Neville: Van Gaal potřebuje dostat čas

22.12.2015, 18:56
Aktuality
Manchesteru United se během posledních týdnů přestalo dařit, načež některá média začala spekulovat o osudu manažera Louise van Gaala. Ten ale podle Phila Nevilla potřebuje dostat potřebný čas...

Holandský kormidelník loni dokázal Red Devils dotáhnout do Champions League, kde však z dobře rozehrané skupiny nepostoupil a na jaře tak bude hrát jen Evropskou ligu.

ManUtd se pak navíc přestalo dařit i na domácí scéně. Porážku na hřišti Bournemouthu vystřídal nečekaný domácí nezdar s Norwichem City, díky čemuž ambiciózní družina nevyhrála již čtyři ligové duely po sobě, přesto přese všechno se stále drží na průběžné páté pozici.

Bývalý dlouholetý obránce United Phil Neville se proto domnívá, že není důvod k panice a nabádá, aby Van Gaal dostal dostatek času na práci. "Éra Sira Alexe Fergusona je definitivně pryč," řekl Neville. "Nyní je u kormidla Louis van Gaal a je potřeba si uvědomit, že neustálé změny k ničemu nepomohou. Měnit manažera po čtyřech zápasech bez výhry není řešení," nabádá Neville, jenž za MU nastupoval devět let. "Manchester United si musí uvědomit, jestli chce měnit manažera nebo hledá dlouhodobou stabilitu," uzavřel asistent Valencie Neville.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (308)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele