale myslím že to nevyjde, než bude Carvalho starý nakoupí nějakého světového stopera místo něj

Reagovat
Kongo

Nehraje nahodou beka?

Reagovat
smazaný uživatel

včera hrál DM

Reagovat
smazaný uživatel

On umí hrát stopera, beka a klasické DMF... Na tom stoperu odehrál za rezervu nejvíc, něco málo na beku, teďka hraje to DMF.

Reagovat
Kongo

Na DMF nema snaci,na stoperovi taky ne.Do sestavy se muze dostat jenom pres beka

Reagovat
Chazy

To jo, je tam jen Ivanovic a Bosingwa. Nema sanci i kdyby se vsichni RB v klubu zranili, stejne by nemohl nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea mizivú, to je pravda. Minimálne preto, že akýkoľvek tréner, ktorého Chelsea mala, má, alebo bude mať tam radšej strčí skúseného Bellettiho než by tam dal mlaďasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nebude mít šanci ptz na Chelsea moc nemá, než zestárnou stávající hráči tak Abra nakoupí místo nich jiné hráče světové extratřídy

Reagovat
Kongo

A presne toto se me na Chelsea nelibi

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kongo

Ve Wolwes hodne fotbalove vyrostl.

Reagovat
Chazy

Absolutne nema sanci, prumerny az podprumerny hrac, letos posral co mohl - kdykoliv sem ho videl, tak mel minelu kazdejch pet minut. Neco jako Boyce. Podle me bude mit tezky najit misto v PL, natoz aby hral za kvalitni tym. To samy Sinclair, Abra daval miliardy do skautingu a akademie a vysledek jsou tihle dva sasci, Sahar a Di Santo, docela zabavne.

Reagovat
herbage

Nezapoměň na Kakutu a "jebem ti pičku"

Reagovat
Chazy

:))) dalsi vydarene no..

Reagovat
herbage

Taky záleží na trenérovi. Třeba Zola se nebojí dát šanci mladíkům i v základu (ono mu tedy taky moc jiného často nezbývá), Wenger zase pravidelně sleduje zápasy rezervy a na výkony mladíků se neustále vyptává, tohle v Chelsea hodně chybí

Reagovat
Chazy

Zola nema na vyber, navic s tou akademii co maji :))) CFC by taky podle me obcas nekoho postavila, kdyby mela hrace jako oni..

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle 2 zatím o svých kvalitách přesvědčují celkem dobře...

Reagovat
Chazy

Na hostovanich a v treninku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, zatím ano + juniorka... To, že nedostávaj šanci nesráží jejich kvality...

Reagovat
Chazy

No, ja to myslim cely v souvislosti s CFC - nepopiram, ze muzou mit kvality na hrani v The Championship, podprumernymu tymu PL nebo holandsky lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak inak. čiste technicky, lebo sa mi opäť nepozdáva tá tvoja logika. Ako môžeš vedieť či majú len na to, ak ešte na vyššom leveli dostatok príležitostí nedostali? Nepovedz, že napríklad ty si nebol medzi tými, kto šomrali pri príchode Diamantiho, čo za chudák zo Serie B to zas dorazil do PL...

Reagovat
Chazy

Protoze skutecne talentovany hrac se v takovym klubu prosadi - viz Welbeck, Evans, Fabregas. Hraci jako Shawcross jsou vyjimka. Kdyz Stocha jakozto uz 20 letyho poslou na hostovani a ma za klub jen kolem deseti startu, tak na to proste nema. Myslis, ze treneri jako Grant, kterej se staranim o akademii zivil nebo Hiddink jeho talent nerozpoznaji?! Kakutu soudim proto, ze mi cela ta situace kolem nej strasne pripomina Sinclaira, je to prakticky o tom samem. To same ocekavam od Boriniho. Skutecne velky talent by do acka prosel, at Ancelotti dava na starsi hrace, na mladsi, kdyby mel v tymu talenta tak kvalitniho, aby hral, nenechal by ho sedet v 18ti na tribune, kdyz mu muze davat sanci v tech jasnych zapasech. Napr Mancini par talentu na lavicku bere, protoze Man City ma SKUTECNE talenty.

Diamanti taky ale zadna hvezda neni, vypada dobre proto, jak mizerne hraji spoluhraci. Je takovy potrhly, ztresteny, nehraje vubec inteligentne, plete se pod nohy. Ale techniku ma brilantni, to jo, levacka je fakt diamant.. ale tam to tak konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, skutočný talent sa dostane...ale veď Kakuta, Borini, Bruma sa už na ihrisko dostali. Dostali presne tak ako Welbeck, s tým rozdielom, že ten tú kvalitu má aj podporenú SAFom a Carletto ani nikto iný v CFC ako SAF proste nebude. Na Welbecka si ešte musíme počkať (bohužiaľ). Či nespoznajú? Čoby nespoznali, spoznajú, ale majú vôbec šancu? Mourinha neriešme, vieme svoje. Židák mal veľké sústo a zmocnil sa ho bravúrne (poklona) ale taktiež staval na konzervatívnu zostavu a osvedčené mená. Nemohol si dovoliť riskovať, mal napraviť zbabrané. Nakoniec aj tak skončil... Scolari? Naťahal si Deca a Bosingwu (s rezervou) a opäť šiel systémom, len to nezbabrať. Celkom sa darilo, prišiel zlom a koniec. Zase nič. Prišiel Hiddink a čo? Znova naprávať pobabrané, navyše viesť to ako vedľajší úväzok. Znova šanca najmä pre staré firmy. Hiddink skončil a sme tu - Carletto a tento príbeh už je zrejmý. Samozrejme, počas všetkých týchto období sa vyskytli občas mladí hráči v zostave, ale šancu prekúsať sa nemali a to je proste fakt. Tým ich nechcem nadhodnocovať umelo, len konštatujem.

A ManCity? Uvidíme.

Reagovat
Chazy

Ja ti nevim, obhajuj si to, ale mne se to nezda. Podle me ti manazeri nejsou zadni blbci, Sinclair a Mancienne meli byt hvezdy budoucnosti, reprezentace, byli oslavovani a byla do ne vkladana strasna duvera. V cem je tohle jiny? Mne to prijde uplne stejne, jen se zmenila jmena, zase si ti hraci prakticky nekopnou, a to ani v poharech, kde Welbeck hraje pravidelne! A kdyz hraji, tak lepi vetsinou i posty, kde jinak nehraji. To muze svedcit bud o tom, ze nemaji kvalitu a nebo o tom, ze CFC s nima neumi pracovat. Podle me plati oboje.

Jen tak pro zajimavost.. kolik hracu z akademie v poslednich letech se prosadilo po odchodu z CFC nekde jinde? Alespon ve stylu Eaglese nebo Shawcrosse. Podle me maximalne Carlton Cole.

Reagovat
herbage

Lass Diarra, i když to není přímo produkt akademie

Reagovat
Chazy

To ne no, ten prisel uz s odehranyma ligovyma zapasama. Ale povedl se, prisel tusim dost levne :)

Reagovat
herbage

Právě že přišel z Le Havru za 5 mega a do Arsenalu odešel za 2,7

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

K Pompeys pak za asi 7,5 a do Realu za 20, takže na jeho přestupu každý krom Chelsea vydělal, ale tý o prachy stejně nikdy nešlo

Reagovat
fantomas

A k Pompey za 5,5. Wenger knows.

Reagovat
herbage

Myslíš liber ale?

Reagovat
fantomas

Jo...a transfermarket v librách uvádí dokonce i něco přes šest mega.

Reagovat
smazaný uživatel

A z Pompey za cca 18,8 mil. libier, tak kto potom umí?

Reagovat
fantomas

Tak to už je Real, to je kapitola sama pro sebe. Ti by dali balík i za Dosoudila, kdyby se jim bůh ví čím zalíbil.

Reagovat
herbage

Všichni krom Chelsea

Reagovat
terry

A to měl Carlton tu cestu takovou trnitou.

Reagovat
smazaný uživatel

O to viac

Reagovat
smazaný uživatel

S druhým odstavcom súhlas, ale tých mien tam tak veľa nebolo a tá akadémia bola totálne v plienkach. K prvému - nehovorím, že nie sú, ale to je proste fakt, že Chelsea je úplne iné než beźné prostredie. Iné naroky, iné fungovanie, iná hráčska politika. Potom to radšej neporovnávajme vôbec. A v pohároch už momentálne (!) hrajú pravidelne. Dá sa aj viac, ale vravím, v CFC nie je ani Wenger, ani SAF a taký tam ani nebude, takže modráci môžu byť radi aj za to. A že lepí posty? Útočník na ST, AM na AM a LB na LB, to mi nepríde práve ako nastupovanie nie na svojich postoch

Reagovat
terry

Tak ona Chelsea zacala budovat akamedii jakoby od zakladu a prohlasila, ze chce vzdy do A tymu zabudovat jednoho mladicka snad od roku 2010 nebo 2011, takze ted nachazi ten cas, aby se tam nekdo vesel a nutno rict, ze je z ceho vybirat.

Reagovat
smazaný uživatel

Síce som k poslednej vete rezervovanejší, ale ďakujem, že si potvrdil to, čo tu do Chazyho už hodinu hučím

Reagovat
Chazy

Co potvrdil? Ze ma CFC plan? Ja vim, ze ma CFC plan. Vis ze ma CFC plan pristi rok neprodelavat?

Reagovat
terry

Už jsme se aspoň odprostili od Abramoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím. Len potvrdil to, že je niečo nové, že je to práve ďalšia generácia, nie tá predošlá, ktorá by...atď. To je len konštatovanie, nie chvastanie, prepána, nemusíš hneď vybiehať i keď v dobrom.

Reagovat
terry

Tak těch hráčů je na výběr fakt hodně, jen to chce fakt zvážit, zda budou mít pro tým přínos a citlivě je zařadit.

Reagovat
herbage

A kde jako bude ten hráč nastoupovat? Čech sice není největší jistota, ale lepší než zbytek vaší juniorky, obrana Ivanović, Bosingwa, Carvalho, Alex, Terry, A. Cole, popř Žirkovi, všichni smlouvu minimálně do roku 2011 a to vlastně jen Ivanović a Bosingwa, kteří pravděpodobně prodlouží, tudy cesta nepovede. Záloha Mikel, Essien, Lampard jasný základ, všichni smlouva minimálně do 2013, J.Cole, Malouda, Žirkov, Anelka, Kalou, Drogba, až na J.Cola a Anelku všichni smlouva do roku 2012, J.Cole prodlouží, za Anelku přijde náhrada. Prakticky na žádným postu nemáte prostor pro vašho dochovanec hrát základ, maximálně být prvním náhradníkem na daný post a čekat až se někdo zraní či se bude rotovat sestavou, ale základ jako napevno a posaditz někoho z výše jmenovanýchm, to mi přijde u vás jako utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Napevno? Blázniš, veď postupne. Tak, aby po odchode starcov nezostala diera, ale boli na ňu pripravení 23-26roční hráči...

Reagovat
herbage

Aha, já špatně četl. Terry psal budovat od základu a já četl zabudovat do základu. Tak to jo, do A-týmu ať klidně někoho vezmou, ale nevím jakej bude rozdíl, když bude stejně vysedávat na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by to fungovalo tak, ako má, tak nie.

Reagovat
Chazy

Prave. Ono s tim zarazovat talenty do tymu maji problem i male tymy, ktere nemaji to acko ani zdaleka tak kvalitni. Je to streleny, ale mozna pomuze ten prestupni ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Strelené? To je prvá vec, ktorú som spomenul, keď sa tá správa objavila. Presne to im v tomto môže pomôcť, proste budú musieť.

Reagovat
Chazy

Nic nebudou muset, prodlouzi smlouvy se soucasnym kadrem a nic se nezmeni. Naivko, si jak ti CFC haranti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neblbni, tak pred sekundou niečo povieš a potom cúvaš. Jednoducho ak ten ban bude dostatočne dlhý, niektorí hráči uź proste to tempo zvládať nebudú. Si fakt myslíš, že Ballack bude o rok a pol stále ešte ASPOŇ ten Ballack, ktorým je dnes? A Deco? To je práve ich šanca. Navyše to ani neráta so zraneniami, či nebodaj predajom. Čo ak klesnú ako Live? Nepravdepodobné, ale stať sa môže čokoľvek. Čo ak v tom prípade teda príde lukratívna ponuka dajme tomu na Cola a ten bude chcieť odísť? Povedia - sorry, odviedol si veľa ale nemôžeš, máme na tvoje miesto len harantov? Ten ban je len na príchody nie?

Reagovat
herbage

No, hlavně že píšeš postupně a když to samé napíšu o zapracování mladíků do A-týmu Arsenalu, tak se mi vysmíváš, přitom mají mnohem větší šanci než v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím, čo Chelsea robiť chce, samozrejme, že teraz je na tom ešte horšie. Bavili sme sa včera o Chelsea? Nemyslím si.

Reagovat
herbage

Jde o to, že Arsenal má potenciál v tomto ohledu největší ze všech týmů Big4 a ty mu přesto nevěříš, že to dokáže, přitom fakta hovoří jasně

Reagovat
smazaný uživatel

A kto ti povedal, že verím niekomu viac? Ak sa bavím o čísle 1234 tak sa bavím o 1234 a žiadnom inom, to len ty máš stále nejaké úchylné chúťky porovnávať,

Reagovat
herbage

Tak musíš brát v potaz i ambice klubu. U Chelsea to chápeš a řikáš, že to chce čas zapracovat hráče, ale když to samé řeknu u Arsenalu tak nic podobného z tebe nevypadne a meleš si svou. Pozitivní trendy nedokážeš pochválit, naopak je předem shodíš, zato u Chelsea či MU i když jsou ty šance na prosazení hráčů menší, tak řikáš že se uvidí a že to chce čas. U Arsenalu jen odsekneš, že si Wenger stejně přivede mladé francouze a když ti řeknu, že za poslední 4 roky přivedl do juniorky jen dva, tak stejně vytahuješ ty co tam přišli 5-8 let zpátky. Zkrátka se mi nelíbí ten tvlj dvojí metr, to je celé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za A - Arsenal s tým začal kedy? Ako dlho má takto ako dnes Chelsea fungujúcu akadémiu? Za B - zase porovnávaš, to hádam nie. V porovnaní som sa nevyjadril, tak mi netlač dvojaký meter, na základe A to použiť nemôžeš. Za C - ešte si sa nespamätal zo slova FRANKOFÓNNY? Za D - rešpektuješ vôbec slová oponenta a čítaš, čo píše? OKREM tých hráčov som napísal AJ tých, ktorí prišli len ROK skôr a UPOZORNIL som na to, aby som predišiel podobným kecom, no na teba je to očividne málo. Tvoja hranica je zrejme pekne ďaleko, ďalej než u mnohých normálnych ľudí a nemienim jú stále hľadať... Za D - o MU som nepísal nikdy nič (tam si opäť nerešpektoval moje slová) a preto nedokážem prísť na to, na základe čoho si myslíš, že to tak vidím. Za D - túto diskusiu vopred ukončujem. Na základe osobných skúseností nemám dôvod činiť opak. Hodina drahocenného času mi za nulový výsledok nestojí.

Reagovat
terry

Jako první náhradníci, tam je místa hodně.

Reagovat
Chazy

Vim vim, ale mne jde prave o to, ze CFC nemela velkou zakaldnu talentu ani driv :)).. Wigan se snazi nejakou zacit uz 10 let a furt nejsou poradny vysledky a Whelan do toho na pomery Wiganu vlozil ohromny investice. To fakt neni snadny. Podle me mlady hrac nema kvalitu uz jen proto, ze nezacal svoji karieru ve WHU, ale v CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne povedané. No ale tak až o tak hlbokej minulosti sa predsa nebavíma a nadôvažok, ak sa bavíme o čomsi novo vybudovanom, asi ťažko môžme očakávať okamžité výsledky.

Reagovat
Chazy

Hm. Jenze oni budou mit totozny problem jako Wigan. Ve Wiganu je spousta talentu.. stejne jako vsude.. vis jak konci? V Man City, ktere je vyhlasene, Arsenalu, ktery je bohaty a vyhlaseny a nebo hraji rugby. V Londyne skonci ve West Hamu, ktery je vyhlaseny, Arsenalu, ktery je bohaty a vyhlaseny a nebo se uchlastaji v Londone... CFC muze zacit s cim chce, ale ostatni tymy zacly uz davno. A talenty ze zahranici ma zmapovanych spousta tymu, taky neni zadna sranda je ziskat, pokud nechces pouzit prakticky jako u Kakuty..

Reagovat
Chazy

* V Man City, ktere je vyhlasene, Man Utd, ktery je bohaty a vyhlaseny

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, to nikdy. Keď je však schopný personálny substrát, upletieš aj z hovna bič... Viď Moyes a ak by sa čosi podobné premietlo vo veľkoklube s väčšími možnosťami, reálnosť dobrého fungovania na tej báze by bola pokojne možná.

Reagovat
Chazy

Kdyby CFC byla z Liverpoolu, tak bych jim daval sanci, tam jsou fakt jen dva tymy. Ale v Londyne mas tu koncentraci ohromnou.. takovy Tim Cahill taky sel kdysi do Millwallu a ne do CFC :)) navic si vem, jakou ma Chelsea povest zabijeni talentu, preplaceni starych hracu a prave toho, o cem tu mluvime. My tu o tom mluvime a lidi v Anglii tomu skutecne rozumi. Kdybys mel nejakyho haranta doma a zil v Londyne, urcite ho neposles do CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pravda, to je už ale len zameranosť na národnosti a pokiaľ 6+5 neplatí, tak si holt budú zasranov ťahať z vonku...

Reagovat
honziss

Tu poslední větu nejlépe dokumentuje Joe Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

pekný súhrn Asi by ma tu mnoho ludí prizabilo, ale práve toto ja na CFC obdivujem niečo podobné aj City, každý má svoj názor, no mne sa takýto spôsob riadenie ako si rozpísal páči

Reagovat
smazaný uživatel

* riadenia

Reagovat
Chazy

Proc? Bylo by docela narocny, kdyby se melo prizabijet za blbost, to by clovek nic jinyho nedelal..

Reagovat
vladis271

Každý máme právo na názor a môžeme ho prezentovať, ale toto je psycho, skús to obhajíť, prečo sa ti to páči?

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš vidieť psycho? Pozri sa na vlastné slová pod súhrnom

Reagovat
vladis271

To nie je psycho, veď aj v znaku máte Satana. Pekelníci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sme vyznávači, ja dokonca dvojnásobný, kedže fandím aj New Jersey.

Reagovat
smazaný uživatel

akože nemyslím doslovne, že sa mi páči tzv. odbíjanie mladých talentov v CFC a peniazmi kúpené veľké hviezdy

Chcel som tým povedať, že každý tréner, ako napísal Getzo, sa snažil to nepos*ať, a staval na skúsených hráčov a to som ja vždy v Chelsea obdivoval ..

Reagovat
smazaný uživatel

To je práve to psycho. Už len z princípu, neobdivuje sa viac riskantnejšia cesta ak je úspešná, než tá pohodlná? Odpovedz si sám, nie je to zas tak ťažké, pokiaľ máš nejaké tie životné skúsenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú obaja dobrí...tak o čom točís...

Reagovat
Chazy

Kakuta neni vysledek akademie, ale kradeni talentu a jeste je mozna bude stat rok a pul prestupu, takze ten at bude hrat jak chce, je z nich snad nejvetsi ulet. Ten Slovak to bude mit taky tezky, zas takovy kvality nema. CFC nema moc talentovany hrace, vetsinou se hrozne precenuji a pak nic nedokazi. Neni nahoda, ze od doby, co se prosadil Terry, nepatri do tymu CFC zadny jeji odchovanec. Ten tym ma tradici ve vychove hracu asi jako Wigan, vzdyt i pred Abrou se do CHL dostali za pomoci spousty starych hracu, ktery za levny prachy pobrali z cely Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Staré a známe, to však neznamená, že sa to nemení/nezmení. Volaj si tých odchovancov aj ako šlohnutých (všetci to tak robia), ako chceš, Kakuta proste kvalitu má a Stoch i keď nie je nový Messi, na ten tím bude mať podľa toho, aká politika sa v ňom bude uplatňovať.

Reagovat
Chazy

Kakuta ma sanci, ale malou, Stoch zadnou. Uz jen kdyz uvazis, ze je ted vede manazer, ktery necha sedet Zhirkova a Joe Cola, tak kde ma hrat jeden z nich? A kdy naposled CFC dlouhodobe davala prilezitosti nejakym talentum? Napovim ti, nezazil jsi to. Ani Sturridge si poradne nekopne, a to ma na svym postu minimalni konkurenci. CFC by nedokazala zakomponovat do tymu ani Evanse.

Reagovat
Kongo

Mikel?

Reagovat
Chazy

Paneboze, nemluvim tu o posilach za 18 mega! Tady se snad neda diskutovat, kdyz tolik lidi neni schopnejch pochopit PODSTATU vlakna a stejne se do ty diskuze CPE.

Reagovat
Kongo

hm,dik teda

Reagovat
smazaný uživatel

No...má pravdu.

Reagovat
Kongo

Uznavam svoji blbost

Reagovat
herbage

Jakou má konkurenci? Essien není klasické DM, spíš střeďák a pak předělaný pravý bek Beletti, kterému táhne na 34

Reagovat
smazaný uživatel

No do prdele...tys to rozštípl

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, podľa politiky. Ak sa tá nezmení (v čo samozrejme neverím, nie som blázon) tak to tak bude...

Reagovat
Chazy

Uznavam, stat se to muze, ale je to beh na dlouhou trat :) Podle me se toho Mancienne nedocka, ale kdyz, tak se omluvim.. kazdopadne zatim to vidim takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ to vidím podobne, rovnako tak u Mancienna, ale napr. u Kakuty, či Matiča by som povedal, že sa už dočkať môžu. Otázkou zostáva, ako dlho budú ochotní čakať. Myslím, že Chelsea sa postupne normalizuje a snaží nabehnúť na ten dlhodobý proces, je to pravdaže ale stále ešte len v začiatkoch.

Reagovat
Chazy

Ja nevim, furt si neumim predstavit, ze tym ktery dava 150000 liber tydne 30 letymu hraci muze nejak vic sazet na mlady hrace. Myslim, ze i Citizens s tim budou mit problem..

Reagovat
smazaný uživatel

Môžu, veď si zober, že o chvíľu tí hrači skončia, práve z nastupujúcej generácie, či k nim prikúpených zopár hráčov, to je hybná sila, na ktorú sa musia pripraviť, lebo ten kolotoč nikdy neprestane a aj Romana to niekedy prestane baviť. Podľa toho, čo sa za posledné obdobie v CFC spravilo, to zas nie je také sci-fi. Chce to len konsenzus všetkých strán a aj tú povestnú "správnu konštaláciu hviezd" (i keď u tej v spojitosti s Chelsea pri spomienke na Terryho na prdeli... )

Reagovat
Chazy

Uvidime... mne proste spojeni CFC a akademie pasuje dohromady jako Gerrard a ligova trofej..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

s tým žirkovom máš pravdu, no Coleyho (miláčka publika) nedáva sedieť možno vrámci šetrenia hráčov - ale to neminie ani Ballacka, Carvalha a pod.

Reagovat
herbage

Tak proto píšu, aby na ně nezapoměl, protože ti jsou celkem ti povedení Kakuta se možná časem prosadí, ale Stoch už šanci že se v Chelsea prosadí vzdal

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa to hrklo len v tom, že Chazy zmenil význam toho komentára Možno len kecy, ale ak nie, povedal by som aj, že múdro.

Reagovat
vladis271

Stoch je očarený tou atmosférou v Twente, najmä chorálom Youll never walk alone. A nechce sa mu vracať späť a sledovať atmosféru tvorenú s plastic flags

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkami boli...A Mancienne bol na beku výborný, akurát tam odohral tak tri zápasy. V repre i u Wolves ho nezmyselne pchali na stopéra, kde tie minely sú o to výraznejšie a priestor na beku mu všade (CFC, Wolves, U21) zaberali proste "špecialisti" ktorých nikto nikdy neposadil, tak prečo robiť zmenu, že? Kedže zistili, teda aspoň McCarthy, že na stopéra sa hodí asi ako Bikey, poslal ho do niekoľkých zápasov aspoň ako striedajúceho hráča na DM a tam to (skvelá analógia s Bikeym) nebolo tak tragické, no predsa, to nie je taktiež jeho post. Problémom je, kedy to, čo tu celý čas hovorím zistí aj niekto tam

Reagovat
Chazy

Byli a nadale budou, v Londyne talenti konci ve WHU a Arsenalu, neverim, ze by CFC mohla nekdy tezit z mladicku, to by musela kompletne prekopat svoji koncepci. Vystrnadit ty neschopny prestarly nahradniky a davat tam ty talenty. To neni zadna prdel, kdyz se tak nepracuje dlouhodobe, neni snadny to zacit.

Mancienne hral tragicky letos, hral tragicky vzdycky kdyz dostal sanci v CFC (sledoval jsem myslim vsechny jeho prilezitosti) a kvality ukazal jen v Championship, kam taky patri.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si potom sledoval zle, minimále dva veľmi slušné zápasy na RB v Chelsea odohral. Či to bolo v lige, alebo v pohári, na to si už nespomínam, ale toto s určitosťou viem.

Reagovat
Chazy

Verim tomu, ze v poharu a ze to bylo proti tymu z nizsi ligy. Navic v obrane jako ma CFC muze i mizernej hrac odehrat dobry zapas - vem si vykon Simpsona proti.. Rovers? Dva golovy centry, supertalent a vysledek? Totalni lempl.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že aj proti WHU ak sa nemýlim, na Upton Parku... Môže, ale nie opakovane. Samozrejme, aj náhody sa stávajú.

Reagovat
honziss

V tom zápase mi nepřišel nijak výjimečný, prostě normální výkon obránce, žádná ukázka nějakého super talentu. Neudělal kiks, ale taky ničím neohromil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu bol v zápase nadpriemerný. Zas nehovor niečo, čo som nepovedal. Všetkým je nám jasné, že extratrieda nikdy nebude. Ale dík, aspoň viem, že si spomínam dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Stejne zustane obrana Ivanovic-Terry-Carvalho-Cole

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa-Alex-Terry-A.Cole...pokial si to myslel do dalsej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

ty nepočítaš parádneho Ivanoviča do ďalšej sezóny ??

Reagovat
smazaný uživatel

No nejsem si jist, jestli má na to, hrát někdy nějakou důležitou roli v našem týmu Každopádně se rád nechám překvapit... Za Vlky jsem ho viděl jen parkrát, ale že by mě někdy potěšil, to se říct nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Viď. hore.

Reagovat
herbage

Už tu jen chybí Talkers a jeho Hutchinson, Bertrand, Woods, Cork a Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Nar. na Boriniho som zvedavý, viac než na našu Machetu...

Reagovat
vladis271

To ho nemáš rád? Na tvojom mieste ho zbožňujem. Ten zasran nám v minulej sezóne vyfúkol titul

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už po druhý raz: Díky, Macheta Ale názor mi to nezmení, nemá prečo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze aj Ryan ma co ukazat

Reagovat
kubys

Woods se prosadí, ale pochybuju, že v Chelsea A ještě ti vypadl Philliskirk.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota ... nema ani Wolves, nwm preco ho tam drzia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Nečetl jsem celou diskuzi, tak napíšu svůj názor. V Mancienneho jsem vkládal velké naděje a jako asi všichni ostatní fanoušci Chelsea ho neustále prosazoval, věřil mu a pořád jsem chtěl, aby hrál. Jenže teď v něj pomalu ale jistě důvěru ztrácím. Jsou tu dvě věci, které hrají proti němu. Tou první je extrémní přetlak v obraně Blues. On, jakožto stoper, si nemá na SB šanci kopnout, přes Terryho s Carvalhem se nedostane, přes Alexe jakbysmet. A navíc tu to všechno ještě jistí Ivanovič, který je rovněž o třídu výš. Pak je tu varianta pravého beka, kde podle mě není tak dobrý a navíc opět neprůstřelná dvojice Ivanovič, Bosignwa. Ani přes ně se za normálních okolností nedostane.

A přeci jen už mu je 22 a na to, aby si zahrál jednou za půl roku Carling Cup, je zbytečnej. Navíc by to určitě nesplňovalo jeho ambice. A pak je tu ještě druhá stránka věci, a to výkonnostní. U Wolves rozhodně neprokazuje, že by se s ním mohlo v nejbližších letech počítat do užšího výběru. Jeho šance vidím hodně mizivě, jsou tu teď jiní, co mají větší šanci.

Reagovat
herbage

Na post levého stopera se vám navíc nabízí Rajković, kterýh ostuje v Twente, ne?

Reagovat
terry

Taky možnost, ale v jeho zakomponování taky moc nevěřím, i když vypadá nadějně. Někde snad máme taky Alexise. Ale co se týče toho Rajkoviče, tak snad teď v Twente vůbec nehraje, nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

je zranený ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký hráč Chelsea byl potrestaný na roční zákaz startů, už nvm kdo... Možná Rajkovič? Nebo někdo, kdo šel na hostování k Holkovi na ukrajinu, teď si nejsem jistý vůbec...

Reagovat
terry

Ano, měl roční zákaz, ale pokud vím, tak jen na reprezentační zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Len poznámočky: On je ho*no stopér a na RB by potencionálne mať mohol (nehovorím, že isto má) ale tak ako píšeme hore, taktiež je tam šanca takmer nulová.

Reagovat
Chazy

Jemu je dokonce 22? A furt kope za rezervu nebo hostovani?! Tak to je jeste vetsi blb nez Eagles nebo Lee Martin.

Reagovat
terry

Taky jsem se celkem divil, když jsem si to přečetl.

Reagovat
vladis271

tiež som nechápal, myslel som, že má 20 maximálne čerstvých 21

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne si myslim ze pri sucastnom kadre the blues ma sancu presadit sa tak Kakuta,Bertrand a Borini...Di Santo na to asi nema a este k tomu mame 5 fowardov,Stoch s hrou v chelsea nepocita,Sinclairovi moc neverim,Cork,Rajkovic,Bruma,Mancienne,Aanholt,Hutchinson maju priliz velku konkurenciu...co je dost smutne pretoze mame celkom slusnych mladikov...mojim snom by bola ,,cistka,,...odchod hracov typu R.Carvalho,Ferreira,Ballack,Deco,Belletti,(Michaela by som mozno ponechal)co by bolo minimalne 5 ,,volnych,, miest pre mladych(napr.Bruma,Bertrand,Mancienne,Stoch,Kakuta)

Reagovat
terry

Bertrand? Ten ani náhodou, bohužel. Di Santo se už nikdy nesmí vrátit, toho úplně nesnáším! Stoch zatím s Chelsea nepočítá, ale doufám, že se jednou vrátí, toho tu prostě chci, protože v Twente hraje úžasně. A to tvoje nahrazení je sice pěkné, ale nemůžeš ze dne na den takhle překopat kádr.

Reagovat
Chazy

Vysledek by byla nulova sance na titul a CHL.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že je potrebná kombinácia...to vždy a sade.

Reagovat
smazaný uživatel

z tých odchodov čo si uviedol tak jedine Fereira a Deco Carvalho, Ballack a aj univerzálny Belletti sú pre Chelsea ešte velmi platní, a navyše nahradiť ich tvojimi zmienenými mladíkmi by bol docela risk skôr by som sa tešil z nasadzovania Zhirkova, Kakutu a Sturridgeho...

Reagovat
Arbiter

bohužel v něj ztrácím důvěru Jen by mě zajímalo, co by se muselo stát, aby tu důvěru získal zpět?

Reagovat
vladis271

"I love Everton, I grew up supporting Everton and want them to win," he told the Toffees' official website.

"In footballing terms I felt I had to move on but I still want Everton to win and that is never going to change.

"All my family are Everton fans, my son has his Everton kit now! Everton is still a big part of my life."

Rooney also encountered the Everton fans at last season's FA Cup final when the Merseyiders were beaten by Chelsea.

He encountered no problems with them though and shared their disappointment at the defeat.

"I was a bit nervous because I walked in through the Everton fans," he recalled.

"To be honest though the Everton fans were brilliant that day.

"When Louis scored it was a great feeling! I still think there are trophies there for Everton to win but unfortunately it didn't happened that year."

V inom rozhovore nedávno vyhlásil, že by si veľmi želal v United svojho veľmi dobrého priateľa SteviehoDží.

Čo sa to s ním deje? Wayne toto mi nerob, nemôžem si dovoliť si ťa obľúbiť. Už tak mám schyzofrénne sklony. Toto by ma zabilo.

Inak ak sme pri Evertone, vraj sú blízko k podpisu Adama Johnsona z Boro. Hľadal som to, no nenašiel som to, ale čítal som to na evertonsupportsite a tam si nemajú dôvôd vymýšľať. No páno ak by toto Moyesovi vyšlo Beckford, Johnson, Mucha. Počas jedného prestupového obdobia. Rafa na trénerskú stáž k Davidovi, okamžite. Ja som síce Johnsona chcel do Liverpoolu, ale do tej červenej časti

Reagovat
fantomas

Nevim, nevim...křídlo. Pienaar, Osman, Bilja, (Donovan), ti všichni ho převyšují.

Reagovat
smazaný uživatel

Osman na křídle někoho převyšovat?

Reagovat
fantomas

Johnsona o chlup ano.

Reagovat
smazaný uživatel

I když Ossieho mám strašně rád, křídlo to není. Nikdy nebyl a nikdy nebude. Nemá k tomu vůbec předpoklady, na křídelníka nemá rychlost, neumí vzít u lajny míč a uhánět do středu... Vyrostl jako AMF, a tam by taky měl hrát.

Reagovat
fantomas

Ježiš, to mi vysvětlovat nemusíš. Ale střed má Everton snad ještě víc nabušenej jak kraje, takže tam si teď těžko kopne. A že by byl v nějaký nemilosti Moyese, to mi taky nepřijde.

Reagovat
vladis271

Nechcem súdiť podľa jedného zápasu, dokonca podľa 30 min, pretože sa zranil, ale videl si ho v pohári proti citizens?

Reagovat
fantomas

Ne a...jo, nesuď.

Reagovat
smazaný uživatel

No povedal by som, že plno, ale prevyšujú. To by ale bola konkurencia jak prasa, Everton by mohol byť slušne hore.

Reagovat
smazaný uživatel

*?

Reagovat
hefy

Donovan tu bude jen chvilku a Osman neni na křídle tak dobrý.

Reagovat
fantomas

No, a zase bude spolíhat jen na zranění. Panebože, dyť celej život vysedává a když si někde pořádně zahraje, tak nižší soutěž na hostovačce nebo teď v Boro. To prostě není pro něj dobrej krok - jít "dělat konkurenci". Na to bohatě stačí flexibilní Osman a na ten půl rok Donovan.

Reagovat
fantomas

U Vlků je tragickej, ale skoro všechno, ne-li úplně všechno odehrál na stoperu. No a na RB sem ho neviděl, ani nepamatuju, takže kdoví, jestli tam to ještě vůbec umí. Nevěřim mu.

Reagovat
herbage

Dnes poslední zápas Arsenalu bez Songa, budeš se dívat?

Reagovat
fantomas

Samo.

Reagovat
afc

Nedela tiez nie je ista

Reagovat
herbage

Bez něj by to byla "samovražda", musí se dát dokupy...

Reagovat
fantomas

On přijel zraněnej?

Reagovat
herbage

unavenej

Reagovat
afc

vraj je unaveny,casovy posun a blabla

Reagovat
herbage

Časovej posun asi těžko, spíš jiné klimy, únava z turnaje a možná smutek z brzkého vyloučení

Reagovat
fantomas

Časovej posun může bejt leda tak jedna, dvě hodiny, ne? To spíš ta únava, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Klíma, klíma klíma. Sakra, veď prišiel do zimy z 30 stupňových horúčav. Byť to ja, tak sa z toho spamätávam...

Reagovat
herbage

Hm, v neděli se hraje od pěti opět posranej hokej, zase zápas neuvidím

Reagovat
afc

Na Chelsea tiez nedela o 17

Reagovat
herbage

To naštěstí hrají Klatovy venku

Reagovat
fantomas

A to jako pořádáš nebo proč musíš bejt na tom hokeji pokaždý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá šanci přes Ivanoviče, Bosingwu, Ferreiru ... ani kdyby někdo z nich odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancienna bych si nechal... Ideálně pustit čtveřici portugalců, koupit jednoho stopera, který doplní dvojici Alex-Terry a Bruma s Manciennem 4.-5. stopeři, Mancienne zároveň 3. RB a ještě možnost na DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si ho nenechal ani omylem, to je stejná budoucnost jak Di Santo. Za 2 roky budou rádi když si je vezme nějakej Utrecht.

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážaj prosím Mancienna. Nie o moc, ale predsa, až taký tragéd to nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím ho urážím? Tím že je to pseudotalent a největší "hvězda" mizerné práce juniorky CFC?

Reagovat
fantomas

Anó, jen do něj! Bez servítek! (mimochodem, myslim, že si ho urazil přirovnáním k Di Santovi)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš správne

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jedno, v Chelsea se nemá šanci prosadit ani jeden z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nepopiera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezakládej nesmyslny vlákna

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto z vás Walkera asi nevidel, čo?

Reagovat
fantomas

Niet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hádam ešte uvidíte... U Spurs by sa s Naughtonom časom presadiť mohli.

Reagovat
fantomas

Teda takle - viděl sem ho v Sheffieldu, u Spurs ještě ne.

Reagovat
fantomas

Aha, tak on tam ani nenastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nenastoupil"?

Reagovat
fantomas

U Spurs nebo snad jo? Teď je zpátky na hostování, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, spátky...oni ho kúpili s tým, že im ho tam tú sezónu nechajú, takže de iure je šiel na hosťovanie, ale de facto sa zo Sheffieldu pohol akurát tak na podpis zmluvy a zdravotnú prehliadku.

Reagovat
fantomas

Jasný. Běžná procedura.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ne, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo myslené všeobecne, nikto nedal palec... Pre mňa omnho nádejnejší obranca než Mancienne, už pekne dlho.

Reagovat
fantomas

Tak to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Blades jsem ho párkrát viděl, slušnej obránce, těžko odhadnout jakej bude za pár let, tak podrobně ho neznám

Reagovat
fantomas

Já ho viděl v obou zápasech v Play-off, jindy ani nehrál a naprosto mě uchvátil. Tak suverénního nováčka sem snad ještě neviděl. Ten po tý lajně jezdil, neskutečný, moderní bek s ohromnou budoucností, to fakt můžu potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

No já ho viděl v jednom zápase playoff, pak snad ještě jednou a plus nějaky sestřihy, jen říkám, že ho nemám tak nasledovanýho, abych mu mohl předpovídat budoucnost, ale šikovnej je!

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu to predpovedám. Samozrejme vieme, ako môžu rôzne talenty dopadnúť... Ale je fakt výborný a fantomas skvele poznamenal - na svoj vek nesutočne istý a sebavedomý. Ako brúsič lajny je dobrý, ale sledoval som ho aj v U17 i U21 a tam si ani na stopérovi neviedol zle, skôr naopak, tam sa mi páčil možno aj viac, lebo na strane zaberal miesto Naughtonovi, ktorý sa presunul naľavo, zatiaľ čo na stopérovi bol dozadu istý a hral aj dopredu veľmi slušne, bol z dvojice s Briggsom práve on ten ofenzívnejší a občas vybehol dopredu ako minule Richards.

Reagovat
fantomas

V Play-off právě zaskakoval jen vpravo, co já vim, takže nemužu porovnávat no. Každopádně na Sheffield si letos musim někdy najít čas. Kvůli němu, Evansovi, Williamsonovi i kvůli Quinnovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Doufam ze nakracujes ke kopirovani mych nazoru!

Reagovat
smazaný uživatel

trapny, běž už spinkat

Reagovat
Chazy

No co mi zbyva, kdyz uz tu utocim na tebe tak uz se to nabizi!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Kyla Walkera

Reagovat
fantomas

Reagovat
miguel bain

On na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řek, že ANO. On má budoucnost a to dobrou, umí hrát, už jsem ho viděl parkrat v akci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele