Manchesteru City bude tři měsíce chybět Nasri

19.11.2015, 09:52
Aktuality
Hodně dlouhou pauzu má před sebou Samir Nasri. Ten se od vítězného utkání s Bournemouthem potýká se svalovým zraněním, které ho bude držet mimo hru až do února...

Francouzský ofenzivní záložník odehrál během letošního ročníku sedm ligových zápasů, ve kterých si připsal jednu trefu. Podobně jako před rokem nepatřil do základní sestavy.

A mezi vyvolenou jedenáctku se hned tak nevrátí, neboť se zraněným stehenním svalem bude mimo hru další tři měsíce. "Co mě nezabije, to mě posílí. Vrátím se ještě silnější, uvidíme se za tři měsíce," napsal pod obrázek s berlemi na svém instagramu Nasri.

Bývalý reprezentant Francie přišel do Manchesteru City před více než čtyřmi roky z Arsenalu, navýkony ze svého předchozího působiště však u Citizens nikdy nenavázal.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (140)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Posila

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočný hráč pre CIty. Na top level podľa mňa nemá.

Reagovat
BrainBlender

Praveze ty ctyri roky tvori velmi kvalitni lavicku a moc neremca. To je u top tymu potreba. Druha vec je jeho plat, ale o tom se nebavime :-D

Reagovat
smazaný uživatel

U Nasriho je problém, že jemu by nejvíc vyhovovala volná pozice na CAMku, což u nás hraje a hrál Silva.

Když hrál z křídla, bylo to většinou nemastné, neslané... zvlášť v kombinaci s Kolarovem byla dozadu ta levá lajna infarktová.

Reagovat
salami

navíc další adept na tuhle pozici je De Bruyne, jsem zvědavej, jestli Nasri někam pujde

Reagovat
smazaný uživatel

No práve preto že jeho pozícia je v strede, je tam po príchode Bruynea zbytočný. City by mali investovať do kvalitného nádejného krídla. Sterling bol skvelý nákup, tak ešte jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že kvalitních a nadějných křídleníků +- na úrovni Sterlinga není moc, z hlavy mě napadá Lucas, kterej je neprodejnej, to samé Coman, pak je tu risk v podobě někoho z dvojky Fischer/El Ghazi, kterého jsem chtěl už tuhle sezónu, než se vyhoupl až do seniorské repre... zbytek těch mladých a talentovaných křídelníků, kteří měli být před pár lety top hvězdy vidím spíše v útlumu (např. Muniaín) a prostě nevidím v současné době mladá křídla, která by potenciálem (ne současnými schopnostmi) nějak zásadně převyšovala dvojku, co už máme v podobě Barkera/Robertse.

K Nasrimu - upřímně, moc reálně jeho prodej nevidím, hlavně kvůli platu. Pochybuju, že by ho chtěl nějak snížit a nenapadá mě nikdo, kdo by byl ochotnej takovou dardu zrovna za něj cálovat, když může mít za podobnou cenu hromadu perspektivnějších náhrad.

Reagovat
zelda

Adam Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak len tak z hlavy mi napravo napadol Mahrez a Anderson. Celkovo, pravavých schopných krídelníkov fakt nieje veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez podle mě půjde do United a Andersona... koho přesně myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

z Lazia, resp. Candrevu, Berardiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Fischer by nebol zlý. Alebo ako píše Ejzy, Berardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fisher? to nee..jako možná bude perspektivní ale co jsem ho viděl, tak to není hráč kterej by si tam kopnul, když třeba ani Nasri nehraje

Reagovat
cristiano.K.

Sterlinga označit jako skvělý nákup vzhledem k ceně

Reagovat
smazaný uživatel

vzhladom ku veku a potencialu sa tak da oznacit

Reagovat
cristiano.K.

jeho potenciál je dost omezený,tady přecenovaný

Reagovat
smazaný uživatel

moze tam hrat dalsiu dekadu, v 20 rokoch mu to ide celkom dobre a cena za najvacsi anglicky talent je v dnesnej dobe vysoka. Keby bol z CR/SR tak by sme sa od blaha z neho dosrali.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, nektori LFC fans proste nemozu stale predychat ako odisiel a tak je to zrazu priemerak , mna tiez 2x nepotesilo, ale chlapec ma skvelu buducnost a verim ze do 2 sezon to rozjede naplno

Reagovat
cristiano.K.

a já věřím,že ve zlatém míči nikdy nebude v první třicítce

Reagovat
fenixLFC

to zas bude ale vitazom asi tazko

Reagovat
alcantara

Zrovna zo Sterlinga Tak urcite.

Reagovat
cristiano.K.

on je nejdražším hráčem do 20let,nejdražím angličanem, prostě to není skvělý nákup. Jsem docela zvědavej, jestli bude mít tak dobrou sezonu někdy jako se Suarezem. Vzhledem k tomu,že city mají lepší kádr, dost pravděpodobně se mu naký rok povede. Ale skvělý nákup je přehnané tvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej nákup, přiznej si to, 50 mega sem, 50 tam, v City je to v podstatě jedno, je zajímá úspěch a je jedno kolik to bude stát. Účel to splnilo, získali kvalitního křídelníka, což jim Nasri zaručit nemoh a nikoho jinýho vlastně nemaj. Vždycky to lepili Milnerem a Silvou v tom 4-2-2-2..tohle je ale nejlepší křídelník jakýho City měli v posledních letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže všechny kluby hodnotí nákupy od bargain po průser, zatímco City to mají od bargain po "nevermind"? Myslíš že je nesere, jak tragický jsou v Evropě? S jejich investicema už mohli klidně LM vyhrát. Kdyby líp nakupovali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi teda řekni koho by měli ještě koupit..oni nenakupujou špatný hráče, problém je úplně někde jinde - ať už v tom že nenaplněj stadion, lepší atmosféra už je možná někde v Liberci, ale hlavně že tomu mužstvu pořád ještě není natolik vyladěný na to aby to velký úspěchy přicházely, to je ale na delší povídání..

"Kdyby líp nakupovali" co je tohle proboha za argument, kde je jistota že ti hráči (co myslíš třeba ty) přinesli úspěch? Chceš mi snad namluvit že hráči jako Touré, Silva, Kompany, Aguero, Fernandinho, Kolarov a všechny hráči co si v tom klubu udělali pozici jsou špatný nákupy? Za jejich flopy bych považoval tak akorát Jovetiče, Garcíu, fernanda, Demichelise, caballera..nikdo další mě tedˇnenapadá..

Jinak, myslím si že je to určitě sere, ale ono všechno nejde hned a můžeš mít peěz kolik chceš...já je nesnáším,derby s nima je pro mě víc jak s Live, protože jsem spíš novodobější fanoušek a jedna z mejch prvních sezon co jsem sledoval byla 11/12 (Aguero 93') ale když se na to kouknu objektivně tak ta jejich cesta prostě má něco do sebe, když se podíváš kde byli předtím..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara. Suáreze. Pokud teda má platit to, že prachy pro ně nejsou vůbec problém, pak měli dost na to, aby je zaplatili. Aby jim nabídli víc, než co jim dala Barcelona (+přirážku za to, že hrajou za ropáky a ne za Barcelonu...). Ale oni taky koukají na peníze. A taky musí řešit, kolik a za koho dají. Akorát mají to měřítko posunuté oproti ostatním klubům, ale to United už taky.

Demichelis byl cokoliv, jenom ne flop. To takový Nasersi, Clichy, Bony...

Reagovat
smazaný uživatel

časem na tyhle hráče možná taky dojde, ale "hodně" časem..tihle hráči už spíš koukaj na historii klubu, i když v dnešní době se tomu nechce věřit, že by nešli jen za penězma, ale Barca, real maj pořád pro ty top hráče asi lepší zvuk, moc hráčů třeba ani nemá chuť v podstatě s klubem bez historie usilovat o nejvyšší trofeje, prostě stát se součástí toho procesu, nevím...u nás je to daný tím že jsme zaspali spoustu let, nepřicházeli už ti top hráči, SAF spíš razil takovou Wengerovskou cestu, že nikoho nepotřebujem a vystačíme si, on ale dokázal, z toho co jsme měli dostat maximum. To už teď nejde, teď se kádr tvoří znovu, proto teď nemáme v týmu žádnou výraznější osobnost typu aspoň neymara, Jamese, Ramose, hazarda..někoho takovýho (snad jen vyhaslej Rooney nám zbyl a rýsuje se smalling) vlastně i toho di maríi..

Demichelis je přeceňovanej stoper a hraje jen proto že je to oblíbenec Pelegriniho, už když odcházel z Bayernu tak měl vrchol za sebou, šel hrát jistotu do málagy a nepochopitelně se potom dostal zpátky, krásně je to vidět na Otamendim - ten je úplně někde jinde

Clichy se postupně odepisuje, Kolarov je ale dobrej..Bony - ten nikdy nebude top a to měli šejkové ještě kecy jak poctivě vybírali a vyšel jim zrovna on

Reagovat
fenixLFC

ono ani so suarezom to nebola sezona. On sa chytil v jednom zapase a polroka hral dobre. Potom luis odisiel a on zas upadol. Ako sa o nom hovorilo ze by mal byt tahun tak to teda neplnil ani zdaleka a vacsinou bol na facku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je pre CIty tých 60 miliónov (neviem presne cenu)? Zhola nic.

Reagovat
cristiano.K.

tohle tu uplně žeru "moje peníze to nejsou tak co"

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Riviera Kid

Nejcharakternejsi hrac

Reagovat
Pigeon

bude chybět?

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté pryč? ..

Reagovat
salami

vypadá to tak, to ale znamená, že budeme potřebovat v zimě na střed zálohy aspon 2 hráče

Reagovat
salami

a mimochodem nečetl jsi o Tavernierovi?

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, pokud by odešel, tak je to potřeba..

nene, už jsem ho odepsal jako cizího hráče, co píšou?

Reagovat
salami

dal v tomhle ročníku už 10 golů k tomu středu, já jsem pro aby on i Cissé už šli pryč, ale ty posily nutně musej přijít, protože pak už je tam na střed jenom Colback s Anitou, plus Siem, ale ten tam v tomhle systému moc nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

vnímam to zvláště - jeho i Gooda, oba vypadali, že co nevidět přeskočí Williamsona na pozici 3 stopera a oba prd

Cissé musí vypadnout, měl jsem ho hodně rád, ale od tý epizody s vírou a hazardem mi pokaždý, když nastoupí, pije krev víc a víc.. Tiotého miluju.. nejoblíbenější hráč kádru současnýho (Tayls se skoro nedá počítat :/ ).. jeho opláču, až půjde.. sice už sám nevynuluje zálohu MU nebo Chelsea jako dřív, ale .. no prostě srdcovka :)

Reagovat
salami

já mám k Tiotemu neutrální vztah, ale kvalitativně šel dolů a asi bych na něm už dál stavět nechtěl, nicméně odcházet by ještě ted v zimě nemusel, jinak já mám krom Taylora furt rád i Cola, i přes ty jeho "odchody" a pokles formy

Reagovat
kissak

s tím Tiotém si děláš prdel a nebo vážně? Přes zranění a nedostatek herního vytížení šel výkonostně hodně dolů a pokud je něco pravdy o tom jak rozvrací a demotivuje zbytek týmu, tak nevím nevím. Je bohužel už jen stínem Tiotého, který první 2 roky hrál pod Pardewem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hrozne emotivni clovece a rychle vynasis soudy :)

Reagovat
Mastný Chobot

veď piču hrá, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

bez něj bychom prohráli poslední zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je škoda, že nebyl prodanej v době, kdy ještě něco stál!

Reagovat
smazaný uživatel

chybět?

Reagovat
niflheim

OT: Potřebuju koupit novou mikrovlnou troubu - má cenu kupovat s grillem či se mám na to vysrat?

Reagovat
Spalovač šancí

Zkus hádat

Reagovat
homeles8

kup si gril s mikrovlnnou troubou

Reagovat
smazaný uživatel

ámen

Reagovat
r.mrazik

myslim,ze kupa nactiletych uzivatelu,kterym vari mama ti tady poradi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Tak zeptat se jí, v čem mi vaří, snad můžu, ne?

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

vsak si delej co chces

Reagovat
patas92

Taky budu...pokud mi to mamka dovolí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a, že jich tady takových je

Reagovat
smazaný uživatel

Mas doma normalne troubu? Ja jo a je to zbytečnost. Zapnul jsem to dvakrat. Ale docela uvazuju vykenit si ji s tou v kanclu a normalne si tam upect kure.

Reagovat
Mastný Chobot

je nejaká téma na tomto svete, ku ktorej nemáš čo napísať alebo o ktorej sa v tvojom živote nenájde zažitá skúsenosť?

Reagovat
Spalovač šancí

Holt někteří žijí plodný a zábavný život, a někdo si může max. leštit mastnej chobot

Reagovat
Swarley

což může být ale taky docela zábavné a rozhodně i svým způsobem plodné...

Reagovat
Spalovač šancí

Záleží, jaké "náčiní" používá k leštění

Reagovat
r.mrazik

liščí ocas

Reagovat
Spalovač šancí

A jestli ho má jako ebonitovou tyč

Reagovat
Swarley

a živou lišku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lol mam drazsi mikrovlnku. Supr no.

Reagovat
Pigeon

ses chtěl pochválit, že máš dražší mikrovlnku?

Reagovat
smazaný uživatel

jj místo 1500 asi dva a půl

Navíc jsem jí podědil po předchozím majiteli bytu.

Reagovat
Pigeon

a k tomu jíst opékané rohlíky osmažené na rozpuštěném másle a česneku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* posypane parmezanom este

Reagovat
Miguel19

Vysrat

Reagovat
Riviera Kid

Já mám bez, mikrovlnku kupuju tu nejlevnější, jen na ohřátí jídla. Nic jiného v tom nedělám. Naši mají s grilem a nevím o tom, že by to někdy využili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
kvasha16

doma to tiez mame, a pouzijem to max, ked mam chut na hotdog, rozok pri grilovacom rezime pekne "zchrumkaveje"

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, vyskusam

Reagovat
salami

vyser se i na mikrovlnku

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš normální troubu, tak ten gril stejně nebudeš využívat.

Reagovat
minoLFC

tak snáď vieš čo žerieš, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si obyčejnou. Všechno je to stejně spotřební zboží. Pokud máš klasickou troubu, tak kupování mikrovlné s grillem jsou vyhozené peníze. Ale nevím, jak jsi kulinářsky náročný

Reagovat
niflheim

Troubu právě že máme, tu standardně používám na zapékání. Teď ani nevím, co bych kulinářsky náročného vůbec v tom mohl dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máš rozhodování, myslím, ulehčené. Na klasickou troubu nedám dopustit. Ať už něco zapékám nebo dělám maso. Mikrovlnou beru jako "nutné zlo" na rychlovky

Reagovat
naheCZ

Si pamatuji, že známí si to koupil, že si díky tomu grilu v tom něco udělá...to bylo poslední využití toho grilu...

Reagovat
smazaný uživatel

vyser sa na to

Reagovat
SunFells

Jez to studený!

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale obrovska skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybět jim rozhodně nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
smazaný uživatel

vymenil by som ho do Arsenalu za Oxa

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

len navrh, nie sen aj tak tam raz skonci

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

snad ho nechcete dat do ManU alebo Chelsea!!

Reagovat
jacobT

Korn tento song

Reagovat
Mastný Chobot

za mňa Korn tento song

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas proti jirkovi mentalr

Reagovat
Lacko_Boh

Kornu treba dať šancu,synak

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych někomu přál někomu jakékoliv zdravotní potíže, ale... Díky bohu za to!

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je také furt zraněný navíc podle mého z "Ačka" už dávno vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

On to za něj odsedí někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Super posila

Reagovat
Counter

Vidno že si prošel Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

žádná ztráta

Reagovat
Bayern +

Dobrý hráčik. Škoda, že v tieni Silvu a často zranený. Je to sympaťák, snáď ešte v PL ukáže svoje kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak

#AdovZvratenyVkus

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák

Reagovat
Nikikrew

sympatak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na Ibrovi nesympaticke?

Reagovat
Counter

Tak když třeba na tréninku kope do spoluhráčů, ne každého to rozesměje.

Reagovat
smazaný uživatel

Strassera myslis ?

Reagovat
Mastný Chobot

otázka je skôr, čo má Ibra spoločné s Aďovým komentom. A teraz ide do tuhého.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, keď čítaš 2 diskusie naraz.

Reagovat
niflheim

100. za Toma Bradyho

Reagovat
smazaný uživatel

Nn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mimo téma. Má Vardy na to, aby si udržel takovou formu min. do začátku roku?

Reagovat
Counter

Ne. Takovou formu si neudrží nikdo asi tak kromě CR a Messiho (a i ti si letos vybrali pauzu). Ale dobrý bude pořád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele