MAKELELE NA ODCHOD NEMYSLÍ

14.03.2007, 14:27
Aktuality
Hráčský zástupce Clauda Makeleleho popřel, že by jeho klient měl v létě opustit Stamford Bridge. Informace o možném odchodu přinesly některé francouzské deníky, podle nichž mezi hráčem a klubem existuje spor ohledně prodloužení smlouvy...

"Claude je v Chelsea spokojený a chce zde zůstat. V tuto chvíli se nesoustředí na spekulace o své budoucnosti a veškerou pozornost věnuje velkým zápasům, které na něho tady čekají," prozradil agent Jaime Ladjemi.

34letý reprezentant země galského kohouta má na Stamford Bridge smlouvu do léta 2008 a rád by ji prodloužil. Podobné záměry má i klub, ten ovšem podle francouzských médií hodlá nabídnout jenom jednoletý kontrakt, zatímco Makelele by rád zůstal ještě o rok déle.

"Claude se ještě nerozhodl. Ještě jsme nejednali, ale po sezóně si sedneme s výkonným ředitelem Peterem Kenyonem. Claude tady má smlouvu ještě na další sezónu a rád by tu pak zůstal ještě dva roky," nastínil stanovisko svého klienta Ladjemi.

Makelele na Stamford Bridge působí čtvrtým rokem. Do londýnského klubu přišel ještě v době, kdy mu z manažerského křesla velel italský kouč Claudio Ranieri. Chelsea za něho v létě roku 2003 zaplatila Realu Madrid dvacet milionů dolarů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

makelele musi odejit sulin at de do lyonu

Reagovat
HOST*Expert

Je to 1 z nejlepších a nejužitečnějších hráčů světa, ale že by aktivně chtěl vydržet v CHelsea do 38let?

Reagovat
HOST*PUYOL

Ja myslim,ze to by nezvladol.Uy je o 2O percent slabsí,ako 2-3 roky dozadu a buducu sezonu este sice odohra ale dalsiu uz bude podpriemer.Mali by tam postavit Essiena a na prave kridlo J.Colea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele