Máme velkou šanci na postup, libuje si Zico

21.02.2008, 10:57
Aktuality
Skvělou domácí sérií se může chlubit Fenerbahce, které letos na vlastním hřišti ještě neprohrálo ani jeden zápas. Turecký klub svou vynikající sérii prodloužil včera proti Seville a trenér Zico cítí, že jeho tým má velkou šanci postoupit mezi nejlepších osm...

Fenerbahce dvakrát ztratilo jednobrankvý náskok. Na trefu Kežmana nejprve odpověděl vlastencem Edu Dracena, po zásahu Lugana zase vyrovnával Escude. Rozhodující moment přišel až tři minuty před koncem, kdy zkusil střelecké štěstí Semih Sentürk a jeho pokus zastavila až síť.

"Pro mě je důležité, že jsme vyhráli. Mohli jsme vyhrát 35:0, to by bylo o něco lepší, ale vyhráli jsme. To je klíčové. Nyní máme dobrou šanci kvalifikovat se do dalšího kola," radoval se brazilský kouč tureckého klubu Zico.

Fenerbahce v turecké nejvyšší soutěži ztratilo doma body pouze za dvě remízy a svou sílu před vlastními fanoušky naplno demonstruje i v Lize mistrů. Sevilla je již pátým týmem, který z Istanbulu odjel s porážkou. Před ní se domů vracely s nepořízenou Anderlecht, Inter Milán, PSV Eindhoven a CSKA Moskva.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Laneey

to si dělá pr...! Jak může říct že mohli vyhrát 35:0 co to kecá ??? nad Sevillou těžko.....ten má teda hodně vysoký sebevědomí.Sevilla doma vyhraje a postoupí tomu věřím , no ten mě teda naštval ,počkej ...Sevilla vás doma porazí a pojedete zpátky domu ...

Reagovat
Kily

absolutně jsi nepochopil smysl jeho slov

Reagovat
Xavi

Máme tady dámu.

Reagovat
smazaný uživatel

on to myslel obrazne,jako ze by to bylo dobry

Reagovat
smazaný uživatel

neber všechno doslova

Reagovat
bakasa

LOL...běž se projít a zapřemýšlej nad sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

k pochopení nadsázky a ironie je třeba určitá inteligence.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to chápu, kdyby někdo o mém týmu řekl, že nad ním mohl vyhrát 35-0, taky by se mi zatmělo před očima a už bych o tom dál nepřemýšlela...je třeba chápat rozdíl mezi zaujatým fanouškem a nezaujatým čtenářem

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Sevillu nebude problem postoupit....

Reagovat
Radin

To je tak,když do diskuze zasáhne baba xDDDD

Reagovat
Xavi

Jak Luci tak Laneey tady na rozdíl od tebe nikdy nikoho neuráží, píšou zajmavé postřehy a vědí toho víc než ty, hvězdo.

Reagovat
Radin

jo to určitě .Škoda jen ,že nepochopí jednoduchej článek :-D

Reagovat
Radin

Navíc jak ty můžeš vědět co já vím nebo ne?Když tady chodím jen rýpat debilky jako ty .Ani jedna nepochopila jak to Zico myslel,narozdíl od ostatních a co já vím o fotbale si nechám pro sebe,ale určitě víc jak ty :-D

Reagovat
Xavi

Jak to můžu vědět? Asi podle toho jak se tady nějakou dobu prezentuješ, ty seš neuvěřitelně natvrdlej.

Reagovat
Radin

Prezentuju se tak,jak sem si řekl,že se budu prezentovat,tady ti magoři si zaslouží leda tak magorské chování:-D.Jinak fajn,respektuju že se holka zajímá o fotbal,ale nikdy sem od ní neviděl žádné fakta,kromě popisu toho,že někdo hrál dobře nebo špatně,tak to může napsat každej,ale že by to byly postřehy co si nikdo nevšiml? Nevtěř holkám za každou cenu,stejně ti nedá :-D.Mimochodem dal sem adresu ef už dvěma holkám co znám,tak že nejsem zaujatej :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho jsi usoudil, že jsem nepochopila, jak to Zico myslí? Pouze jsem napsala, že chápu, když někdo, kdo je zaujatý fanoušek a proto nečte všechno z chladnou hlavou, tohle nepochopí. Já se za zaujatého fanouška FC Sevilla opravdu nepokládám

Přijde mi fakt nechutný, jak když tady někdo napíše něco ne úplně správně, tak se hned najde aspoň pět lidí co se na něj sesypou jako supi. Nemluvím samozřejmě jen o tobě, jsou to i jiní. Chudák Lanney (panejo, nikdy jsem si nemyslela, že budu někdy bránit fanouška Sevilly...)

Reagovat
Radin

Já je tady nemám rád,tak že to má spíš za ně tak sorry :-))

Reagovat
alias

Sevilla se zvedá. Doma Fener rozpráší 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele