Manchester City jedná s Hughesem

02.06.2008, 16:41
Aktuality
Manchester City dnes potvrdil odchod manažera Svena-Görana Erikssona a okamžitě otevřel téma hledání nového kormidelníka. Vedení Citizens jednoho kouče již oslovilo, svolení k jednáním má Mark Hughes z Blackburnu...

"Mark dal vedení jasně najevo, že by rád využil možnosti jednat s Manchesterem City. Z tohoto pohledu jsme se rozhodli dát mu svolení k jednání o podmínkách," sdělil Blackburn prostřednictvím internetových stránek klubu.

Manchester City před rokem převzal Sven-Göran Eriksson a dostal za cíl skončit do desátého místa v tabulce Premier League. To se mu podařilo, díky štěstí při losu a dobré disciplině se navíc Citizens kvalifikovali do příštího ročníku Poháru UEFA, přesto byl odvolán.

Hughes to v Manchesteru velice dobře zná, velkou část aktivní kariéry strávil na Old Trafford v kádru největšího rivala Citizens. Jméno si udělal i díky manažerské práci v Blackburnu, také proto je jedním z kandidátů na uvolněné místo v Chelsea.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech ostane tam kde je

Reagovat
fantomas

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový kouč by byl ideální pro Chelsea, aby ze Stamford Bridge vymetl smetí... (vyjma Hiddinka také asi jediný skutečně vhodný kandidát na uvolněný post manažera Blues). Pro Citizens je ho škoda, to ať raději pokračuje v tom svém dobře rozjetém football manageru v Blackbrunu

Reagovat
Deywid

ja by som ho tiež chcel v Chelsea....inak som na nejakom webe čítal, že by rád trénoval veľký klub

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ne do Chelsea radsi at zustane v Blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel

a proč ne do Chelsea? protože je dobrý trenér?

Reagovat
jtbs

presne

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no.. co kdyby tam prisel schopny trener??? to ych asi nerozdychal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuze jit do City, kdyz je to Red Devil.Leda kvuli penezum i kdyz v jeho pripade by nemeli hrat halvni roli.V Rovers semu dari mel by tam zustat, nez prestoupit do nestabilniho City, ktere vlastni nakej Thajskej expremier, nebo co je zac.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla pekna blbost jit z blackburnu do citizens, kdyz je blackburn lepsim tymem, pojd do chelsea a bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

NESAHAT! Abro vytáhni pár melounů a uplať ho, přece si ho nenecháme takhle proklouznout mezi prsty....

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by ho tam škoda. Když už půjde do takového zkaženého klubu, tak ať jde do Chelski. Tam by mohl víc prokázat své kvality....Vždycky jsem si ale myslel, že po odchodu z Blackburnu Rovers půjde rovnou do Man utd...To už mohl jít spíš k nám, Spurs, když odešel Martin...Snad přehodnotí plány a zůstane tam, kde momentálně je.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že zůstane, jestli pude k rusům nebo k šikmovočkovi, tak u mě hodně klesne

Reagovat
smazaný uživatel

je to trenér dle mého gusta. určitě zatím nejvhodnější kandidát z těch jmen co doposud je známo. osobně ho beru všemi deseti ! premier league zná do detailu, prostě ví co a jak. no a santa cruz s bentleym by mohli s ním přijít... ale rozhodne šinavatra...

Reagovat
Devil

Jen ne Cukotka,je to docela simpatak,tak at se nezprotivi!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele