Máme hodně Angličanů, hlásá Arsenal

16.11.2007, 18:03
Aktuality
Tým Tomáše Rosického slýchává z různých stran kritiku za to, že nedává žádný prostor anglickým fotbalistům. Proti tomuto tvrzení se však ohradil trenér mládežnické akademie Arsenalu Steve Bould.

V prvním týmu Arséna Wengera jsou prakticky jen dva Angličané – Justin Hoyte a Theo Walcott. Pro jiné není místo.

Ovšem junioři podávají velmi slušné výkony, na což upozornil Steve Bould: "Důležité je to, že máme mnoho dobrých dětí. A velkým bonusem je, že převážná většina jsou Angličané. Musím říct, že to jsou velmi dobří fotbalisté."

"Pochopitelně nevíme, jak si povedou za pár let, ale máme zkrátka mnoho dobrých anglických hráčů. Je to skvělé pro klub a pro fanoušky, kteří tu chtějí vidět Angličany."

Nejdůležitější věcí pro Boulda ale je, aby Arsenal disponoval vynikajícími fotbalisty a že nechce dělat v tomto případě žádné rozdíly mezi Angličany a cizinci.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele