Manchesterské derby na počest mrtvých bez komerce

09.01.2008, 20:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velmi oceňuji, že se k tomuto aktu připojují hráči i celý tým Manchesteru City. Je to krásný důkaz, že fotbal i přes všechny rozmíšky či je lepší ten či onen tým spojuje nikoliv rozděluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by nestačil Mnichov. Neštěstí je už i v diskusi.

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fantasticky, ze s takovym napadem prijdou fanousci mistniho rivala, to je obdivuhodny, neco takovyho si v nasich pomerech dokazu jen tezko predstavit. Jeste bych chtel dodat, ze ta banda "radoby" fanousku fotbalu co sem zacala prispivat po novem roce, to je teda opravdu extratrida blbu a byl bych rad, kdyby zase zacali prispivat do diskuzi ti, kteri se snazili prinest nejakou myslenku popr. nejaky vystizny komentar , aby se clovek mohl dozvedet jeste neco navic a ne takove kraviny co se tady pisi ted

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak to bude zajímavý ačkoliv nefandim ani jednomu z těchto klubů na tento zápas se rád podívam....Bude to good zápas...A od Citizens to bylo velice ušlechtilé....

Reagovat
smazaný uživatel

to je od tebe hezký;) ne jak nějaká piča tady výše kritiuje Crise když to není vubec k tématu,a má komplex z toho když se do zrcadla podívá že vypadá jak prase;) a není v žádným modním časopise

Reagovat
smazaný uživatel

Cest pamatce vsem zesnulym.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zcela jistě zajímavý zápas..Určitě bude na Galaxii sport a určitě Manchester United vyhraje..Jinak..čest "poraženým" z roku 1958..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele