Manchester United ohlásil dohodu s Dortmundem a Kagawou

05.06.2012, 10:30
Aktuality
Manchester United získal svou první velkou letní posilu a nejedná se o žádné překvapení. Na Old Trafford míří japonský záložník Borussie Dortmund Shinji Kagawa, podpisu smlouvy brání už jenom zdravotní prohlídka a pracovní povolení, které bude muset klub hráči opatřit...

"Manchester United s potěšením oznamuje, že se dohodl s Borussií Dortmund a jejím záložníkem Shinjim Kagawou na přestupu. Hráč ještě musí projít zdravotní prohlídkou a je třeba mu opatřit pracovní povolení, tyto podmínky by měly být splněny do konce června. Později budou oznámeny i další detaily přestupu," oznámili dnes Red Devils.

Kagawa přišel do Dortmundu před začátkem loňské sezony za 350 tisíc eur z Cerezo Osaka, s BVB získal dva bundesligové tituly a letos také tamní pohár. Smlouvu měl ještě na jednu sezonu, sám se ovšem již několik týdnů netajil přáním odejít právě do Manchesteru United.

Média už dříve spekulovala o přestupové sumě za 23letého japonského reprezentanta, ta by se měla pohybovat okolo patnácti milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (930)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele