Mallorca stále tápe, Manzanovi se nelíbí týmová mentalita

24.02.2013, 17:47
Aktuality
Už dávno je zapomenut báječný start Mallorky do letošní sezony, celek z Baleárských ostrovů je v krizi a z té mu zatím nepomohla ani přítomnost nového trenéra Gregoria Manzana. Včera měl přitom dobře nakročeno k výhře nad Getafe, špatný závěr ovšem znamenal další porážku...

Mallorca získala pod vedením tehdejšího kouče Joaquína Caparróse z prvních pěti zápasů jedenáct bodů a vyhřívala se na pohárových pozicích, další měsíce už ale pro fanoušky představují tragédii - z následujících dvaceti duelů totiž jejich tým vytěžil jenom sedm bodů a propadl se na předposlední místo se sedmibodovým mankem na pozice zaručující záchranu.

Včera Mallorca hostila Getafe a dlouho vedla 1:0, když se ve 20. minutě trefil Giovani dos Santos. Tento stav platil do 71. minutě, v té z penalty vyrovnal Diego Castro. V závěrečné desetiminutovce se pak dvakrát prosadil Adrián Colunga.

"Nedokázali jsme ten zápas dostat pod kontrolu. Ve chvíli, kdy platil stav 1:1, bychom měli mít dostatek kvality na to získat alespoň ten bod. Nemáme správnou mentalitu, měli jsme možnost vyhrát a nevyužili jsme ji," litoval Manzano.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Filip12

Manzano a Mallorca to je mystické spojení

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca musi do Segundy

Reagovat
smazaný uživatel

mě se nelíbí muj tiket manzano

Reagovat
FC Porto FC

Ted aby Dos Santos opět přestupoval

Reagovat
Filip12

OT Swansea v EL Svým ofenzivním pojetím se neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že je ještě pozvedne,nemůžou do Sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorka nesmí spadnout!!manzanovi věřím a snad se zvedne!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele