Maicon chce zůstat v Interu

31.12.2007, 08:28
Aktuality
Obránce Interu Milán Douglas Maicon svými výkony v letošní sezóně zaujal londýnskou Chelsea, která je připravena za brazilského beka utratit spoustu peněz. Jednu nabídku už ale údajně italský celek odmítl a navíc ani Maicon s odchodem ze San Sira nepočítá. V Interu chce zůstat po zbytek své profesionální kariéry.

Maicon přestoupil k Nerazzurri z Monaka v roce 2006 a okamžitě se stal platnou posilou. Kapitána Javiera Zanettiho vytlačil do zálohy a díky svým výkonům je momentálně řazen mezi nejlepší obránce na světě.

Také proto je jeho jméno často spojováno se spekulacemi ohledně přestupu do Chelsea či Realu Madrid. Podle italského tisku musel před pár dny Inter Milán odmítnout dvě super-nabídky, neboť se svého klenotu nehodlá vzdát.

Šestadvacetiletý Maicon navíc prohlásil, že do Anglie ani Španělska nepřestoupí. "Být v Interu tak dlouho, jak to jen bude možné, je jedno z mých přání," cituje Maicona list Il Giornale. "Pokud by záleželo na mně, zůstal bych tu po zbytek kariéry," potěšil příznivce milánského Interu.

Podle posledních informací by navíc mohl zanedlouho prodloužit s Interem svou stávající smlouvu do léta 2013. Ta nynější mu vyprší o tři roky dříve.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
One-Real

Je to asi dobrý hráč ale bohužel jsem ho neviděl.Ale dělaj kolem něj velkej humbuk..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl několikrát,a musim říct že patří mezi nejlepší pravé obránce na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že je to nejlepší pravý obránce na světě. A proto ho Chelsea a Real chtějí koupit spolu s Ibrahimovicem, aby oslabily Inter v Lize mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj..presne tak a vypada to ze nejde jenom po

penezich...charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! V repre taky hraje pravého beka, Alves si neškrtne! A to je Alves hodně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Real ho nechce. Ale je hodně dobrej, s tím souhlasím .

Reagovat
Antijuve

Neuvěřitelně chytrý hráč se skvělou kopací technikou a rychlostí.Samozřejmě je to Brazilec a ty mají skvělou techniku od boha, to nemusím ani psát.

Reagovat
smazaný uživatel

TAK PROC TO SEM PISES?

Reagovat
Antijuve

Aby si se měl na co ptát a vypni si Caps Lock, vypadá to blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád, že do Chelsea nepude, protože by se tam nechytil a okamžitě ztratil na kvalitě, respektive na zájemcích.. talent potřebuje hrát a když hraje v Interu, neznamená, že by hrál v Chelsea.

fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
Antijuve

Ani jeden váš pravý obránce nemá na Maicona svojí kvalitou a nebude mít.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhalsim

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Prostě doufám, že u nás zůstane hodně dlouho. Ať už podepíše ten kontrakt do roku 2013

Reagovat
smazaný uživatel

Me osobne se vic libi Cicinho(ikdyz ted moc nehraje:-() nebo Alves

Reagovat
Antijuve

Tady jde o kvalitu a ne o to, jestli se ti líbí jako chlap.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

a líbí se mi snad ještě víc než v té minulé.. .. fakt klasa, patří mezi nej na svém postu. Hlavně se mi líbí, že je strašně silný na míči a hodně slušný v defenzívě.. myslím si, že je lepší než Alves.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele