Maicon zůstane v Interu, tvrdí agent

10.07.2009, 15:38
Aktuality
O obránce Maicona se zajímá několik bohatých klubů, brazilský reprezentant by ale měl zůstat v Interu Milán, je o tom alespoň přesvědčený jeho agent. Maicon ale čeká, že mu jeho zaměstnavatel vylepší platové podmínky.

"Navzdory všemu je přáním hráče zůstat v Interu," prohlásil Maiconův agent Antonio Caliendo pro list Gazzetta dello Sport.

27letý reprezentant je považován za světovou extratřídu na svém postup a toto léto o něj projevily zájem Real Madrid, Chelsea a Manchester City. Maicon před nedávnem vzbudil pochybnosti o své budoucnosti, když prohlásil, že se v klubu cítí přehlížený.

"Moratti (prezident Interu) a Mourinho (trenér) si jsou vědomi, že mají v týmu nejlepšího pravého beka na světě, a podle toho by také měli jednat. Otázku možného přestupu považuji za uzavřenou," dodal Caliendo.

Maicon má s Interem smlouvu do léta 2013. Naposledy na sebe výrazně upozornil, když byl jednou z hlavních opor brazilského týmu při cestě za triumfem na Konfederačním poháru v Jihoafrické republice.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (82)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zájem měli ale nikdo Oficiální nabídku nedá, ať zůstane kde je pro něj nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej obránce po lajně lítá jako málokdo klidně bych si ho představil v MU na jedný straně EVRA a na druhý MAICON mno malo hustý by to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu jenom málo...zajímalo by mě,jestli by si dovolil "lítat" po lajně,když by na jeho straně hrál Milner,Walcott nebo třeba Lennon :)

Reagovat
homeles8

Kvarezma

Reagovat
homeles8

*[]

Reagovat
risk je zisk

U mě byl nejlepší pravý bek Cafú zvaný "I Pendolino"

Reagovat
smazaný uživatel

neřekonatelný ,s Carlosem na druhé straně snad nejlepší dva praví beci pod sluncem. Ta Cafuova fyzička byla aj v jeho 36ti letech impozantní...

Reagovat
risk je zisk

Co jsem viděl jeho zápasy ikdyž to byl pravý bek skoro celou dobu hrál na soupeřově polovině a ty jeho drzé rychlé průniky

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu takový sympaťák usměvavý...škoda ho,končit ještě nemusel.Ten by se snad s jeho proporcema dostal za svůj zenit tak v padesáti letech

Reagovat
risk je zisk

Škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s Carlosem na druhé straně snad nejlepší dva PRAVÍ beci pod sluncem? mělo to znamenat pravý, jako "čistý, nefalšovaný"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

No, to má Inter dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, ale že se mu povedl jeden turnaj a válí v italský lize ještě přeci neznamená, že je nej ... ale budiž

Reagovat
homeles8

Reagovat
domingo

A kdo je na jeho postu lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Srna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
homeles8

''povedl se mu jeden turnaj a válí v italský lize'' to má bejt spíš otázka: Co bys od něj chtěl víc?

Reagovat
domingo

Aby hrál v Big 4, protože kdo nehraje v Big 4, není dobrý fotbalista. Všechny dobré fotbalisty přece dávají na Primě.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím to nijak špatně ale pořád to omýlají dokola nepopírám, že je dobrý.

jinak co bych chtěl víc ? tak třeba aby se poměřil s kvalitnějšíma útočníkama , turnaj byl celkem nabitej,ale přesto hrál "jen" proti trápící se Itálii a pak nějakým slabším celkům.

Italskou ligu se přiznám moc nesleduju ale už to není to top měřítko aby se dalo tvrdit že je nej třeba takovej Alvés by to mohl klidně tvrdit víc (dal důležitej postupovej gól + hraje kvalitnější ligu a dává si jí stejně dobře) ale je to jen můj názor můžeš mít jiný.

Reagovat
domingo

Jasně, jenže podle téhle logiky nemůže být třeba Ibra nejlepší útočník, Cambiasso nejlepší DM...neříkám, že jsou, ale u obou by se to dalo poměrně zodpovědně tvrdit.

Reagovat
Mr.Jindros

Hraje kvalitnější ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

ano španělská a anglická jsou v poslední době kvalitnější respektive top týmy těchto lig (viz LM za poslední tři roky..)

Reagovat
Mr.Jindros

O anglickou se poslední roky nepřu, ale španělská? To nemůžeš myslet vážně... ve Španělsku je teď jenom Barca. Posraně hrající Real se špatnym týmem je O PARNÍK druhej (teď sem nebudeme aktuální přestupy). Navíc se bavíme o celkové kvalitě soupeřů v lize a ne o top týmech (ale i ty jsou v Itálii lepší). To, že letos Taloši vypadly z LM fakt rychle nic neznamená, to bylo způsobeno smolnějším losem a neúčástí v LM tradičně silného AC - taková sezóna už se nebude opakovat. Ty předchozí leta zase chybělo Juve. Netvrdím, že italská je na tom extra dobře, ale španělská, kde Real válcuje s takovym plečka týmem X soupeřů za sebou, to je prostě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok řekněmě že máš z části pravdu ale takovej Alvés vyhrál jak LM, tak konfederační pohár tak i španělskou ligu takže je minimálně srovnatelnej s Maiconem tedka nechci nejak obhajovat Alvese ale rict ze je jeden lepsi nebo nejlepsi je podle me blbost. Co se týče zbylejch týmů tak máš víceméně pravdu v tom, že u obou hraje jen jeden tým, ale nemůžes mi vyvrátit proč tým kterej není schopnej vyhrát domácí ligu , vyhraje LM , to AC který jako jediný v Evropě něco hraje má strašně nevyrovnaný výkony to ta Barca si aspon drží svůj standart, co se týče přestupů tak to bude pro Itálii ještě teďka horší ve srovnání se Španělskem , Anglie vede o parník o tom žádná ..

Reagovat
Mr.Jindros

Juve je taky v LM tradiční kvalita (akorát teď byl pár let uklizenej) - s Chelsea to letos byla škoda, měli jsme na ně. Každopádně Juventus se oklepává a sílí + AC si LM po roce zase zahraje + bude snad příznivější los = Italové na tom budou jenom lépe. Nemůžu za to, že Intermerda má z LM komplex. Závěr - snad si Barca udrží laťku co nejvejš, Real přestane bejt pro ostudu a zahrají mu nové posily, Juventus a AC předvedou tradiční sílu, Jose nafackuje hráčům a příští rok nebudou v semifinále tři anglický týmy.

Reagovat
herbage

Inter hlavně řídí blbci, kteří stále netuší, jaká bije a kdo by byl pro jejich hru skutečným přínosem(Deco, Riquelme, zkrátka nějaká desítka)

Reagovat
herbage

Ten tradičně silný AC Milán vypadl v poháru UEFA s Werderem Brémy, ale když myslíš, že by v LM více zazářil

Reagovat
smazaný uživatel

není dne aby si kolega Herbage nerýpl do AC..to zavání nějakým komplexem

Reagovat
herbage

Já věděl že to PS mám napsat dřív, než se někdo chytí a zatímco ho v poklidu píši, už se jedna příslovečná "potrefená husa" trefila

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak..tvá taktika je v zásadě velmi podobná té dollarově (už sem moc nepíše, zaplaťpánbůh), ale o chlup inteligentnější. V každé možné situaci si prostě rýpnout do Ac - ať je téma jakékoliv..připisuji to tvému správnému přesvědčení, že místní fans AC jsou ti nejinteligentnější a ty se tímto manévrováním snažíš podebatovat si s jedním z nás.

Reagovat
herbage

Nj, prokoukl si mě Já jen dodám, že jsem nikdy nezpochybňoval, ža AC je fotbalovým obrem s bohatou historií i současností, jen dodávám, že je momentálně bez šťávy, finačně podvyživený a přestárlý. Takový spící obr. Smát se tomu je opravdu nepatřičné, ale já se spíš pousmívám tomu, když si ten obr myslí, jak je mladý a při síle a řiká si: 100kilová činka? To hravě zvednu.(Viz kdyby AC hrál LM, tak by zamíchal karty). Ale třeba se letos ten obr opravdu vzbudí, dostane elixír mládí, bude zase plný elánu, proč ne. Budu jen rád a je mi jedno jestli scudetto vyhraje AC nebo Juve, ale hlavně ne Interu

Reagovat
smazaný uživatel

haha ... Inter vyhra urcite...

Reagovat
herbage

U vás záleží, jak se Zlatan vyspí Jinak Inter je takovým jednookým králem SérieA, tím bych se teda vážně nechlubil Kvalita se prokazuje na mezinárodní scéně a ta máte AC co dohánět

Reagovat
smazaný uživatel

no mas pravdu, my sme neprehrali s Werderom

Reagovat
Mr.Jindros

Blbost. Kvalita se prokazuje jak na mezinárodní scéně, tak i v lize.

Reagovat
herbage

Ale jak poznáš, že ta liga je kvalitní, když nemá mezinárodní srovnání? Letos zkrátka Serie A skončila jak za PL, PD, tak i Bundesligou, čímž neřikám že je méně kvalitní než Bundesliga, ale přeci jen, pomalu ale jistě ztrácí se postavení. Kde jsou doby, kdy byl Inter, Ac i Juve v semifinále?

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž tato sezóna byla vyloženě špatná, tak ale je pravdou, že proti silným týmům sme rozhodně pozadu nebyli - pouze první zápas s Juve byl propadák. Jinak to byla vždy vyrovnaná partie - Inter, juve nebo třeba Wolfsburg (z naší strany vyloženě odfláknutej zápas a přesto nás neporazili). Sezónu sme si prohráli s těmi slabšími soupeři a především sami svojí motivací. Proto i se současným kádrem, který dostane snad nový náboj, bychom mohli barcu či ManU při troše štěstí porazit..k tomu abychom je poráželi pravidelně samozřejmě ještě chybí trošku toho vylepšení, ale určitě kvalita tady je.

Reagovat
herbage

No bez Kaka' nevím, záleží jak budete hrát pod Leonardem a jak bude hrát Ronaldinho. Takový minisouboj s Interem Zlatan vs Ronaldinho, to budou klíčové osobnosti obou týmů. Jsem hodně zvědavej na vaše předsezonní boje s Chelsea a Realem, aby to endopadlo jako vloni s Chelsea 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

blamáž proti Chelsea se snad opakovat již nebude, tentokráte bychom měli mít za sebou přípravu s kompletním kádrem a tak by nemusel hrát Ambro na hrotu..u Realu si myslím, že jejich pravá síla se ukáže až tak kolem Vánoc, protože ten materiál co mají jednoduše nemůže fungovat hned od začátku. A můj tip na naší největší osobnost této sézony: Pato..

Reagovat
herbage

Pato to sám neotáhne, potřebuje nějakého parťáka. Na konfederačním poháru neodehrál ani minutu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak neodehrál..s Ronaldinhem a případně Fabianem v zádech bych mu věřil, talent na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

odehrál půlhodinu v prvním zápase proti Egyptu, jinak nic...

Reagovat
herbage

Celkem škoda. Ten Ramires se mi vůbec nelíbil a Robinho hrál taky kulový

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo, ten zápas sem neviděl aproto sem měl vsugerováno, že nehrál vůbec.

Reagovat
herbage

Tj, vaše budoucnost

Reagovat
herbage

PS pro rýpaly. Se vší úctou k AC, ale letos by se svojí formou a smůlou na zranění klíčových hráčů asi moc daleko v LM nedostali, ale co není, může novou sezónu být

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš PS sám sobě?

Reagovat
Mr.Jindros

No samozřejmě. Je to otázka motivace.

Reagovat
herbage

No, nevím. S dvojkou Senderos, Favalli na stoperu by ais moc daleko nedošli

Reagovat
smazaný uživatel

... pekne napisane kolega

Reagovat
herbage

Já preferuji Dani Alvése, ale je to věc názoru

Reagovat
domingo

To jsem přesně čekal psal jsem lepší, jako prokazatelně lepší, ne srovnatelný

Reagovat
herbage

No jestli jsou hráči kvalit srovnatelní, tak potom Maicon není zaručeně nej, v tom má tedy Archer pravdu

Reagovat
domingo

To je otázka, protože oni v tom článku nepíšou, že je nej, ale že patří mezi extratřídu na svém postu, což patří. Mě spíš pobavilo, že hráč, který hraje za mistra Serie A, nemůže být z principu nej, což z Archerova příspěvku přímo vyplývá (pokud tedy má představu o tom, jak Maicon hraje)

Reagovat
smazaný uživatel

je to čistě subjektivní názor a nepopírám, že ten můj je ten pravej , ale faktem je že slovem "NEJ" by se nemělo tolik mrhat ..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je to tam celkem prokazatelně napsané když píše nej pravého beka na světě :)

Reagovat
domingo

Agenta nepočítám, to můžu říct, že nejlepší útočník na světě je Eto'o, protože to říkal Laporta..

Reagovat
smazaný uživatel

říká to pořád někdo teď zrovna to řekl agent, stějně jako to říká pořád Murinho o Zlatanovi pokud mám nejlepšího útočníka , obránce atd tak to musí být někde vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte někam stím že Italská liga je slabší než Španělská.Žádnej španělskej tým mě to ještě nedokázal že by porazil nějk italský.Barceloan vyhrála LM dobře ale mluvíem global celou ligu.A já když si vzpomenu na zápas Realu s Juve nebo i slabších týmů Fiorentina,Villareal většinou to vyšlo pro italské.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

... dnes suhlasim asi so vsetkymi fanusikmi Juve ...

Reagovat
smazaný uživatel

Real mal minulu sezonu slabucky tým,ale s dnesnym kadrom by to dopadlo jasne pre Real Madrid:D...myslim,že Buffon by musel loviť mic zo svojej siete aj tri krát

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Na goal.com jsem teď četl, že se Real zajímá o D'Agostina. Vím, že to může být kachna, ale pokud není, předpokládám, že jde o alternativu v případě selhání přestupu X. Alonsa. Serii A moc nesleduju, takže se mi těžko soudí, zda na Real má, vím jen, že mu vyšla poslední sezóna. A tak se chc zeptat někoho kdo má v téhle soutěži přehled, co si o tomhle potencionálním přestupu myslí. Dík

Reagovat
Mr.Jindros

Myslim si asi tohle:

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, z toho chápu tak maximálně to, že mi píšeš z Bohnic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem či si normálny alebo čo ?? Myslím že D´Agostino odohral za Udinese výbornu sezonu ! Sledoval som ho cely rok, je to dobry hrac, zaujimal sa o neho Juventus a Bayern, klidne to muze byt i Real !! ale min. 18 mil. !!! aby sme niečo zarobili v Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Z Bayernu odejde ještě pět hráčů

Bayern Mnichov má momentálně v kádru 27 hráčů, pět jich ale bude zřejmě muset odejít. "Stále jsem říkal, že vždycky pracuji s 22 hráči a třemi mladíky," uvedl kouč Louis van Gaal.

až 5 kusov ?? to som zvedavý koho idú povyhadzovať čo vy na to ??

Reagovat
smazaný uživatel

Toni, Borowski, Van Buyten ... moj tip aj ked Toni nechce odist

Reagovat
smazaný uživatel

no sam som zvedavy jak to dopadne, viem ze o Borowskeho ma zaujem Werder, Aston Villa i Fenerbahce, Toni sa snad vrati do Serie A...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ide povychadzovat 10 kusov:D..aspon tak to chce Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by trebalo aj dost posil ... tip na odchody : Vieira, Cruz, Burdisso, Mancini, Rivas ... uz odisiel Jimenez, skoncil Figo ...

Reagovat
smazaný uživatel

už odisiel aj Cruz,len momentalne si hlada novy klub....a myslim si,že Mancini neodide a odidu este napr Suazo,Obinna

Reagovat
smazaný uživatel

na goal.com už pisali,že Maicon zmluvu vylepsil a podpisal do roku 2013 a rocne bude zarabať 3,5 mil eur

a dneska som tu na eurofotbal.cz cital vyjadrenie,že Moratti povedal,že už Inter nebude kupovat posily...no to sa mi nepaci stopera este trebalo kupiť-bud zo spominanych alternativ napr Carvalha alebo Lucia alebo niekoho mladsieho...ale itak ak toho stopera aj nekupi,itak bude mať silny káder ked budeme hrat zo vsetkymi oporami ako Cesar,Maicon,Stankovic,Muntari,Cambiaso,Motta,Ibrahimovic,Milito,tak supera ako napr AC Miláno zvladneme v pohode s Juventusom bude mať uť co robiť,ale myslim,že aj ich by sme mali zvladnuť,lebo mame kvalitnejsi utok

Reagovat
homeles8

80. pro můj mobil R.I.P

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele