Man City má na svědomí dalšího nejdražšího beka, je jím Mendy

24.07.2017, 14:17
Aktuality
Před deseti dny Manchester City představil Kylea Walkera a udělal z něho po zaplacení 50 milionů liber nejdražšího obránce všech dob, nyní se anglický klub sám překonává. Na pět let si uvázal levého beka Monaka Benjamina Mendyho, na kterého prý vynaloží minimálně 52 milionů...

Manchester City takto pokračuje v kompletní obměně krajních postů obranné řady. Zabaletu, Clichyho, Sagnu a Kolarova nahrazuje po Walkerovi s Danilem také Benjamin Mendy, který v Monaku zakotvil teprve loni v létě a podepsal s ním smlouvu až do roku 2021.

Mendy se v Monaku řadil k oporám při tažení za mistrovským titulem, když z levé strany asistoval u pěti ligových branek a u dalších čtyř v Lize mistrů, kde knížecí klub dokráčel až do semifinále. Po průlomové sezoně se potom o 23letého zadáka údajně zajímala i Chelsea.

Man City o Mendyho usilovalo dlouhodobě, v průběhu léta však nepochodilo s více než jednou nabídkou. Teprve domnělých 52 milionů liber mělo Monako přesvědčit; ASM nyní část této sumy podle všeho plánuje využít na lukrativní nový kontrakt pro talentovaného útočníka Kyliana Mbappého.

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com, mancity.com

Komentáře (789)

Přidat komentář
cr7sux

Reagovat
Hachim Mastour

Pekné sako

Reagovat
Franck

kdyby šel do Palerma, tak má růžový

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Navy modrá je teprve paráda

Reagovat
Hachim Mastour

Nejde do CFC

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy má chelsea navy blue?

Reagovat
Hachim Mastour

Od nikdy

Reagovat
eibe

z H&Mka...

Reagovat
Diego2

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle už fakt nemám, čas presedlat na NHL.

Reagovat
SpecialOne

No NHL, blbé platové stropy - všichni stejné možnosti + volby v draftu alá "si nejhorší, bereš nejlepšího" taky nic dokonalého...

Reagovat
smazaný uživatel

naopak

Reagovat
SpecialOne

Pokud máš rád socialismus tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

socialismus nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
havrys99

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Haha, právě jsi vyjmenoval to, co dělá hokej za oceánem tím nejzajímavějším. Navíc, všichni stejné možnosti s platovým stropem taky není na tak, jak se zdá. A draftová loterie právě letos ukázala, co dokáže vytvořit.

Reagovat
SpecialOne

Pro mě je to obyčejný ideál rovnosti - jseš špatnej = dostaneš nejlepší mladíky, to se mi vůbec nelíbí. Akorát podporují břídili. Pittsburg momentálně vládne jen proto, že měl někdy před 12 lety dvě otřesné sezóny a štěstí na silný ročník v draftu.

Reagovat
Le Gunner

No, pokud máš takový názor, tak ti můžu doporučit jedině setrvání u fotbalu a učebnic mluvnice.

Reagovat
SpecialOne

však setrvám + Extraliga a MS

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
r.mrazik

tak treba o tucnacich ma zcela pravdu...

ted to podobne vyhral treba Edmonton (sice snad napoctvrte,ale budiz...)

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
nani92

Reagovat
vodka

jj, třeba Buffalo s Arizonou to vysloveně s těma talentama drtí už pár let

Reagovat
SpecialOne

Tak to je jejich problém a smůla, Eichel holt není McDavid.

Reagovat
vodka

na NHL je právě super, že musí mít fakt schopné GM a skauting. Při uzavřené lize si moc nedokážu představit lepší systém, aby to bylo fakt zajímavé... Mít ligu, kde to bude jeden tým drtit jako Yankees v MLB kdysi, tak by tam diváci postupně přestali chodit...

Reagovat
SpecialOne

No mně prostě vadí zvýhodňování slabých, kdyby se dělala draftová loterie ze všech týmů, hned by to bylo o něčem jiném, takhle ty týmy platí za to, že jsou úspěšné a vydržet na vrcholu přes 5 let je sakra kumšt a stejně to nakonec dokáží jen týmy, které měly někdy štěstí na silný ročník v draftu. Edmonton má za posledních 10 let snad 5 prvních voleb a tak dlouho byli neschopní toho využít, že se dočkali McDavida, který je prostě jistota.

Reagovat
r3

Ale to nie je zvyhodnovanie slabych. To je logicke udrzanie rovnovahy medzi vsetkymi klubmi. Je to v prvom rade biznis a pre nie je nic horsie pre biznis, ako ked jeden klub (alebo cast klubov) je dominantna a zvysok je o triedu slabsi.

V Amerike nie su hlupi a sport ako biznis vedia robit

Reagovat
fenixLFC

Je to zvyhodnovanie. Pretoze sa snazis udrzat rovnovahu v prostredi a podmienkach kde su vsetci rozni. Preto niekoho trestas na ukor inych= zvyhodnujes horsich

Reagovat
r3

Ale to nie je ziadne zvyhodnovanie Proste je to v zaujme vsetkych - aj najlepsich, aj najslabsich. A ako su vsetci rozni, ked posobia v tej istej lige, s tymi istymi pravidlami a v podstate s tymi istymi standardami?

Ak by to bolo inak (cize silnejsi by boli este silnejsi a slabsi este slabsi) tak logicky:

- by to nebavilo silnych (lebo by stale vyhravali)

- by to nebavilo slabych (lebo by stale prehravali)

- by to nebavilo fanusikov

- nebolo by to dobre pre biznis

Je to logicke riesenie, z ktoreho profituju komplet vsetci.

Reagovat
Aldeano

" by to nebavilo silnych (lebo by stale vyhravali)" Tobě snad vadí, že Real vyhrál za poslední 4 roky 3 LM? A když to dokáže ještě pár let, tak tě to nebude bavit?

Reagovat
Zaschrona

To snad vadi vsem krome fanousku Realu...

Reagovat
Aldeano

Tak nevím, ale tyhle série, když si dokážeš sestavit funkční tým jsou ve fotbale běžné, respektive v cyklech se opakují. AC kolem roku 1990, Pepova Barca... Není na tom přece nic špatného nebo nepřirozeného.

Reagovat
Zaschrona

Problem je, ze driv to mozna bylo obdobi cyklu. Dnes je to v podstate obdobi permanentni dominance nekolika malo klubu.

Reagovat
Aldeano

To si zatím nemyslím. Když si vezmeš jak na tom byla Serie A kolem milénia, přišel útlum a zase se pozvedává.. Spíše jsem zvědavý jak dokáže s penězi dlouhodobě pracovat PL.

Reagovat
Zaschrona

Jenze pozvedava se hlavne diky tomu, ze tam cpou prachy Cinani, tim dost mozna porusuji zaroven pravidla, ktera UEFA vytvorila predevsim diky tomu, aby zabetonovala nejlepsi kluby na jejich pozicich.

A na PL je fajn to, ze tam je konkurenceschopna cca tretina ligy, coz je vyrazne lepsi pocet nez jedna osmnactina nebo dve az tri dvacetiny. Porad je to ale malo.

Reagovat
Aldeano

Nj, k tomu druhému odstavci, to je dáno tím, že se sestupuje a postupuje, což mi přijde jako další výhoda toho, že není uzavřená liga

Jinak FFP mi právě tím, že se de facto snaží zabetonovat aktuální top kluby, vadí...

Reagovat
r3

Odpoviem trosku extremne.. Ano, pokial by Real vyhral 9 z 10 rokov LM tak by som rozhodne nemal v roku 2024 rovnako stastne pocity ako pri hociktorom z tychto poslednych. A nechci mi tvrdit, ze ty to mas opacne

Reagovat
Aldeano

To je dost extrémní, demagogická odpověď no Napodobyt Real z druhé poloviny 50. let, proč ne? 10 let nevěřím, že by se to někomu povedlo, alespoň zatím se to nikdy nestalo a z toho vycházím.

Reagovat
r3

Teda bol by som samozrejme rad Ale ja mam proste rad napatie v sporte, rivalitu, ferove suboje kto z koho.

Ak sa presuniem na Slovensko, tak radsej by som bol ak by hrala o titul Slovan, Trnava, Zilina a chodili plne stadiony, rozhodovalo sa v poslednom kole a Slovan by vyhral titul povedzme kazdy druhy rok. To by som bol radsej ako keby Slovan vyhral 5x za sebou titul s 10+ bodovym naskokom.

Reagovat
fenixLFC

Lisia sa tym ze maju ine prostriedky. Na to aby sa slabsi necitili zle budes de facto trestat lepsich? Silnych bude bavit vyhravat slabsi sa na to nevykaslu. Alebo mas pocit ze sa chce cela bundesliga odhlasit lebo furt vyhrava bayern? Fanusikov to bude bavit pretoze to pre teba bude mozno sok ale nie kazdy fandi len kvoli uspechom

Reagovat
r3

V americkych sutaziach nemaju ine prostriedky. Existuje platove stropy a prestupy hracov funguju inak. Porovnavas neporovnatelne. A su to predovsetkym uzavrete sutaze, co je uplne najzakladnejsi rozdiel.

A nie, fanusikov to bavit fakt nebude. Cisla hovoria uplne jasne a prave v americkych sutaziach kluby. A k tej poslednej vete a jemnej narazke - fakt nie som fanusik uspechu Fandim tym istym klubom v podstate odmalicka.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Neni to zvyhodnovani. Je to cista snaha maximalizovat zisk pro vsechny zucastnene.

Reagovat
fenixLFC

Lenze ta snaha je blbost ked s nou nemusia suhlasit vsetci. Chudobni budu suhlasit ti co sa maju lepsie tych to obmedzuje

Reagovat
Zaschrona

Mozna s tim nesouhlasi vsichni, ale souhlasi s tim vyrazna vetsina majitelu, ktera si to i odhlasovala. A souhlasili s tim pri vyjednavani s nima i hraci. A problem je, ze ti bohati potrebuji i ty chude. Nebo jak mi chces vysvetlit treba to, proc LaLiga presla na spolecny model prodeje TV prav? Proc se vola po tom, at je prerozdelovani TV prav v F1 mnohem spravedlivejsi nez ted? Bohati budou v ramci porovnani bohati tak jako tak. Ale pro chude to znamena rozdil mezi zanikem, prezitim a napriklad byt konkurenceschopnym tymem, ktery i tem bohatsim je obcas schopny zatopit. A snad se ani nemusim ptat, ktery model bavi nejvic lidi. Vysledky z Ameriky mluvi jasne...

Reagovat
dalu

taky myslím, že to není zvýhodnování... zvýhodnování by to bylo pokud by tým draftující jedničku vždy v následujícím roce získal SC...a to se neděje

Reagovat
SpecialOne

Však to je právě ten důvod, že jim jde především o peníze. Jako když je to baví.... Mně vůbec ne. A zvýhodňování slabých to je, každoročně.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

No, ze Pens kvuli Crosbymu odpiskali sezonu je podle me jasny. Bylo to verejny tajemstvi. U Zeni si to uz nevybavuju presne, ale Mario chtel Crosbyho hodne. Oni meli i "stesti" v tom, ze na tom byli financne spatne a ten tym byl fakt nekvalitni.

Reagovat
SpecialOne

Navíc měli rok předtím druhou volbu.

Reagovat
r.mrazik

s tucnakama ma ale naprostou pravdu...edmonton to ted taky vyhral s mcdavidem...

buffalo jsou bridilove, arizona taky pujde diky draftu za chvilku nahoru

Reagovat
Kovi81

Ja Buffalu fandim pomalu 20 let. A jestli nas dokupy neda uz ani Botterill s Housleym, tak fakt nevim. Core mame slusny, ale je tam jeste par hracu, kterych je treba sa zbavit (Moulson, Bogosian napr.)

Reagovat
r.mrazik

To Teda jo...je to u nich škoda,ale snad se nahoru zas dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Zaschrona

Ciste ze zvedavosti - a kdo by teda mel dostat ty nejlepsi mladiky podle tebe?

Reagovat
SpecialOne

Psal jsem to výše, loterie, kde mají všechny týmy stejné postavení a šance.

Reagovat
Zaschrona

Takze treba bude bezne, ze vitez ligy dostane nejlepsi pick do draftu? Vzdyt to nedava uz vubec zadnou logiku. Ta soutez by se pak zmenila na soutez uplne o nahode, ne o umeni GM.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

To by akorat prohloubilo mezeru mezi uspesnymi a neuspesnymi tymy. Jak se potom ty spatny tymy muzou vlastne zlepsovat, kdyz nemuzou prebudovavat skrz draft?

Reagovat
SpecialOne

Můžou, klidně na ně může vyjít dobrá volba, můžou tahat hráče z Evropy, můžou trejdovat....

Reagovat
Aldeano

Ideálně ten kdo si je vychová nebo s nima umí pracovat, tak jako v evropském fotbale

Když si zkusíš představit systém draftu ve fotbale...

Reagovat
Zaschrona

V MLS funguje v pohode.

Reagovat
Aldeano

No jak myslíš. Já nechci, aby evropský fotbal vypadal jako MLS

Reagovat
Zaschrona

Jako MLS ja evropsky fotbal taky nechci. Ale jako NFL urcite ano.

Reagovat
Mass

Takže třeba Barcelona, která dává těžký prachy na nákup a výchovu mladíků z celýho světa by přišla o Messiho jen proto, že ligu prohrál např. Eibar?

Reagovat
oddy

Fungovat draft tak by si nikoho nevychovávali nebo alespoň o nikoho kvůli draftu nepřišli že jo...draftují se hráči mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kto najlepsie zaplati alebo je najsikovnejsi.

Reagovat
Zaschrona

Coz logicky ale speje k tomu, ze je jen otazka casu, nez ve svete fotbalu bude dlouhodobe existovat jen jeden naprosto superdominantni tym. V lepsim pripade tomu nejlepsimu tymu bude schopno par muzstev alespon nejak konkurovat. V te fazi jsme ted...

Reagovat
Aldeano

Nikdy se to ještě nestalo... Jednou za dekádu, dvě vzikne vyjímečné poskládané mužstvo, kde to není jen o penězích. A Barca i Real posledních 10 let jsou dobré příklady toho, že ty týmy nevznikly z roku na rok...

Reagovat
Zaschrona

Ono taky fotbal ma nejvic rozevrene nuzky mezi kluby v historii. Fotbal je uplne jinde...

Reagovat
Aldeano

Tak na to neznám statistky, neroufnu si to takhle říct. Velké rozdíly byly vždy, ale o kolik přesně/přibližně to nevim.

Reagovat
Zaschrona

Nevim, mozna to tak neni. Ale alespon takovy mam v sobe s tim soucasnym fotbalem pocit.

Reagovat
Mass

Navíc ta Barca - Messi, Xavi, Iniesta, Busquets, Puyol...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
maxton

na druhej strane je zaujimave ze taketo komunisticke pravidla NHL su zauzivane v najkapitalistickejsej zemi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Ty pravidla nejsou komunisticka. Ona jsou jen vrcholem kapitalismu. Nejtvrdsi monopol. Kartel.

Reagovat
spider_8

To jsou právě taky hodně socialistické nástroje

Reagovat
Zaschrona

Socialismus je uplne o necem jinem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

protože fandím MU, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Ve fotbale je to nemožné, ale jsem rád, že to je v NHL

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso co ty si za mementora, kolik ti je? Sledujes vubec tu NHL? O jakym socialismu tu melese vzdxt si ho sotva mohl zazit, ten s tim nema nic spolecne, vis vubec proc ten szrop a draft tak vznikli? Tam jde ty pako o propracovany skautink jaky by treba nas fotbal u prestupu prazskych S potreboval, desetileti zkousene systemy a strop se zavedl kvuli bordelu v prestupech prave aby nikdo zvyhodnen nebyl tak jaky zvyhodneni slabych meles nechapu. Nebo ty chces aby Neymara mohl napr.koupit jedine PSG a nikdo jinej? Vzdyt bys poskladal dream team planety a cumel na nudnej fotbal. A s tim Pitsburghem si fakt zabil...videls vubec eru Jagra s Lemieuxem? Nechapu totiz kde tam meles nejake drafty kdyz tym pens vitez stanley cupu byl tehdy skladany slozitymi vymenami aby prisli Hrdina, Stevens, Coffey a spol.

Reagovat
H.N.T.

I po draftu crosbyho ci malkina se hejbaly skatulata, v pittsburghu proste vedi co delaji. Nech ho, nevi ktera bije

Reagovat
H.N.T.

Jeste dodam ze pit nesnasim ale drafty ti nezaruci uspech, prave edmonton v poslednich letech je priklad. Az ted co se zacali drzet nejake vize a konceptu se to muzstvo zveda

Reagovat
H.N.T.

Dobře mimo..

Reagovat
icka

To fakt ne, do tri -ctyr let vyluka inc

Reagovat
smazaný uživatel

Joj ale vyluka fotbalove premier league treba a do Sparty Ozil, Slavia Alexis, Bolka Courtois to by nebylo zly ne

Reagovat
Carrick

nejlepší soutěž na světě napříč všemi sporty

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o se tu divíte ? Peníze mají tak co , chtějí kvalitu , zaplatí ranec , to že dopadne třeba jako Mangala je asi nesere , koupí znova

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek čukotky sem dá tohle, já už na to seru...

Reagovat
Baronne

za druhou větu

Reagovat
Hokaido

Díky.

Reagovat
SpecialOne

Tobě díky, kdyby se měl owny vykašlat na ef tak ti přijde víc peněz jako poděkování, než mu na ownysearch.

Reagovat
Svatej

Slibujes?

Reagovat
popltak

Tak čau ahoj.

Reagovat
SpecialOne

Ale jo, to že ty kraje obrany posílili se jim upřít nedá no. Jsem zvědavý, jak to Danilovi s Mendym půjde. Každopádně čekám příchod ještě jednoho levého beka, těžko bude sám Danilo back-up na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Napravo je tam mladej Maffeo

Reagovat
SpecialOne

No pochybuju, že ho tam dají a Danila nechají sedět jako back-up za LB, ještě někoho přivedou.

Reagovat
Error

Tak ja se prebrodim temi zvratky a aspon pochvalim perfektni prodej Monaka. Prijde mi, ze si Bernardo a tento Mendy prohodili prestupove sumy.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hector17

To je hnus

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Mourinho pochopil, že taky potřebujem koupit LB.

Reagovat
pingla

vůbec není potřeba. Shaw, Blind, Darmian (ač to má přes nohu) nebo někdo z mladíků. V totální krizi i Young....

Reagovat
kiwwi

Blind mi zacina liezt pekne na nervy...on neni zly hrac ale je to spomaleny slimak na tom bekovi - laveho stopera este jak tak, tam paradne cita hru a rozohrava ale zase prehrava vsetko vo vzduchu, ale na tom bekovi to je proste pomale

Darmian je zase dobry v braneni ale smerom dopredu je to jeden priposraty hrac co si nic nedovoli

no a Shaw je dobry vo vsetkom ale je furt zraneny, tak ja uz neviem

Reagovat
pingla

mas pravdu no ...

Reagovat
Skalda29

Blind by u nikdy neměl nastoupit za United, a už vůbec ne.na stoperu. Doteď pořád nechápu, co v United dělá. Co zápas to průser, špatně bránění, postavení, ruka, fauly u vapna. Teď když se postaví s Lindelefem dozadu, tak ani nepostačí de Gea z před dvou let. Jako náhrada v klidu, ale na prvních 30 minut, ať je čas ještě dorovnat

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Darmian je zase dobry v braneni ale smerom dopredu je to jeden priposraty hrac co si nic nedovoli

no a? ved takých bekov má Mou rádf.

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Plno facepalmů, ale Mendy je první skvělý hráč, kterého do té defenzívy pořídili, ta investice může být dobrá.

Reagovat
Cobra

a Walker není?

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
Cobra

A v čem přesně není?

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho hlavě.

Reagovat
Le Gunner

Walkerově?

Reagovat
smazaný uživatel

SunFellsově

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
PBLead

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
SunFells

Ve fotbale přesně. Je to váš kluk, je dobrej (Dobrá práce Poche ...ba ne, skvělá práce ), tady je ale řeč o skvělých hráčích. Jak by ti naznačil Lineker, skvělí hráči a především beci umí nacentrovat. Dani Alves to teda taky zas tak neuměl, ale zato přejel Walkera o dvě třídy skoro v každém jiném aspektu hry.

Reagovat
fenixLFC

Moreno vie centrovat a nevie branit. Je preto lepsim hracom?

Reagovat
kiwwi

branenie je zaklad toho aby sa mohol nazyvat obrancom...ak chce by t skvelym obrancom, musi vediet okrem toho aj nacentrovat (a zopar inych veci)

Reagovat
fenixLFC

No...nie vzdy ked chces beka aby branil najma tak ked v tom bude excelovat nevadi ti ze je slabsi v utoku. A aj tak moze byt skvelym obrancom. Ale je mi jasne ze sa preferuje iny typ no

Reagovat
SunFells

To jsi z toho pochopil? Wow.

Reagovat
vicinda07

takze Alves nevie centrovat ale v ostatných aspektoch je o 2 triedy lepsi ako Walker?? to co je vsak Walker nevie jedine centrovat, aj to sa zlepsilo, mal 5 asistencii tuto sezonu, najviac z obrancov PL ale urcite centre su jeho slabina....asi jedina slabina ktoru ma mimochodom

Reagovat
SunFells

Se mu za tu slabinu nesměj, furt je to solidní obránce

Reagovat
vicinda07

tak ale o 2 triedy horsi ako Alves, to je ešte tak hlboko pod urovnou napr. Pekaríka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
teenz

Až Pep ani po tomhle nakupování nedá Ligu ani LM.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak?

Reagovat
teenz

Máš pravdu, nic. K smíchu už je teď.

Reagovat
Hachim Mastour

Nie, teraz bude stacit boj o titul.Ligu musi dat az 3. sezonu ak vobec.

Reagovat
teenz

Nedá ani jedno.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CHONG

Tak ho vykopnou a bublina definitivně splaskne.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

bezpodmienčne musí hrat dobrý futbal ale taketo vykopávanie trenerov tým anglickým klubom je ešte viac k hovnu ako tei predražene nakupy

Reagovat
CHONG

Pokud neudělá za dva roky s neomezeným rozpočtem a jím vybranými hráči žádnou trofej, tak za to nese plnou zodpovědnost a musí z kola ven.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

no to hej ale za dva roky od teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Tak není v Realu, že ji

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
lucius6

Hodně lidí kritizuje rostoucí ceny, ale přitom to je prostě naprosto logické. Zvýšené zisky mají na svědomí zvýšené výdaje, důležité je, aby byl systém zdravý a to snad je. Bohaté týmy si mohou tyto nákupy dovolit a proto je činí, není to nějaké umělé zadlužování.

Reagovat
Hachim Mastour

Je to proste potrebna prestavba obrany spravena cez 1 prestupak.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
blade115

Bohaté týmy no... Vlastně jen týmy PL. S každým dalším takovým nákupem bude těžší pořídit obyčejného hráče za rozumnou cenu. Každý teď natáhne ty kluby i kvůli sebehoršímu průměrákovi. Docela by mě zajímalo, jestli ta fotbalová inflace má někde strop. Docela by to chtělo nějaké regulace, minimálně platové.

Reagovat
SpecialOne

A to se ještě PSG chystá určit, kolik by tak měli stát ti nejlepší. I když pro nás možná dobře, kdyby se mělo někdy jednat o Hazardovi.

Reagovat
blade115

Hm. Tak bychom nedostali 100 mega, ale 150 no. A co s nimi asi budeme dělat? Prachy jsou to poslední, co potřebujeme.

Reagovat
SpecialOne

No je to o 50 víc Prachy potřebuje každý, jen říkám, že by mu stoupla cena no

Reagovat
Talker

To sice je. Ale co za to koupíš?

Před 2-3 lety byl za 50 mega TOP hráč. Teď za 50 míčů nepořídíš ani Moratu. Pořídíš za to slušného beka.

Když přišel Hazard, byl to world class talent za 32. Teď máš Mbappeho za 100. Toho jelimana, co chtějí v Liverpoolu za 70 z Leipzigu.

Reagovat
SpecialOne

Jó ten trh je jinde, ale pořád se dá kvalitně posilovat a mít nějaký strop. Jinak Mbappé má v 18 letech statistiky, o kterých si mohli nechat současní world class útočníci v tom věku jen zdát, tam se té ceně tolik nedivím.

Reagovat
Franck

Walker, Danilo, Stones, Mendy - 200 mil. za obranu (ano, nemohou hrát spolu, 3 jsou krajní obráncí)

Reagovat
SunFells

Pepa Guardiolu znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden pojde do zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

a druhej na kridlo

Reagovat
Franck

a Stones na hrot

Reagovat
Greny

plus brankar

Reagovat
Franck

trochu tajně doufám že bude dvojka za Bravem

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako všichni ostatní fanoušci 19 klubů PL.

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

A ještě nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacinam byt nervozni man city uz utratili 250 mega a my zatim privedli jen lukakua s lindelofem ale doufam ze taky privedem nejaky LB

Reagovat
BílíAndelDrcKo

vy ste to dojebávali v minulých rokoch nechaj priestor iným

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě se koukni na nás , už jsme vzdali i Keitu

Reagovat
Franck

a to Lukaku je spíš náhrada za Zlatana...ale přestupák ještě nekončí

Reagovat
Gazdo

Tak ty sa stazujes koho ste priviedli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestezuju si ale podle mne potrebujeme nejakyho krajniho beka vic nez perisice

Reagovat
Gazdo

Stale neviem ci potrebujete viac krajneho beka viac ako my stredopoliara

Reagovat
10

udělat na bekovi za rok čistej zisk 50 mega EUR, to jde

Reagovat
vilp

Ještě když půlka fotbalového světa ještě před pár měsíci ani nevěděla o jeho existenci.

Reagovat
teenz

Reagovat
Franck

Reagovat
PBLead

Reagovat
uff

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kiciN

Mendy hral uz za Marseile neskutecne, nevi nekdo proc se uz tehdyl za tak malo? Posledni rok smlouvy?

Reagovat
kiciN

sel tehdy*

Reagovat
smazaný uživatel

protoze vic nestal?

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie nez clichy ci kolarov no

Reagovat
Zaschrona

A City ma razem dost mozna nejlepe vyresene kraje obrany v cele lize.

Reagovat
havrys99

ještě LB backup za 50 mega

Reagovat
fantomas

"rázem"

Reagovat
Zaschrona

Za jedno leto je docela slusne kompletne vymenit oba kraje obrany, no. Ale chapu, ze to slovo mozna neni uplne idealni v tomhle pripade, kdy se ten prestup tahl uz tydny.

Reagovat
fantomas

No to jednak, a jednak je to stálo neuvěřitelnej ranec. Rázem pro mě implikuje, že to nějak vykoumali a vyšli z toho jako jasnej vítěz, tohle přitom může bejt docela průser ještě (i když sám Walkerovi i Mendymu věřim)...

Reagovat
Zaschrona

Tak to ale samozrejme plati vlastne s kazdym prestupem.. Podle me to moc jinak udelat nemohli, dnes je tezke najit kvalitni krajni obrance.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ? My našli třeba v Lorientu budoucí hvězdu fotbalu

Reagovat
Zaschrona

City chce a potrebuje okamzitou kvalitu.

Reagovat
afc

A ta sranda stala iba 100 mega.

Reagovat
10

nikde není psáno, že hráči jako Walker nebo Mendy budou podávat stejný výkony v jiným prostředí...to je klasická "naivita" Manchesterů, který berou hráče z dlouhodobě funkčních týmů a pak si myslí, že ty nákupy instantně vyřeší jejich nefunkčnost

Reagovat
smazaný uživatel

Walker je otrkanej PL, tam se to očekává. Naopak Mendy je jedna velká neznámá.

Reagovat
fenixLFC

Lenze aj on meni prostredia

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ne prostředí ostrovů.

Reagovat
fantomas

Mendy hral za Monako rok. Walker nemeni ligu.

Reagovat
10

Stones jí měnil? Asi si nerozumíme. Já mluvím o tom, že když vezmeš jednu součástku z dlouhodobě funkčního systému a přemístíš jí do nefunkčního prostředí, tak je mnohem větší šance, že to skončí zklamáním, protože velkou část toho hráče dělá ten tým, ne naopak. Ten opak dokáže jen minimum hráčů. A v Anglii mi často přijde, že se radši systémový věci snaží "opravit" tím, že nakoupí jednotlivce za miliardy a myslí si, že se tím problém vyřeší.

Takovým příkladem může být třeba Sevilla. Kolik hráčů se prosadilo po odchodu od nich? Banega, Krychowiak, Gameiro, Bacca, Negredo, Moreno...ty chtěla půlka Evropy a při odchodu byli třetinový.

Reagovat
fantomas

Jo, tomu rozumim, ale Mendy byl stěží součástí něčeho, co dlouhodobě fungovalo. Stones neměnil ligu, ale taky přicházel na rozdíl od Walkera ve vývoji, a každej, kdo ho sledoval, musel vědět, že bude potřebovat čas na to, aby se vyhrál. To neni srovnatelný.

Reagovat
10

Ne, to mi právě nerozumíš. Já mluvím o funkčním prostředí a systému, Mendy do toho byl jen zasazen a díky tomu vypadal líp, než ve skutečnosti je. Stejně jako před ním Kurzawa a klidně se vsadím, že příští léto Jorge, nebo kdokoliv jinej, kdo toho beka v Monaku tuhle sezonu bude hrát.

Reagovat
fantomas

Aha, ok.

Reagovat
vilp

Dobrá pointa. Já z Monaca do budoucna věřím na velkou kariéru akorát Bernardovi a Mbappému, zbytek spíš vidím na podobný týmový efekt jako u té Sevilly.

Reagovat
Talker

Tak je otázka, jestli mu to funkční prostředí a systém nevytvoří taky. Takový Mourek si kupuje hráče čistě do svého systému. Stejně tak i ostatní. Když jsme kupovali Alonsa, tak to nebyl world class bek. A u nás patřil k TOP díky systému. Stejně tak Moses, který byl za průměráka ligy.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Talker

Stones byl taky průměrným bekem za obrovské prachy, nebyl ani TOP 20. Takže tam se nic moc nezměnilo, hraje cca stále stejně - jako průměrný bek, který má hodně slušný potenciál.

Reagovat
kiwwi

o kom je rec u nas? Do tohto mi spada tak maximalne Kagawa, mozno Darmian co su paradoxne hraci za male peniaze...popripade Di Maria, co bol ale naozaj velky omyl, nastastie si to LVG hned uvedomil a za slusne peniaze ho poslal prec

Reagovat
10

Obávám se, že tahle diskuse je zbytečná, když se mě tímhle způsobem ptáš. Kdyby všechny ty posily hrály aspoň z 90% tak, jako v předchozím týmu, tak nejste 6...

Reagovat
kiwwi

De Gea - hra lepsie

Shaw - zranenia, neda sa hodnotit

Bailly - lepsie

Blind - tazko hodnotit

Herrera - dovolim si povedat, ze momentalne lepsie

Pogba - neviem porovnat, Juve som nesledoval, ale v nom teda problem neni pretoze bol nas najlepsi hrac

Martial - tazko hodnotit, prva sezona lepsie, druha horsie, vzhladom na vek boli nevyrovnane vykony ocakavane

Ibra - mozme polemizovat, ale asi nikto necakal, ze v Anglicku da 50 golov a tych 28 bol teda slusny vykon

Mkhitaryan - horsie

Mata - cca narovnako

neviem zabudol som niekoho?

potom tu mame hracov ako Rooney, Carrick, Jones, Smalling, Valencia alebo Young ktori este vyhrali titul ale viacmenej vsetci okrem Tonyho isli vykonnostne dolu vekom alebo zraneniami

z vyslovene nevydarenych prestupov by som vypichol Zahu, Kagawu, Di Mariu, Powella, Depaya a zabudol som v predchadzajucom komente Schneiderlina - tito uz su ale prec a minuly rok ani za United nehrali

zo vsetkych kupovanych hracov ktorych mame momentalne na supiske by som povedal, ze nie uplne naplna ocakavania snad len Mikhy - jeho vykony su jak na hojdacke a Shaw - smola na zranenia

Reagovat
10

Já samozřejmě mluvím o éře po Fergusonovi a z těch hráčů rozhodně nevidím nikoho, kdo by hrál lépe. Tvoje hodnocení mě nijak nepřekvapuje

Reagovat
kiwwi

- z tych co hraju lepsie som napisal Herreru a Baillyho - myslis, ze je to odveci?

- na rovnako Mata, Martial, Blind

- horsie Mikhy

ostatnych neviem porovnat...co je na tom take "neprekvapujuce" - navyse ty si nepisal o lepsich vykonoch ale aspon z 90% takych ako v predchadzajucom klube

ja si myslim, ze tam zlyhalo to sluzobne starsie jadro, ktore vykonmi nepotiahlo a nenasadilo pozadovany standard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fajdax

To už je moc..

Reagovat
Majk91

Reagovat
Billy McClane

Zranenia, neda sa hodnotit

tazko hodnotit

neviem porovnat

Reagovat
kiwwi

Shaw - no co ti mam na to povedat...jak mam jeho vykony porovnat s tymi pred prestupom ked je stale zraneny...zaroven odmietam za to niekoho vinit

Blind - tazko hodnotit, pretoze nemozes zrovnavat Ajax a United, rozhodne to nie je ziadne sklamanie a je to ceneny hrac kadra

Pogba - naozaj neviem porovnat pretoze som Juve nesledoval a v United podaval dost dobre vykony, ale netrufnem si povedat ci horsie alebo lepsie ako v Juve

co je na tom na smiech?

Reagovat
10

PD si sledoval, když tam hrál Herrera nebo teď Bailly?

Reagovat
kiwwi

PD si rozhodne pozriem takmer každý týždeň... Nehovorím že som sledoval Athletic alebo tak ale niečo som videl

Baillyho som nevidel ale podla odborníkov z PD to bol náhradník kikser co hral len preto, že sa tam niekto zranil takže podľa toho to musí byť zlepšenie

Reagovat
10

na základě názorů takových odborníků jste za něj asi 40m EUR nedali

Reagovat
kiwwi

tak to je snáď jasné, ale Bailly to naozaj zobral vo veľkom a podáva parádne výkony a Herrera je jeden z troch - štyroch najdôležitejších hráčov v tíme, pre mnohých budúci kapitán... takže o com sa bavíme? Snáď o ich výkonoch ktoré nás mali podľa teba ťahať dolu, či?

Reagovat
10

Ne, já mluvím celou dobu o tom, že hráči v United nedokážou navázat ani z 90% na výkony v předchozích týmech a že ten přechod z funkčního prostředí do Manchesterů prostě většinou končí provarem.

I přes tvůj geniální "neviem tažko hodnotit možme polemizovat" seznam, vidím v United tak 1-2 hráčů, kteří přinejlepším hrají o něco lépe, nebo stejně, což je s ohledem na počet těch příchodů za poslední 4 roky spíš taková statistická odchylka potvrzující to, o čem mluvím.

Reagovat
kiwwi

tak skus napisat ktori hraci podla teba podavaju horsie vykony (alebo teda nepodavaju ani 90% z vykonov) ako v predchadzajucom klube, lebo takto ja sa snazim napisat nieco konkretne a ty to odpalkujes nejakym vseobecnym zhodnotenim

Reagovat
10

Já jsem psal už na začátku, že tahle diskuse s tebou nemá smysl, což si jen potvrdil tvým hodnocením, za který tě tady x lidí vysmálo. Tvoje demagogie v hodnocení čehokoliv ohledně United je až chorobná, ale budiž, zkusím být trošku konstruktivní.

Paul Pogba 105m € = kvůli Pogbovi jsem United sledoval dost často a nikdy se ani nepřiblížil tomu, co předváděl v Juve, kde patřil k nejlepší záložníkům v Evropě, byl to bohužel Pogba z francouzský repre - roztěkanej a nekonzistentní

Henrikh Mkhitaryan 42m € = tady se shodneme

Eric Bailly 38,00m € = Bailly hrál dobře, ale nepřišlo mi, že by se dalo mluvit o nějakým velkým progresu oproti PD

Zlatan Ibrahimovic 0 = Ibra přicházel po padesátigólový sezoně, z tohodle pohledu mi jeho 15 gólů ze hry přijde jako zklamání, přestože to zrovna v jeho případě může být docela nefér, protože jako jeden z mála držel prapor

Anthony Martial 60,00m € = poslední půlrok v Monaku hrál skvěle, první sezonu v United se možná přiblížil, tu minulou mi přišel úplně mimo

Morgan Schneiderlin 35,00m € = provar

Memphis Depay 34,00m € = provar

Matteo Darmian 18m € = na výkony z Torina nebo WC rozhodně nenavázal

Bastian Schweinsteiger 9m € = provar

Ángel Di María 75,00m € = provar

Luke Shaw 37,50m € = kvůli zraněním nejde moc hodnotit

Ander Herrera 36,00m € = po poslední sezoně v Bilbau, kdy skončili na 4. místě, jsem čekal o něco větší progres, ale ok

Marcos Rojo 20,00m € = nedokážu říct, ve Sportingu jsem ho nesledoval, za repre mě nikdy nenadchl, přijde mi jako časovaná bomba, takovej Heinze-wannabe

Daley Blind 17,50m € = stejně jako u Roja

Falcao 7,60m € hostování = provar

Juan Mata 44,73m € = přicházel půl roku po sezoně, kdy dal 11 gólů a měl 17 asistencí, chceš mi říct, že na tohle u vás dokázal navázat?

Marouane Fellaini 32,40m € = provar

Kagawu přivedl Ferguson. Nevidím prostě hráče, co by nějak jednoznačně zvednul level svojí hry u United, spíš většina hráčů hrála/hraje o poznání hůř, než v předchozích angažmá.

Reagovat
cristiano.K.

až na toho Baillyho souhlasím se vším

Reagovat
kiwwi

dobre a v com sa teda to tvoje hodnotenie lisi od mojeho?

ved v podstate si len popisal Pogbu u ktoreho som povedal, ze to ja neviem porovnat a s Matom teda nesuhlasim, ten podava cca podobne vykony ako v Chelsea, je aj podobne produktivny

zvysok si len vypisal hracov, ktorych som vyssie spomenul, ze to boli nevydarene prestupy, ale v minulej sezone nehrali ziadnu rolu pri skonceni na 6. mieste, cim si odstartoval celu debatu

Reagovat
vodka

Ibra toho hodně spálil, v některých zápasech zavazel, ale měl i tak dobrou sezonu, vzhledem k okolnostem.

Bailly byl zvíře, chyb udělal minimum a nevím, co jako od něho můžeš víc chtít...

Schweinsteiger provar nebyl, pod LvG měl dobrou sezonu, až na ty zranění, Mourinho ho nesmyslně odepsal, navíc napsat provar o někom, kdo předtím v bayernu živořil, to je taky hloupost.

Darmian hrál dobře po přestupu, ale pak mu jaksi přeplo a dopředu není schopný udělat nikdy nic.

Mata - měl v poslední sezoně v PL 12+12, produktivitu má na náš impotentní útok pořád jednu z nejvyšších, v CFC na něm stála hra, v MU nikdy.

Blind si tu svoji cenovku splatil s přehledem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

hrac nemusi byt za velky prachy

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

To se teprve uvidí, Otamendi, Mangala, Stones na papíře taky vypadali strašně silně.

Reagovat
fantomas

No to ani ne teda, nad Otamendim a Mangalou se kdekdo podivoval uz v dobe prestupu, Stones pak prichazel s tim, ze se bude muset vyhrat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
celeb

Otamendi prichadzal ako stoper 11tky roka v PD, 1. rok rozhodne sklamanie, 2. lepsie, ale stale vyrazne pod svoje moznosti, hlavne v kombinacii so Stonesom a tragickymi bekmi.

Reagovat
Counter

To tak max. ten Otamendi, který za sebou měl jednu výbornou sezonu.

Reagovat
Spalovač šancí

To je tamtoho Mendyho brácha, táta, syn nebo máme?

Reagovat
Franck

nemáme

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli koupit za polovinu Honzu Kroba

Reagovat
Azazelo RD

Za polovinu libry?

Reagovat
Franck

za polovinu Ibry

Reagovat
Azazelo RD

Hm, takže za jednoho Frýdka, rozumim.

Reagovat
Ángel di María 22

Guardiola To je špína

Reagovat
Ángel di María 22

A to nemyslim o tomhle nákupu, ale celkově. Pokud neudělá ligu ani LM teď, tak je nejvíc k smíchu.

Reagovat
teenz

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud neudělá SF. Na vítězství v LM se musí sejít více faktorů a není to automatické ...

Reagovat
maxton

napríklad nahrate míčky

Reagovat
Spalovač šancí

To nedovedu posoudit

Reagovat
oddy

Proč? Nebyl by první ani poslední, který po drahých nákupech nevyhraje. On přišel k týmu, který tu přestavbu potřeboval, alespoň tedy kraje obrany a střed zálohy. A letos se holt ty ceny vyšplhaly do úplně jiné výše.

Reagovat
Counter

A když je udělá, bude špína k smíchu i tak.

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli si to myslíš.. Pro mě by aspoň ukázal, že to k něčemu vedlo.

Reagovat
Swarley

je pochopitelný, že fandům Realu v posledních letech pookřálo, ale takové uj-bávání peněz bez výsledku byla ještě nedávno docela vaše specialita...sypalo se sypalo a až si to jednoho krásného dne sedlo, tak se začalo vyhrávat...ale ty roky před tím jste nebyli o nic lepší...

my tomu jdeme taky naproti, tak radši šoupat nohama a moc nevyskakovat

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

Však oni taky byli k smíchu (jsou furt)

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
blade115

To teda nevím, nakolik tomu jdete naproti. Real koupil v té době nejlepší hráče na světě, vy prostě jen přeplácíte a jediný hráč, co patří mezi ty nejlepší, je Pogba. Ale tak teď by měla být Mourinhova pověstná druhá sezóna, tak to třeba bude stačit.

Reagovat
Swarley

asi nekupovali, když hovno vyhrávali

Reagovat
blade115

Nakupovali, ale nemělo to ten efekt hned, no.

Reagovat
kiwwi

a u nas na ten efekt netreba pockat ci ako?

Reagovat
blade115

Vy nekupujete nejlepší hráče, nauč se si ty komentáře číst celé, proboha...

Reagovat
kiwwi

takze Pogba nema nato aby bol najlepsi hrac? Alebo Lukaku nema nato byt dlhodobo pravidelne najlepsim strelcom? Proboha

Reagovat
blade115

To už seriózně hraješ, to není možný...

"Real koupil (!) v té době (!) nejlepší hráče na světě, vy prostě jen přeplácíte a jediný hráč, co patří mezi ty nejlepší, je (!) Pogba. (!)"

Rozumíš tomu? Chápu no, je to česky, ale tak snad jsi už něco pochytil za ta léta...

Reagovat
vodka

kdože byl nejlepší na světě v době přestupu od realu? Ronaldo tak jediný... Kroos, Modrič, James byli sice super, ale nejlepší na svých pozicích ani omylem, Modrič se v realu ještě výrazně zlepšil, Kroos dtto.

Reagovat
blade115

Ronaldo, Kaká, Kroos, Bale. Plus další, co měli velkou šanci se jedněmi z nejlepších brzy stát - AdM, Benzema, Modrič, Xabi, James.

To jako fakt chceš tohle srovnávat s nákupy typu Fellaini, Herrera, Depay nebo Mkh? Koupili jste AdM a Matu, na které jsem zapomněl, a Pogbu. Ale jen ten Pogba se dá zařadit mezi tu čtyřku Realu a zbylí dva se neprosadili podle představ. Ostatní borci jako Martial nebo Lukaku nejsou špatní hráči, ale jsou to spíš ti, co by mohli být jednou mezi nejlepšími, ale v tuhle chvíli tam nejsou. I když třeba u Martiala to aktuálně ani tak nevypadá.

Celkově je to strašně úsměvný, porovnávat vás s Realem a čekat, že zanedlouho na tom budete stejně.

Reagovat
kiwwi

co s tymto celym threadom ma spolocne Fellaini, Herrera alebo Depay...bavime sa snad o velkych prestupoch ako Pogba alebo teraz Lukaku

Reagovat
blade115

To se možná tak někde bavíš ty s tím citrónem, tady je řeč o světových hráčích, kterého vy jste koupili jednoho a Real nejmíň čtyři.

Reagovat
kiwwi

ty si vytiahol len galacticos ale Real pokupil kopu inych hracov...kazdopadne tato debata vleky zmysel nema

Reagovat
blade115

Nemá no, protože jsi v ní zatím nic nepředvedl a je to dost jednostranný.

Reagovat
vodka

dopiči, tady se ta arogantnost nějak rozdává na příděl?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

spamataj sa prosim ta a zacni sa bavit normalne

Reagovat
vodka

Herrera - Kroos jsou dost srovnatelné nákupy, talentovaní, dobrá sezona za nima, pořád ale toho měli spoustu co dokazovat... Bale, Ronaldo, Kaká jsou porovnatelné nákupy s Pogbou, Lukakuem, di Máriou.

A to, co tady pak rozepisuješ už nemá nic společné s tím původním příspěvkem, který byl blbost.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Nenenenenene Herrera, měl pár dobrých momentů v Bilbau, srovnatelný s Kroosem, co už byl stálý člen základu NĚMECKÉ repre i Bayernu, vítěz LM atp? Tak to ani náhodou.

Ronaldo a Kaká přišli se Zlatým míčem. Oba patřily k tomu úplně nejlepšímu na světě, zřejmě Top 3. Tomu se neblíží dokonce ani Pogba, natož DiMa nebo dokonce Lukaku. Ale Bale s Pogbou určitě srovnatelný je, asi i s AdM. Ale Lukaku je pořád spíš nákup do budoucna, ten teď k aktuální špičce nepatří.

Reagovat
vodka

Lukaku že nepatří k aktuální špičce? ok...

ad Kroos - Herrera

Pár dobrých momentů je opět bullshit, byl stěžejní postavou Athleticu, o výkonech v EL se ani nemusíme bavit..... Pointa je, že ani jeden v době přestupu nebyl na vrcholu a oba měli co dokazovat. Že se zvednout Herrera dokázal až tuto sezonu, to je už věc jiná. Repre s tím nemá nic společného, ve španělské záloze by si nekopl s takovým konzervativním trenérem a takovými jmény před sebou ani Kroos.

*patřili

Reagovat
blade115

Ne, aktuální špička mezi útočníky jsou borci jako Suarez nebo Lewandowski. Lukaku tam jednou patřit může, dost možná i bude, ale teď fakt ne. To vypadá, že celou dobu akorát máme rozdílné chápání pojmů. Já se bavím o těch úplně nejlepších, na nejvyšší úrovni.

Reagovat
Aldeano

Herrera - Kroos teda srovnatelné nákupy nejsou. A nejen proto, že Kroos přišel z top klubu, ale koukni co už měl odehráno... A porovnávat Kaká nebo Ronalda s Pogbou nebo Lukakuem? Jako fakt? Však oba měli zlatý míč a jeden byl dlouhodobě nejlepší hráč United a druhý AC, oba vítězové LM...

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
vilp

Co prosím? Kroos byl v té době vítěz LM, MS, za repre měl odehráno 51 zápasů, v LM 42 zápasů. K tomu se Herrera nepřiblížil ani teď.

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

o ktorych hracoch Realu teda hovoris...jak mozu byt vsetci najlepsi na svete?

Reagovat
blade115

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba - nejlepší hráč Seria A, Micky - nejlepší hráč BL, Zlatan - nejlepší hráč L1. To u tebe nejsou nejlepší hráči, ale přeplacený průměrnáci?

Reagovat
blade115

Vy jste s tím Pogbou snad úplně navedený, to jste si fakt nikdo nevšiml, že jsem ho tam vypíchl jako výjimku? Nebo proč mi ho jako pořád někdo předhazuje?...

Mkh fakt nejlepší hráč BL nebyl a Zlatan je super, ale tím, že koupíte 35letého borce fakt nejdete naproti tomu, že za pár let budete na úrovni dnešního Realu. Jediný Pogba je okamžitá světová kvalita. Real si takové koupil nejmíň čtyři.

Reagovat
kiwwi

Mkh bol tym najlepsim hracom BL vyhlaseny

Reagovat
vodka

Mkh byl zvolený nejlepším hráčem BL:

Bundesliga Players' Player of the Season: 2015–16

Bundesliga Team of the Season: 2015–16

Bundesliga Assist Leader: 2015–16

Reagovat
blade115

Něco podobného měl předloni Mahrez no, stejně bych ho světovou špičkou ani náhodou nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ti shrnul naše nákupy top hráčů, které jsme udělali za přestupák, přesně 3.

Nebyl možná v tvojí hlavě, oficiálně je pravda trošku jiná..

Real je teda super, že přiváděl světové hráče, podle tebe 4 a my jsme přivedli 3, ale to je njednou málo plácáš do větru nesmysl za newsmyslem

Reagovat
blade115

Přivedli jste jednoho, píšu to tady celou dobu, to jen vy jste vůči tomu celou dobu slepí a dál si jedete to svoje, že Mkh, Lukaku nebo Herrera jsou nákupy světové špičky. Nejsou no, když se bavíme o úrovni, jakou měli Ronaldo nebo Kaká, když šli do Realu. Zkuste to už konečně pochopit, je to s vámi celkem vyčerpávající.

Reagovat
Aldeano

O nic lepší než City myslíš? To doufám neporovnáváš.

Reagovat
Swarley

jako v tom utrácení je to jiné?

Reagovat
madridcan

Ze tam utracenie padlo na urodnu podu? Obranu sme mali na dlhe roky poriesenu s krasnym prehladom.

Reagovat
Aldeano

Ano. Však u United byla v podstatě ve větší míře zapojení odchovanců do kádru snad jen Class 92, Real měl vždy v týmu alepsoň pár špičkových odchovanců. A ikdyž se utrácí/utrácelo, tak ti hráči (bavim se o současném kádru) jako Ramos nebo Marcelo jsou tam 10 let, od léta 2009 už to máš taky 8 let a jako provar, ikdyž hlavně kvůli zranění byl jen Kaká. Ronaldo nejlepší střelec historie, Benzema se k nim už řadí taky, Xabi a osattní byli dlouhá léta opory... Jasně, že mnoho přestupů v historii i nevyšlo, ale porovnání například se City teda dost pokulhává...

Reagovat
cristiano.K.

šoupat nohama a tvrdit, že neberu nic než prvního místo v PL

Reagovat
oddy

Reagovat
Billy McClane

Real utratil za poslednych 8 rokov na prestupoch v priemere 24 mega

Reagovat
kiwwi

to je pravda, dlhsie ich fanusikmi asi nieste takze ten mordor predtym ste nezazili

Reagovat
Aldeano

Šášo

Reagovat
vilp

Monaco umí.

Reagovat
Ángel di María 22

Chtěl bys Kyliana?

Reagovat
vilp

Až za rok ideálně.

Reagovat
Ángel di María 22

No, to jsem si řikal taky, ale kdyby zůstal Morata. Mayoral a Ceballos nejsou adekvátní náhrady za Moratu nebo Jamese.

Reagovat
vilp

Je to složité rozhodování, Morata to celé posral. Za mě by byl ideální Hazard letos nebo Mbappé za rok, až potvrdí sezonu. Tři měsíce je prostě hrozně krátká doba na to, aby měl člověk jistotu, navíc s teenagery nikdy nevíš. Ale pokud se to s ním nějak neposere, tak je to jeden z těch hráčů, kteří do tohoto Realu Madrid zapadnou na sto procent. Jinak James taková ztráta nebude, jeho v klidu nahradí Isco s Asensiem, pokud dostanou jeho porci minut. Ale ten útok... Cristiano měl skvělý finiš, ale když se podíváš na ten zbytek jeho výkonů, tak hrál hodně pod svoje možnosti, a od Karima s Garethem nečekám raději nic. Jít do sezony v tomto složení by byla sebevražda. Možná nějaká dobrá hostovačka by nebyla špatným řešením, ale favorita nemám. Ale on to na 80 % bude stejně ten Kylian.

Reagovat
teenz

Tak Morata jen dělal co je pro něj nejlepší. Můžem za to samy.

Reagovat
Ángel di María 22

Právě, jako kdyby byl za rok jistej Mbappé (haha), tak letos nějaká hostovačka ala tehdy Chicharito by byla ok, ale moc tam nikoho nevidim, kdo by byl na takový angažmá k mání. Ono kdyby se hrálo 442 a Bale byl takovej Morata, tak by to šlo. Ale to je trošku fantasmagorie a navic Bale se zas zraní. Jako asi bych toho Mbappého bral už letos, no

Reagovat
teenz

Já bych teda radši toho Edena.

Reagovat
Ángel di María 22

Proč?

Mbappé je do budoucna určitě lepší volba, navíc Hazard byl teď celý léto zraněnej. Kvalitu podle mě bude mít Kylian větší. Já mu možná věřim moc brzo, ale takovýho hráče si nechat utéct by byl hřích. Navíc Hazard je o hodně víc upnutej jen na jednu stranu než univerzálnější Mbappé. A ten je už teď podle mě lepší zakončovatel než Eden.

Reagovat
teenz

Eden je okamžitá kvalita, stylem hry se podle mě ideálně hodí. U Mbappeho mám strach, aby si udržel svojí úroveň, aby to potvrdil a dál rostl. Měl by (alespoň) ještě rok vydržet. Každopádně souhlasim, že nechat si ho utéct je hřích.

Reagovat
vilp

Ten tým má do budoucna už dost dobrých hráčů, jenže do útoku je potřeba spíš okamžitá kvalita, která si vyhoví s Cristianem a zároveň odstřelí Karima nebo Garetha. Že je upnutý na jednu stranu mi nevadí, když je tam s Neymarem nejlepší (to mi připomnělo, jak tu jednou herbage psal, že kdyby si měl vybrat mezi Messim a Cristianemi, tak si zvolí Messiho, protože je univerzálnější a Cristiano by zabil Podolskiho ). Já bych teď bral taky určitě Hazarda, ale jeho situaci stejně nemá cenu řešit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

jak to Morata posral?? Léta jste si s ním v Realu vytírali zadek, pošlete ho k jednomu z nejnebezpečnějších týmů v Evropě, kde okamžitě prokázal svoji extratřídu, načež aktivujete výkupku aby tam nehrál a zase seděl víceméně celý rok na lavce?

Reagovat
vilp

Ale to není nic proti němu, jen nadsázka. Real měl loni skvělou šířku kádru, díky které vyhrál double, a teď už ji prostě nemá, to je celé. Já Moratovo rozhodnutí chápu.

Reagovat
PP

si řikám.. ty býváš normální.. Jediné slabší místo Nicméně Benz je pro Real pořád strašně platným hráčem. Snad jediný Lewa by ho byl schopný nahradit, ale i díky němu to střílelo Ronaldovi jak střílelo. Mít tam klasického zakončovatele, tak dá Cris tak polovinu golů..

Reagovat
maxton

prednedávnom som pozeral goly Ronalda za 16/17 , 40% napalil z jednej, 40% po sklepnuti pri 2-3 dotykoch, 10% hlava, 10% spravil sam... Ronaldo je zabijak v 16 a v pohode to tam s Benzemom zvladnu ak budeme hrat 4 4 2, snad bude Bale dostavat co najmenej sanci, no a Asensio a Vazquez us fajn ... jediny kto chyba je len ten jeden hrotak, inak mame zostavu stale top

Reagovat
Feind

kdo by ho nechtel. otazka je jak moc/za kolik. davat vic nez kolik stal morata by byl nesmysl

Reagovat
Franck

prodá 10 hráčů, zůstane Falcao a za rok jsou zpátky v semifinále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej fotbalista, strašnej sympaťák, velký fanoušek Bielsy, (a OM dodnes) pod kterým měl fakt pro mě sezonu, která ukázala že je světovový bek akorát to narozdíl od Monaca neměl šanci ukázat celému světu v soutežích jako je Liga mistrů. Práce s Bielsou bude určitě výhoda i pro Guardiolu.

Jsem přesvědčenej že se bude dařit a na pár dalších let se o něm bude konstatně mluvit minimálně jako o top 3 na jeho pozici na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
El-Pistolero-68

Co to Slovensko v oblíbených jako hlavní?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem slovák. Ale většinu života žiju v česku takže slovensky neumim moc psát.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Bertranda nalevo a hotovka :D

Reagovat
hodjohn

Je to normální, utratit za hráče, který ještě nic nedokázal, tolik peněz?

Reagovat
Mircu5

A je to normalni to porad resit? Proste jine to uz nebude,bude to horsi. Ve fotbale je spousta penez,my obycejni lidi to nemuzeme pochopit.

Reagovat
hodjohn

Je to normální řešit ve chvíli, kdy si ten hráč nezaslouží být takto ohodnocen.

Reagovat
Mircu5

Tak to muzes resit ted skoro kazdy den. A pak jeste dalsi prestupaky,muzes to resit uz porad.

Reagovat
hodjohn

Pozastavuju se teď a tady v případě Mendyho. Upřímně, příjde Ti lepší a vyzrálejší než Walker, aby si tu nálepku nejdražšího obránce zasloužil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten týpek ale fakt není žádný one season wonder. Patří konstatně mezi nejlepší beky a talenty již od svého přestupu z Le Havru do Marseille v roce 2013. Do monaca přestoupil po slabší sezone, kde celá marseille hrála na hovno, ale to nic nemění na tom že svůj talent konstatně ukazoval celé ty roky a ted je mu pořád teprve 23.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem přesvědčený o tom, že teda rozhodně v budoucnu bude oproti Walkerovi jiná liga a pojem.

Reagovat
Mircu5

Nema takovou cenu a to same se da rict mozna o kazdem druhem hraci,ktery stoji vetsi sumu. Penize jsou,tak se asi neresi vzdy prava hodnota hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra skvele uz par rokov,ziadny one season player.A pod Guardiolom sa este zlepsi

Reagovat
Counter

Až na to, že vyhrál ligu, zahrál si semifinále LM a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola ten úspěch prostě jinak než megalomanskými nákupy udělat nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on by ich rad chcel aj zadarmo, ale to asi tazko

Reagovat
Franck

jen ať si vypiple hráče z akademie a ty co má aha tak to zkoušel první sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa zbavil kolarova aj clichyho

Reagovat
fenixLFC

Tu prvu sezonu kde rovnako minul na prestupy najviac v britanii?

Reagovat
Ángel di María 22

On ho dost možná nedokáže udělat ani po megalomanskejch nákupech

Reagovat
Mircu5

Nic neni jiste,konkurence v PL a LM je silena. Uspech zarucit nejde ani po takovych nakupech,bohuzel.

Reagovat
SunFells

No po takovýchto ne.

Reagovat
Mircu5

No a dalo se sehnat nekoho lepsiho pro MC na ty kraje?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Tož než Danilo určitě.

Reagovat
Mircu5

Myslim do zakladu. A Danila jsem nemel na ocich,tak nevim co je zac poradne,akorat se mu tady vsichni ted vysmivali. Uvidime,je porad mlady a muze se rozhoupat k dobrym vykonum.

Reagovat
One-Real

Já bych toho Danila úplně nezatracoval. Myslím, že to nebude takový průser. V Anglii ta jeho horší technika nebude tolik vidět, naopak by daleko víc mohl zúročit tu předvídavost, parádní předskakování, start na balón a rychlost. Jestli se dá dohromady pozičně, tak překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak tohle už ostatní nevidí, pepkovi fakt ta obrana hořela muselo se pořádně nakoupit , navíc myslí na budoucnost kupuje vcelku pořád mladé perspektivní hráče kteří za 2-3 sezony můžou vyhrát klidně titul

Reagovat
smazaný uživatel

Že bohužel.

Reagovat
Mircu5

Spatne jsem to napsal to bohuzel patrilo spis k tomu ze se to neda predvidat(nic neni jiste)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Feind

retardi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to se tu na MU nadávalo že utrácí...jenže 3 velký nákupy byli za hráče Pogba- vyhrál několik titulu v Juventusu + jeden z nej na svém místě....Di Maria v realu skvělej hráč a nechápal jsem že ho prodali, ale u nás pod LVG mu to nešlo.Pod Mourinhem by mu to určitě šlo lépe. a Lukaku každej rok dává dost golu a je mladej....ale city utratej takový rakety za hráče co jim vyšla jedna sezona v Ligue 1 :D Pepku doufám že pujdeš do piče a budeš trenovat maximálně někde v číně

Reagovat
Mircu5

Tak to je pripad hlavne Mendyho. Walker je provereny ligou,nikoho lepsiho na tu pozici provereneho ligou se sehnat nedalo. A cena? Anglicky hrac a sel od konkurence,u neho mi ta cena neprijde moc nesmyslna. Ted uz se budou platit za hrace takove sumy porad a jeste vetsi. Penez je v PL dost. A celkove ve fotbale taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones tu obranu jistí :D měli by sehnat ještě stopera

Reagovat
Mircu5

Myslel jsem nakupy toto leto. Stones muze byt v pohode,to same Otamendi ale ne spolu. Musi hrat po boku Kompanyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

U city sa to ocakava united sa furt smiali inym za to co robia teraz aj oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá PL platí mega za hráče....jaký pak united? protože Fergieho doby jsou pryč ten vyhrál s každým...dokázal z průměráku vytahnout super výkony. To dnes neumí nikdo a každej utrácí.A ten tvuj li verpool se zajímá o Van Dijka a Keitu za který chtějí šilený prachy .Cena Pogby u kterého se čeká že vyhraje zlatej míč je oproti tomu nic :) a já se třeba směju Chelsea a City protože Chelsea se dotovali majitelem...MU 20 let na hráčích šetřilo tak ted mužou rozhazovat za svoje výdělky :) majitel nemusí dotovat.Majitel si klub kupuje aby mu vydělal ne jak ty Muslimové v city co to mají jako fifu divím se že jim to vyjde na to Fair play

Reagovat
fenixLFC

Ved vravim ze mi je jedno ze minaju len sa im smejem za ten obrat co za posledne roky spravili...yup 100 mega je nic v porovnani so 60 alebo 70 zvlast ked jedno sa ani neudialo a druhe bolo odmietnute

Reagovat
smazaný uživatel

Mendymu vyšly víceméně všechny sezony od jeho cca 19 let

Reagovat
SunFells

A do Marseille se asi taky nedostal proto, že by mu jako teenagerovi ty předchozí v Le Havre nevyšly.

Reagovat
blade115

Hráč skvělý, ale ta cena je k smíchu, City tu přestupy v obraně fakt těžce nezvládají... Hlavně mě budou zajímat ty výmluvy Guardiolových pochlebovačů, pokud tu ligu zas nedá a v LM to bude tradiční trapas. Brankář za 40 mega, obrana za 180, tak snad už budou umět aspoň trochu bránit.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a myslím, že letos to bude trochu problém, než se sehrají, tak to bude trvat... Hlavně jak si strašně chválili Maffea a ten je komplet odepsaný, když má před sebou Walkera s Danilem.. podobně jsem zvědavý, jak dopadne García...

Reagovat
Mircu5

Maffeo si muze dost zahrat v pripade,ze uz nikdo nalevo neprijde. Ale ted bych na to moc nesazel,uvidime.

Reagovat
vodka

jak jako? je to pravý bek, nalevo se vůbec nehodí...

Reagovat
Mircu5

Danila bude Pep stavet klidne nalevo. A taky bude urcite hrat nekdy na DM.

Reagovat
Busby babes

Nekde jsem visel clanek, kde Guardiola rikal, ze mladi si letos nezahrajou. Zkusim dohledat, jestli to bylo nejak verohodny...

Reagovat
Zaschrona

Kritika hezka, ale koho teda maji koupit?

Reagovat
SunFells

Colemana

Reagovat
blade115

Tak zase se netvařme, že na trhu nejsou jiné varianty. Ono říkám, Mendy s Walkerem jsou super, ale drazí. Vždyť třeba Barcelona koupila Semeda za kolik? Nějakých 28 mega? Ale tak fajn, Guardiola chtěl radši tyhle hráče, tak je má. Ať s nimi ale už taky něco ukáže. Člověk by skoro čekal, že ale dokáže pracovat i s tím co má, případně si někoho vypiluje z mladých. Když se tu z něj kdysi dělal takový fotbalový Ježíš.

Reagovat
Zaschrona

Oni taky maji problem s HG, takze nejake reseni typu Walker by stejne museli provest na nejake dalsi pozici. A ok, treba Semedo prestoupil za takovou castku do Barcelony, ktere by skoro urcite dal pred City tak jako tak prednost, ale koho jineho? Si vzpominam na smich pod clankem, kdy AC koupilo Rodrigueze... Snazili se o Kolasinace, ten dal prednost Arsenalu. Tech moznosti zas tak moc neni, vsak to znas s Chelsea. Vloni jste taky za Alonsa dali slusny ranec a letos jsou ceny jeste dost jinde...

Reagovat
blade115

Právě Alonso je důkaz toho, že je na trhu víc variant, než se zdá. Krásný příklad toho, že není vždy vyloženě nutné kupovat ty nejlepší hráče na trhu, pokud má trenér dostatek umění udělat i z těch slabších silné.

Jinak Chelsea zatím nemá žádný velký problém s přestupy, to jen pár místních modráků se tak tváří. Do skvěle vyladěného kádru nám chybí nejvýš dva hráči, jinak jsme v klidu. A to ani nepotřebujeme tu nejvyšší kvalitu, ale spíš někoho na rozšíření kádru, takže by neměl být problém někoho přivést.

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale Chelsea ho taky koupila az spis z donuceni, kdy ocividne nevysli ostatni moznosti. Ale samo o sobe mas pravdu, jen ty velke kluby chteji "hvezdy", osvedcene hrace, velke posily. Alonso nikoho moc nenadchnul, nikdo mu moc neveril.

A nemel to byt zadny utok na Chelsea, podle me tohle leto mate rozjete dobre, predevsim teda s ohledem na to, kolik mate tohle leto net spend.

Reagovat
blade115

Upřímně už si asi nevzpomínám, koho jsme to na beka tenkrát naháněli, že nevyšel... Ale je to tak, asi to nebyla hned jasná volba, jinak by přišel o dost dřív. Na věci to tak či tak nic nemění, na trhu je spoustu variant, jen je prostě třeba všechny nevidíme.

Jako útok to neberu, jen jsem to spíš úplně nejspíš nepochopil. Letos mi právě přijde, že nám to až překvapivě dobře a hlavně rychle vychází. Net spend je taková klasika poslední dobou no, vždyť až nákupem Moraty jsme se dostali do mínusu... A to nás ještě čekají prodeje Costy a Matiče.

Reagovat
Zaschrona

Nebyl to Hector? Nebo to byl Liverpool?

A ok, neva. Jen jsem tim chtel rict, ze Pep proste chce, jako vlastne kazdy by chtel v jeho pozici, nejaka osvedcenejsi jmena, ktera jsou pro City dostupna. V jeho pozici by asi po klubu chtel kazdy koupit podobna jmena.

Reagovat
blade115

To byl Klopp no...

Jop, souhlas. Říkám - ať si koupí klidně Alabu s Carvajalem za 200 mega. Bude to sice hnusný, ale pokud s tím bude mít adekvátní výsledky, nikdo mu to zpětně nijak extra vyčítat nebude.

Reagovat
Zaschrona

Ono ale i plati, ze ty hrace nekupuje primo Guardiola. O ty penize se tutove nestara on. Podle me je mu to uplne jedno.

Reagovat
blade115

Vypadá to tak. Takový Conte má alespoň tu slušnost si občas postěžovat na ty cenovky...

Reagovat
Zaschrona

Jen vyuziva toho, ze asi jako prvni trener Chelsea od prichodu Abramovice neni v pozici, kdyz by byl napadany za to, ze nici trh.

Reagovat
maxton

tak sa proste na peniaze nepozeraju a co. Ved to je to iste ako ked ides do potravin a si financne v pohode tak si mozes kupit jedlo aj bez toho aby si pozeral na cenovky. .. to iste len vo vacsom meritku

Reagovat
blade115

No to je výjimečně hloupá paralela...

Reagovat
smazaný uživatel

každej chce prodávat hráče do city

Reagovat
fantomas

Tohle je docela trefnej text o tom, proč se teď za beky takhle platí...

http://blog.betbright.com/football/fullback-rockstars-kyle-walker/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Článek dobrý, ale odpovídá pouze na část částek, která se za beky platí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A vlastne je to dobre.

Reagovat
fantomas

Jj, je to prostě nedostatkový zboží a Pepovi ti beci můžou dělat zásadní rozdíl.

Reagovat
Zaschrona

A podobne se to zacina dit i s kvalitnimi golmany, stopery nebo defenzivnimi zalozniky. Doba, kdy se davaji velke penize jen za ofenzivni hrace, je pryc.

Reagovat
r.mrazik

protoze je Pepek kopyto a nedokaze koupit nadejnyho hrace jinak nez z klubu,kterej vidi v lize nebo v LM

Reagovat
fantomas

Aha, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Asi aj preto sme sa na to vysrali a nového Lahma si budeme profilovať z Kimmicha.

Reagovat
SpecialOne

OT: Proč ČT zítra nedává zápas předkola? Myslel jsem, že tuto sezónu ještě měli mít stejnou smlouvu jako vloni...

Reagovat
dinss

Taky to nechápu...Ani jeden zápas tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dávají

Reagovat
REPLIKATOR

Guardiola k*rví fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

€383m Barca 4 seasons

€195m Bayern 3 seasons

€453m MCFC ONE year (2 seasons)

€1.03bn total...vizionar no

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

genius

Reagovat
Counter

...je Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

šílené..

Reagovat
nani92

Vízia niečo stojí, na Mars tiež nebudeme lietať za 10 eur

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Bez obav, tobě my to zaplatíme

Reagovat
nani92

Reagovat
Rssa

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Infi

Reagovat
Ángel di María 22

šášula

Reagovat
smazaný uživatel

Ať mi ještě někdo zkusí říct, že tohle je nejlepší trenér na světě ok Barca byla pod nim válec, ale myslim, že to by byla i s Radou. Bayern si jede svojí a v City se ted ukazuje jak neví kudy kam

Reagovat
Counter

Koho tehdy za takové peníze přivedl do Barcelony?

Reagovat
nani92

Ibra, villa, sanchez, cesc, Mascherano, Daní Alves

Reagovat
Aldeano

Ibru

Reagovat
kiwwi

Alves - 35.5

Hleb - 17

Caceres 16.5

Keita 14

Henrique 8

Pique 5

Ibra 69.5

Chygrynskiy 25

Keirrison 14

Maxwell 4.5

Villa 40

Mascherano 20

Adriao 9.5

Affelai 3

Fabregas 34

Sanchez 26

dokopy 341.5m eur

Reagovat
Counter

Za Ibru opačným směrem putoval Eto'o, ta částka nebyla takhle vysoká.

Reagovat
teenz

Docela chudák Ibra, ten rok Inter vyhrál LM, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Aldeano

Však skoro jako vždy a Maxwell s ním

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Eto\o byl taky mnohem lepší útočník, než kdy Ibra byl nebo bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No, ne. Spis Eto´o byl pro nas vhodnejsi. Ibra je samozrejme osobne mnohem lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A El Mhanni umí s míčem víc kousků než Messi. Ibra může být individuálně kde chce, ale tým se Zlatanem byl vždycky slabší než tým, kde hrál na hrotu Eto'o.

Reagovat
Rssa

To je mozne, kazdopadne Ibra je pojem, objektivne lepsi hrac. Eto´o vhodnejsi do systemu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra možná je geniálnější než Eto'o, ale Eto'o jako útočník byl prostě všechno, co jsi mohl chtít. Mohl jsi ho využít jako sólo bombardéra i jako podporu nějakýho target mana. Obojí hrál perfektně. Kdybych stavěl tým, tak prostě radši jeho jeho než Zlatana. Ale tak samozřejmě ze mě mluví i to, že Eto'oa mam rád, zatímco Zlatana fakt ne.

Reagovat
Rssa

Coz o to, i Eto´o dokazal byl sobecky hajzlik, ale i tak tymovejsi, no. Jako fanda fotbalu ale vice ocenuju Zlatana.

Reagovat
vodka

Reagovat
teenz

Reagovat
nani92

Choď to povedať všetkým tým mužstvám s ktorými vyhral ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně. Zatímco Zlatan vyhrával ligu, tak Eto'o vyhrával LM.

Reagovat
nani92

Čiže Etoo vyhral každý rok Lm ako Zlatan ligu?

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
smazaný uživatel

3 LM > 0 LM , nazdar

Reagovat
kiwwi

si snáď jediný človek na celej zemeguli, čo považuje Etoa za lepšieho hráča ako Zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

*za lepšího útočníka

Reagovat
kiwwi

si snáď jediný človek na celej zemeguli, čo považuje Etoa za lepšieho utocnika ako Zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim

Reagovat
kiwwi

jako mozno este zopar africanov sa najde no

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej na výsledky Zlatýho míče například, ty rozumbrado

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

ty si zas jedeš tu svojí vid? Však jsou to porovnatelní hráči.

Reagovat
kiwwi

kebyze porovnava Ibrahimovica s Henrym, tak poviem ok, je to sice vyrovnane, ale asi aj ja by som postavil Henryho o nieco vyssie...ale s Etoom? No fucking way

Reagovat
cristiano.K.

Etoo jako jediný z té trojice uspěl v Barceloně. Jsou všichni tři porovnatelní

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa tiež. Komplexnejší hráč, preto úspešnejší a menší egoista samozrejme.

Reagovat
Aldeano

To teda nevim, ale pokud jde o tu sezónu 2009/10, tak do Mourinhova Interu, se Eto'o hodil více, už jen tím, že dokázal hrát útočníka číslo 2 pro Milita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

a ze pak ma Ibra tech titulu o dost vic nez Eto...

Reagovat
smazaný uživatel

Eh. Jako vazne? Etoo má 3 tituly ze Spanelska, jeden z Italie a a 3 LM, Zlatan ma jeden ze Spanelska, 4 z Italie a predevsim zadnou LM.

V Anglii ani jeden titul nemaji. Zlatan teoreticky muze pridat. Ale jinak si teda myslim, ze Etoo si uspechama se Zlatanem teda fakt nezada. Tituly z Francie a Holanska nemaji vahu v takovemhle srovnani. Ale i pokud bych je zapocital, tak 6 titulu z Holandska a Francie je porad min nez 3 vitezstvi v LM.

Reagovat
Busby babes

ano, jako vazne. Psal si, ze je Eto lepsi. No kdyz se podivam na pocty golu, tak to neni pravda Etoo 347 golu v 710 zapasech, Ibra 420 golu v 723 zapasech. Ze Ibra nevyhral LM je spis smula, trochu anomalie, ale fajn, to hovori ve prospech Etooa.

Ale treba Italie, Ibra prisel do Interu, kterej titul nevyhral 18 let. a hned jim ho vystrilel. Trikrat po sobe. Pak se s Etooem prohodili a Inter uz vyhral jen jednou. Protoze po roce prisel Ibra zpatky do italie a titul vystrilel AC, ktere v te dobre taky cekalo na titul asi 7 let.

Jeho angazma v Barce bylo rekneme nepovedene, protoze se rozhadal s Guardiolou, v knizce to popisuje docela zajimave a Pepek z toho teda nevychazi moc dobre, ale ok, je to jen jedna strana pribehu. Kdo vi, kdyby to tak nebylo, mozna by Barca ten Inter v semifinale vyradila. Treba ne, Mourinho to tenkrat uhral takticky neskutecne dobre.

Oba maji uspesne kariery, ale Ibrahimovic si tu top vykonnost drzi dlouhodobe a dele.

Jsou stejnej rocnik a Etoo hral za velkoklub naposledy pred 3 lety. Ibra doted.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle muzes ale otocit i na Etooa, kterej prisel do Barcy a najednou vyhrala tri tituly v rade.

Tohle je typicky - sejde z oci, sejde z mysli. Když Etoo radil v Barce, tak Zlatan nikoho nezajimal a ani by ho nedal na stejnou uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne srovnávat dva takhle odlisny hrace je stejne nesmysl. Pro me by jako utocnik byl Etoo vždycky první volba. Tym na nem není tak zavysli jako na Zlatanovi, je mnohem flexibilnejsi. Zlatan je vetsi superstar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ty castky ti nejak nesedi, Donalde.

Reagovat
Wat

Pro fanoušky Realu a lidi, kteří prahnou po Pepově neúspěchu, postačí.

Reagovat
tunkic

Reagovat
fantomas

Klasicka trumpovska fabulace

Reagovat
Hokaido

Klasickej Palike, no.

Reagovat
Teoretik

#fakenews

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli po těchto nákupech nevyhrajeme ligu nebo LM tak ať jde Guardiola do

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdysi mel kazdej tym PL samostatnej clanek pred startem ligy (nevim, jestli to bylo loni anebo predloni), tak to uz nebude? Bylo to super predstaveni, shrnuti posil a sance na dobry umisteni.. Stavel jsem i podle toho Fantu.

Reagovat
fenixLFC

Ten pep je fakt sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Na Etihad to asi myslí stejně vážně jako na Letné

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs' total gross spend over the last seven transfer windows: £150.25M.

Man City’s total gross spend on full-backs this month: £128.5M.

Reagovat
vicinda07

neskutocne

Reagovat
Spalovač šancí

Spurs nemají peníze

Reagovat
icemike

A teď spočítej trofeje u vás... OH wait

Reagovat
smazaný uživatel

150?

Reagovat
nani92

No vidíš, a vám chýba možno jediná podobná investícia k zisku titulu

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

mourek sa môže aj orozkrájať ale tento rok svoju typickú druhú sezónu nedá.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že Liverpool bude zase bez trofeje :D

Reagovat
SCELO

no dovol jednu vyhral pred par dnami

Reagovat
Swarley

za měsíc je odepíšeš, na jaře jim budeš fandit v boji o titul...a stále dokola...

Reagovat
vladis271

Reagovat
SCELO

to pises mne ? ak hej, tak by si mal navstivit odbornu lekarsku pomoc tvoj mentalny stav je vo velmi zlom stave

Reagovat
Swarley

tys mi drc do piva?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

zmatenější než vlado...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně levý bek,těším se na něho. Částka sice astronomická.. ale v dnešní době už mi to přijde normální. Už v Marseille hrál skvěle, akorát nechápu, že šel za tak málo potom do toho Monaca..nicméně, vítej, snad budeš makat a bude se ti i dařit.

Reagovat
Lexi Belle

Tak oni prodaj Chelsea a City vše, co tam běhá, ale nám Lemara prostě nepustěj. Ty vole...

Reagovat
nani92

Jednoducho ste na stôl nedali správnu sumu

Reagovat
Lexi Belle

Počkej, ono vysypat kapsy plné drobných nestačí....?

Reagovat
nani92

Stačí, ak máš veľké kapsy

Reagovat
Lexi Belle
Reagovat
Counter

Prostě si Lemara považují na vyšší cenu, než kolik Arsenal nabídl.

Reagovat
Lexi Belle

Přeplácení těch hráčů je hrozná věc. Nabídka 35m byla dle mého akurátní.

Reagovat
kiwwi

jo tak podla teba

Reagovat
Counter

Za 35 se jim nevyplatí jej prodat, peněz mají dost už takhle a pytle s eurama toho na hřišti samy o sobě moc nezmůžou.

Reagovat
teenz

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
DreamTeam

Minimálně 50.A to spíš víc.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Free_player

Tohle už snad není možný

Reagovat
off-olda

Tak snad Pepíku skončíš nejlépe čtvrtý a potáhneš zas o dům dál. Ideálně PSG nebo ACM, kde by tvá geniální filozifie jakožto "nejlepšího" trenéra na svete mohla spanile pokračovat dál.

Reagovat
off-olda

*filozofie

Reagovat
mojmira

od AC ať se drží co nejdál

Reagovat
Rssa

Neni se co divit, takovy klub chce uspech hned, tam neni cas neco budovat jako napr. u Spurs. To s sebou prinasi i takove nakupy, kdy se za jedno (max. dve) prestupove obdobi prebuduje cely kadr tak, aniz by se dbalo na kontinuitu a vytvareni souzneni.

Coz o to, k uspechu to mozna povede, ale nejsem toho fandou. Skoda Pepka v takovem klubu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jaky cely kadr? kraje obrany bylo potreba vymenit,..

Reagovat
Rssa

Sorry, ale jako 8 hracu do potencialni zakladni sestavy + primi nahradnici za 2 roky...to uz je skoro cely kadr.

Reagovat
kiwwi

za 2 prestupaky: 2 brankari, 3 krajni obrancovia, 1 stoper, 4 zaloznici a 1 utocnik

Reagovat
vladino10

Reagovat
CHONG

Pepek se do takového klubu naopak hodí jak prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

už teď neunáší čekání Liverpoolu na titul

Reagovat
vladis271

zastreľ sa.

Reagovat
Zaschrona

Swarley ocividne udrel rezen o salat.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

šak sa z neho stal nevtipný palike.

Reagovat
Zaschrona

se z toho tak necerti, prece te tak nerozhazi nejaky deda

Reagovat
vrabejka

Lipsko si za to může samo. Nemají mu bránit v přestupu.

Reagovat
teenz

Toho hráče ale nikdo nenutil podepsat smlouvu. Podepsal jí sám s vlastní vůle. Takže mu nikdo v ničem nebrání.

Reagovat
vrabejka

Brání mu v přestupu

Reagovat
teenz

Hráč musí dodržet smouvu, jinak to je na klubu, zda se ho rozhodne prodat. V tomhle případě, nerozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

nech poda ziadost o prestup... podal?

Reagovat
Zaschrona

Proc branite Coutinhovi v prestupu?

Reagovat
Rssa

Nebranime, zadna nabidka nebyla. Proc lzes?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Rssa

Barcelona oficialne nic nepodala.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

Co ti na to mam rict? Ja ho chci a zaroven nechci.

Reagovat
Zaschrona

No, mas to blbe, ale logicky se to nekdy stat musi. Ale teda, mi rekni, jak je mozne, ze kdyz da ven clanek kvalitni novinar, ktery u vas jiste ma zdroje, ze nabidka probehla, tak jaktoze tvrdis, ze zadna nebyla? Fakt nechapu.

Reagovat
Rssa

Ze zdroju u Barcy se nabidka nepotvrdila. A to se mi hodi ted do kramu vice, takze to uprednostnuju.

Reagovat
Zaschrona

Ok.

Reagovat
uff

Reagovat
vladis271

ale logicky se to nekdy stat musi.

Reagovat
vrabejka

To že Coutinho se kdysi vyjádřil že by rád hrál v Barce neznamená že tam chce přestoupit teď chlapče.

Reagovat
r.mrazik

to je fakt...kdyby mohl,tak uz tam davno je

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
kvasha16

Reagovat
LAM

Kdyby od nás přišla nabídka tak by tam samozřejmě chtěl,to je jasný asi každýmu.Pokuď ale Neymar v Barce zůstane,tak u nás není potřeba,spíš nějaký Top CM.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

a cim chce ist keita viac do lfc nez coutinho do barcy? tym ze keita dal like alebo follow na instragrame? keby tak chcel odist preco nepoda ziadost o prestup?

Reagovat
Zaschrona

Tak jak pak muzes tvrdit, ze Lipsko brani v prestupu Keitovi?

Reagovat
tomasinho

Coutinho nikam nechce.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SCELO

ty sa tiez zastrel.....

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ty si blb

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

bejt ¨kloppem tak uz takovyho kokota v tymu nechci, to si jako mysli, ze kdyz bude lamat nohy spoluhracum, ze si vyslouzit prestup?

Reagovat
vrabejka

Až na to že Keita je bezproblémový a ani se mu nedivím že mu na tréninku preplo když se k němu klub který dotáhl do LM chová tak hnusně.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

To jsem zvedavy, jaky bude nazor na Coutinha, az mu taky na treninku prepne.

Reagovat
vrabejka

My ho narozdíl od Lipsko v klidu o 2 roky za 150 mega prodáme.

Reagovat
Swarley

půlku té částky si stejně nechá inflácia

Reagovat
vladis271

vysmievaš sa len vlastnej hlúposti, ale aj to je spôsob ako k tomu pristupovať, aspoň ťa to nemrzí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

vydej to knižně, cestuj, přednášej, piš si deník

Reagovat
LAM

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

"o 2 roky"

Reagovat
SCELO

tak prestupi mozno uz skor mozno nie, zalezi ci pride dobra ponuka, ale nemyslim si ze coutihno by chcel ist do barcy

Reagovat
Zaschrona

Ja se hlavne smeju tomu, ze to je krasna protirec oproti pripadu Keita, ktery se vys v diskuzi resi. Jestli chce nebo nechce do Barcelony - kdo vi. Hodne bych se ale divil, kdyby nechtel. Zvlast jestli tam zustane Neymar.

Reagovat
SCELO

ak tam zostane neymar, tak som zvedavy ako by to barcelona zvladna po financnnej stranke este aj s coutsom

Reagovat
smazaný uživatel

snáď ho pustia skôr, než sa stane nejaké nešťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladino10

Reagovat
SunFells

Bože ty jsi výmaz

Reagovat
Cobra

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
stiflerovamama

Ako kde sa vzala tato teoria, ze si tym chce vydupat prestup ? Si skor myslim, ze oplacal ten predoslý zakrok na neho nie ? ten vyzeral podobne zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, je to zrejme pekný zmrd.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rssa

Vidim tam spis to, ze ho nastval predchozi zakrok, ne ze by si ublizovanim spoluhracum chtel vynutit odchod (coz je fakt blbost)...

Reagovat
vrabejka

To nemůžeš vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty vies

Reagovat
vrabejka

Může to být s tím spojené. Tím jak je frustrovaný není dostatečně koncentrovany a lehce vybouchne. Ne nadarmo kluby prodávají nešťastné hráče právě aby nedocházelo k těmto incidentům.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to moze byt spojene s tym, ze ho proste nastval predchozi zakrok

Reagovat
Zaschrona

Liverpool se zajima o mentalniho titana. Jake prakvapeni, jaka klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro, čo tu tu skúšaš zas?

Reagovat
Rssa

Uměle vyvolava nejake napeti mezi fankluby Liverpoolu a Evert...sam sebou. Jak mile.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika.

Reagovat
Zaschrona

Narozdil od vas totiz jsem schopny videt to, co vy videt nechcete. Nikdo tu nema na Liverpool realistictejsi pohled nez ja.

Reagovat
Rssa

Pletes si pojmy. Ty kolikrat vidis to, co nikdy jiny videt ani nemuze.

Reagovat
Zaschrona

To jen potvrzuje moji unikatnost a vysokou pridanou hodnotu.

Reagovat
Rssa

To o sobe pošuci tvrdi casto

Reagovat
Zaschrona

Posuky najdes komentovat pod timhle...

https://twitter.com/empireofthekop/status/889482735491973120

Mimochodem, kdo sakra dela video z treninku?

Reagovat
Rssa

Tezko rict, kazdopadne nekdo kdo ma hodne casu a vidi v kazdem posunku hrace tajemstvi vesmiru. Jako ty u hracu EVertonu.

Reagovat
Zaschrona

Ja tam nic takoveho nevidim, ja se tomu smeju.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

to sme si vsimli pri cenách za vasich hracov ze si schopny vidiet to co neexistuje

Reagovat
Zaschrona

wut?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nic, len sa vam smejem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, aj ja sa na tebe často smejem.

Reagovat
Zaschrona

Chodi nas sem vic, chovej se.

Reagovat
SCELO

no ja sa zase smejem tvomu mentalnemu stavu

Reagovat
Zaschrona

a aky je moj mentalny stav, pan doktor?

Reagovat
SCELO

co myslis ? ked plodis take duchaplne komentare typu: Liverpool se zajima o mentalniho titana.

Reagovat
Zaschrona

Taky je vetsinou lepsi jako moznost A zkusit se tomu zasmat...

Reagovat
SCELO

hentomu sa mam smiat ?

Reagovat
Zaschrona

Muzes jit i brecet, jak chces.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

ujebalo mu dekel. zbavili sa svojho najhoršieho hráča Lukakua, posilnili o najlepšieho hráča PL Roneiho a zas sa s ním nedá existovať.

Reagovat
Zaschrona

Ono to se mnou nekdy bylo jinak? Asi nejake slabsi obdobi.

Reagovat
Kowe

člověk, co káže o mentálním titánství, zároveň argumentuje s vrabejkou

Reagovat
Zaschrona

Jaky klub, takovi fanousci.

Reagovat
Kowe

Je fakt, že Everton je na tom dost bídně

Reagovat
Zaschrona

Jsme jen nejlepsi, minimalne v Liverpoolu.

Reagovat
cristiano.K.

myšlenka a hlavně vtípek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Official: Bailly banned for two extra matches for red card vs Celta Vigo

Reagovat
nani92

Nevadí, máme Lindelofa

Reagovat
vladis271

Reagovat
SCELO

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

fanta must have

Reagovat
Counter

Nevěřím, že bude pravidelně nastupovat

Reagovat
bbbauch

To ja tak ironicky po tom, co se tu pise, by do toho moc lidi neslo ja jsem ze zapasu videl jenom highlighty a tam to vyniklo tuplem.. ale stejne vsem vytre zrak

Reagovat
Zaschrona

malo

Reagovat
smazaný uživatel

Aj by som prispel do diskusie, ale je to zrejme márne a nemám chuť sa opakovať. Verím, že inteligentný človek sa na to vie pozrieť objektívne a tým pádom ho to nerozhorčí, aby tu prispieval hlúposťami.

Reagovat
nani92

Inteligentný človek do diskusií na EF nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dàt za 1 obránce tolik peněz, kolik mají hodnotu všichni 3 dohromady, to může jenom City

Reagovat
Zaschrona

Je stejne uzasny, kolik se v tehle diskuzich vzdy objevi ekonomu a znalcu fotbaloveho trhu.

Reagovat
nani92

Aspoň vieme, kde končia všetci ti ekonómovia z vysokých škôl

Reagovat
Zaschrona

Jsi se chtel pochlubit, ze jsi uz odesel z VS?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SunFells

Jak se chtěl pochlubit, že má zámečnickou bez maturity

Reagovat
iamek

Pche remeslnici se maji jako kralove v tehle dobe

Reagovat
SunFells

Pravda no

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
iamek

Q

Reagovat
icemike

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí umět číst a sečíst tři dvojciferný čísla. Chápu, že to v dnešní době většina ekonomiků neumí.

Reagovat
SunFells

ekonomiků hej?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
DreamTeam

Hmm City se do toho letos fakt opřeli.

Trochu začínám mít obavy aby ZZ ten triple dal.

Snad je vyřadí nějaký klub ještě před nama

Reagovat
Rezan

neboj, stejně jim to nebude šlapat (snad)

Reagovat
minoLFC

to sa fakt nájdu takí idioti, ktorí si myslia, že Keita sprasil spoluhráča kvôli prestupu do LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne áno, Sky sports. Nie je divu, aspoň majú o čom tri dni písať.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
lucius6

Nikdo si to nemyslí, ale takhle dostaneš na svůj článek více lidí. To je asi tak jediný účel.

Reagovat
cristiano.K.

blbost. Každý to myslí ze srandy, jen vrabejka vážně, kort potom videu, kdy je jasné, že z frustrace fauluje rovněž.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
icemike

Někdo jim říká idioti, ale slyší i na jméno Vrabejka

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Reagovat
Godwinson

No, já nevim .... trochu si myslím, aby nedopadl jako Cissokho

Reagovat
Mimalu

Mason Mount has signed a contract until 2021 and joined Vitesse Arnhem on a season-long loan.

Reagovat
lofin9

*on ten season-long loan

Reagovat
smazaný uživatel

Typický francúz

Reagovat
El Fáňos

říkal jsem to už po sezónách v Marseille, že bych se nedivil, kdyby z Monaka šel do Realu, či Barci. Nakonec je to City a nejdražší obránce. Asi za tolik nestují, ale je to výborný fotbalista a snad se mu bude dařit. Mrzí mě, že ty prachy měli jít do Marseille a ne do Monaka...

Reagovat
Vrana17

City už maj podle mě aktuálně nejkvalitnější kádr v Evropě.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
El Cid z City

ani hovno, rozhoduje střed a ten je náchylnej na zranění nebo nemá úplnou top kvalitu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El Campeon

Z celýho Manchesteru je mi špatně

Reagovat
vladino10

Ako môže niekto tomuto klubu fandiť

Čo dal tento klub futbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Ako môže niekto tomuto klubu fandiť

Čo dal tento klub futbalu?

Reagovat
Teoretik

City's spending on full-backs:

2011: £7m

2012: £3m

2013: £0

2014: £0

2015: £0

2016: £0

2017: £120m

Pro ty místní pohoršená individua

Reagovat
smazaný uživatel

typek si dela novou obranu, ale mistni ovce a luza si potrebuje ulevit, Pepek nemuze za jejich zku..venej zivot trochu mi pripominaji cikany na Palmovce, furt na nekoho nadavaji a stezuji si

Reagovat
SunFells

Též zajímavé

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cristiano.K.

ani né 20 mega liber za beka posledních sedm let, komu co vadí

Reagovat
Rssa

Je zajimave, ze obe strany si dokazou ty statistiky udelat tak, aby to vyznelo dobre pro ne. Sikovne.

Reagovat
kvasha16

statistika je kurva

Reagovat
Teoretik

ne nadarmo se říká, že statistika je děvka prodejná. Každopádně ten trend, co to naznačuje, je celkem jasný. V posledních 7 letech se investice do krajních beků dost podceňovaly. No i tak si to možná mohl Pepek lépe rozložit, třeba už loni aspoň jednoho přivést měl, určitě by to pak City vylepšilo pozici do dalších jednáních.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

a to sa tak bude ratat kazda pozicia? Pretoze to by ti potom vychadzalo 10m rocne na kazdu poziciu + ti treba aj nahradnikov, takze by si mal spending pravidelne 150+m a bolo by asi v pohode co?

Reagovat
Mimalu

kolik týmu utrácí rok co rok za krajní beky? Pořád to vychází strašně moc

Reagovat
icemike

My taky kupujeme každý rok jednoho

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

No je rok 2017, bohužel ty ceny rostou skokově. Věřím, že stejně kvalitní beci by před rokem vyšli třeba o 10kk levněj. Navíc je chyba, že to obnovují takto najednou, pak je natahují na hůl, když vidí, jak jsou zoufalí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj, ale stejne se bude nadavat jen na City, nikdo jiny prece nenakupuje a uz vubec ne draho

Reagovat
prazakj

Tak to by ještě mohl dopadnout ten Mbappé.

Reagovat
iamek

Je nekde nejaka statistika rozpocet klubu vs utracene prachy za prestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson - Walker, Kompany, Stones, Mendy - Fernandinho, Gundogan - Bernardo Silva, KDB, Sterling - Gabriel Jesus

Slušná sila.

Reagovat
SunFells

Dát Aguera na lavičku, abys byl cool

Reagovat
LAM

Jesus jim bude víc pasovat do stylu hry.Jinak ten tým má do příštích let hodně velkej potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Druhý Silva místo Sterlinga, na hrot Aguero a místo zraněného Gundogana Yaya.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Sané místo Sterlinga

Reagovat
SunFells

Spíš ne.

Reagovat
SunFells

Místo Gundogana, který stejně bude furt zrakvený. A Stonese na lavičku.

Reagovat
Teoretik

Chtěl jsem ti tam udělat nějaké změny, ale vzhledem k tomu jak je ta ofenziva silná a ti hráči jsou na tom kvalitou dost podobně (Sterling to bude mít asi nejdál do základu), tak vůbec nevím, jak to Pepek poskládá do klíčových zápasů. Vše bude o formě.

Reagovat
El Cid z City

jestli to je základní sestava, tak mi asi nějak ušlo, že už se nebude hrát v 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

máš jich tam 12

Reagovat
smazaný uživatel

11. Bernardo Silva je jedna osoba.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
El Cid z City

jo, ale vynechat davida silvu, bez něj rozehrávka z hlouby pole neexistovala

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
madridcan

OT: https://m.youtube.com/watch?v=jjjaU5kQV8k

Hollywood je spat...bohuzial uz bez mojho oblubeneho Da Kurlzza

Reagovat
minoLFC

Obesil sa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ted proti Chelsea strelecky mlcel, tak bych rekl ze spis ne...

Reagovat
Hokaido

Annual spending on defence:

USA £820bn

Cuba £700m

Man City £200m

Bosnia £180m

Congo £135m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rezan

Reagovat
Mimalu

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
El Fáňos

Reagovat
vodka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Infi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
h8_sfatto

v rámci Anglie by šel za dvakrát tolik, ale Monaco už teď má na Neymara a ještě je sympatické stále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele