Máme za sebou pozitivní rok, hodnotí Van Gaal

31.12.2015, 19:56
Aktuality
Manchester United nezažívá právě nejlepší období, když ve všech soutěžích nedokázal vyhrát již osmkrát po sobě. Přesto podle manažera Louise van Gaala mají Red Devils za sebou úspěšné období...

Minulou sezónu dokázal ManUtd zakončit na konečné čtvrté příčce, čímž splnil předsezónní cíl a opětovně se po roční přestávce kvalifikoval do prestižní Ligy mistrů.

Letos dokonce posílený tým vystoupal až na samý vrchol anglické nejvyšší soutěže, ovšem po vypadnutí z prestižní evropské soutěže přicházely další nezdary a nyní je MU s devítibodovým mankem až šestý. "Během minulé sezóny jsme splnili cíl, kterým byla opětovní kvalifikace do Champions League. Zlepšené výkony vyústily v říjnu a listopadu, kdy jsme kralovali Premier League," řekl Van Gaal.

Přesto přese všechno hodnotí nizozemský manažer uplynulý rok Manchesteru United jako veskrze pozitivní. "Po vypadnutí z Ligy mistrů šly naše výkony dolu. Pokud ale nebudeme hodnotit prosinec, máme za sebou velmi úspěšný rok," pochvaluje si ostřílený Holanďan. "Hodně zápasů jsme měli jako proti Chelsea převahu, ale nedotáhli jsme je do vítězného konce," uzavřel Van Gaal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (432)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele