Manchester City propustil Hughese, jeho nástupcem bude Mancini

19.12.2009, 19:54
Aktuality
Mark Hughes již nadále není manažerem Manchesteru City. Anglický klub vstupoval do letošní sezony s velkými ambicemi a přestože je stále na dostřel příčkám zajišťujícím účast v příštím ročníku Ligy mistrů, rozhodlo se jeho vedení pro změnu ve funkci manažera. Hughese nahradí Roberto Mancini...

Hughesovi nakonec nepomohlo ani to, že jeho nyní již bývalí svěřenci zvládli dnešní přestřelku se Sunderlandem a vyhráli 4:3. Citizens jsou nyní na šestém místě, na čtvrtý Tottenham ztrácejí čtyři body a mají zápas k dobru.

"Nemůžete vybudovat klub během osmnácti měsíců a jednoho přestupového okna. Potřebujete více času. Je to směšné," bránil Hughese manažer Sunderlandu Steve Bruce.

Roberto Mancini s anglickým fotbalem zkušenosti nemá. Několik let úspěšně vedl Inter Milán, s nímž získal italské tituly. Bez práce byl od loňského léta, kdy ho nahradil Jose Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (556)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele