Manchester City podal "stratosferickou" nabídku na Eto'a

28.06.2009, 13:53
Aktuality
Samuel Eto'o by brzy mohl překonat Cristiana Ronalda a stát se nejlépe placeným hráčem světa. O kamerunského útočníka Barcelony totiž usiluje Manchester City, který už podle prezidenta katalánského klubu Joana Laporty předložil "stratosferickou" nabídku...

Eto'o je spojován s odchodem z Nou Campu již dlouho, v poslední době to ovšem vypadalo spíše na jeho setrvání. Zvlášť, když sám 28letý Kamerunec vyjádřil touhu zůstat a Citizens naopak popřeli zájem. Teď je ale vše jinak.

"Eto'o má stratosferickou nabídku z Manchesteru City, která by z něj udělala nejlépe placeného hráče světa. Chce zůstat, ale takové nabídky je těžké odmítnout," řekl Laporta pro katalánské radio iCat FM.

Barcelona by měla v případě přestupu vyinkasovat obrovskou, avšak blíže nespecifikovanou sumu, ačkoliv Eto'ovi končí smlouva již za rok. Vítěz Ligy mistrů, La Ligy i Copa del Rey by pak mohl přivést adekvátní náhradu, spekuluje se o Davidu Villovi. "Pokud Eto'o tuto nabídku přijme, budeme muset někoho přivést," prohlásil Laporta.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (365)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele