Mám před sebou další hektické léto, tuší Alderweireld

09.03.2015, 15:54
Aktuality
V nejistotě, alespoň tedy co se zaměstnavatele pro příští sezonu týče, žije Toby Alderweireld. Belgickému obránci nevyšlo ideálně angažmá v Atléticu Madrid a na začátku letošního ligového ročníku zamířil na hostování do Southamptonu. A netuší, čí barvy bude hájit za několik měsíců...

Atlético za 26letého obránce zaplatilo sedm milionů eur a belgický reprezentant strávil většinu sezony 2013/2014 na lavičce náhradníků. Neměl tak žádný zásadní podíl na triumfu ve španělské lize a začátkem září po roce znovu změnil dres.

V Southamptonu se začlenil do základní sestavy a nastupoval pravidelně, což platilo do ledna. Tehdy si poranil stehenní sval a od té doby se v Premier League na trávníku neobjevil.

Právě zdravotní problémy by ho nakonec mohly i připravit o trvalý přestup do Anglie. Southampton jinak oproti dalším případným zájemcům má jednu výhodu, při jednáních s Atléticem si zajistil i opci.

"V Premier League se cítím dobře, ale nemám tušení o nějakém konkrétním zájmu. Atlético mne může vzít zpět, protože tam stále mám dva roky smlouvy, Southampton mě může koupit a jiný klub může udělat nabídku. Vypadá to, že mám před sebou další hektické léto," prohlásil.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (1957)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele