Mainz se dohodl na odchodu kouče Schmidta

22.05.2017, 15:48
Aktuality
Nového trenéra bude mít od nadcházející sezóny Mainz. Falcký klub, který se jen tak tak udržel mezi německou elitou, se po vzájemné dohodě domluvil na odchodu Martina Schmidta...

Padesátiletý Švýcar přišel do FSV již před sedmi lety, nejprve však působil na lavičce rezervního mužstva a až následně se ujal vedení bundesligového celku.

Mainz nejprve pod vedením Schmidta dokončil předminulý ročník na jedenácté pozici, loni pak dokonce skromný celek z 6. místa oslavil postup do Evropské ligy.

Letos se však karnevalovému klubu nedařilo a udržel se mezi německou elitou jen díky lepšímu skóre oproti Wolfsburgu, který putoval do baráže. "Po společné debatě jsme se dohodli na vzájemném ukončení spolupráce. Rozhodnutí vyplynulo ze sportovní analýzy a odlišných názorů na další směřování klubu," řekl sportovní ředitel Rouven Schröder.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem si nejdřív myslel že Baroš takhle zestárl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rudnevs

Náhrada vraj Sandro Schwarz. Inak René Adler oficiálne odchádza z HSV a Matthew Leckie je nová posila Herthy BSC.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam odchadza Adler? Myslim ze je o neho uz nejaky cas zaujem v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Tuchela ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Dortmund prave nasiel noveho trenera

Reagovat
OnderCZ

Že by nový Schmidt pro Leverkusen? Podle mě celkem dobrý trenér a Leverkusen by mohl vytáhnout zpět nahoru.

Reagovat
Werkrider

Schmidt sa uvolnil z Mainzu a Favre chce zdupkať z Nice. Mnohí očakávajú, že si rozoberú Dortmund a Leverkusen, teraz už len čakať? Ak by Tuchel skončil, myslím si, že skúsi niečo mimo Bundesligy, ale sú to len dohady, som fakt zvedavý.

Reagovat
Rudnevs

Matthias Ostrzolek a Michael Esser sú nové posily Hannoveru! Ten Esser je nakoniec podľa hodnotenia Kickeru 13. najlepší hráč sezóny a má to byť nová jednička, pričom Tschauner chytal dobre. Ostrzolek by si zas mohol zaspomínať na časy v Augsburgu.

Reagovat
Rudnevs

No, a dnes je to 25 rokov od výhry Hannoveru v Pokali.

Reagovat
OnderCZ

Tobě Hannover koukám hodně za ten rok a půl přirostl k srdci. Ale to je jen dobře, i když mám raději jiné týmy, je fajn číst zde přínosné věci, které člověk jinak loví na německých webech.

Reagovat
Rudnevs

Máš pravdu, ja som od doby vyhadzovu Slomky do doby príchodu Stendela bral Hannover ako sympatický klub s nesympatickým tímom. Po zostupe sa ten káder trocha prečistil a teraz cítim akoby s Breitenreiterom a Heldtom začínala nová éra, ten zostup nakoniec Hannoveru, ale aj VfB pomohol.

Inak finále v 1992 bolo parádne, Jörg Sievers bol veľký hrdina a rozhodoval Schjönberg, ktorý vyhral titul aj s FCK. Tie dresy z 90-tych rokov mali aj tento rok proti Frankfurtu a boli super!

Reagovat
Werkrider

To bol ten rok jak Lautern vyhral ako "nováčik"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele