Madurovi se nezamlouvá současná situace, chce na ME

05.04.2012, 14:54
Aktuality
Hodně náročné a důležité týdny před sebou má Hedwiges Maduro. Obránce či záložník Valencie a nizozemský reprezentant promarodil většinu letošní sezony a nyní je konečně fit, zatím ovšem čeká na šanci od trenéra Unaie Emeryho a sám si uvědomuje, že současná situace mu rozhodně nepřidá v boji o místo v nominaci na letošní ME...

"Nejsem jenom zdráv, jsem ještě zdravější. Testy ohledně síly a rychlosti byly v pořádku. V tuto chvíli pak bojuji také o jiné věci," naznačil Maduro, že se ještě nevzdal možnosti zahrát si na šampionátu v Polsku a na Ukrajině.

Někdejší hráč Ajaxu je mimo hru od začátku října, kdy si z reprezentačního srazu přivezl přetržené vazy v kotníku. Od té doby ještě nenastoupil a za Valencii letos odehrál jenom dva duely.

"Po rehabilitaci jsem několik týdnů trénoval s týmem a myslím si, že jsem připraven znovu nastoupit. Ale trenér má jiný názor. Několikrát mě chválil, zároveň mě ovšem i varoval, abych byl opatrný, jelikož jsem chyběl hodně dlouho," řekl dále už 27letý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
FC Porto FC

možná zbytečně nevyužívaný borec

Reagovat
Kongo

Přesně tak,přitom se dá použít na DM i na stopera a svoje si vždycky odehraje.Škoda,že si do Vale nevzal formu z Ajaxu.

Reagovat
Filip12

v ajaxu sem ho měl rád docela nahradil Nigela

Reagovat
smazaný uživatel

do nominace se vleze, ale patrně bude plnit roli nahrádníka max. lavičku..)

Reagovat
Filip12

dneska by ho mohl nasadit když bde vale hořet

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, sice mu nejvíc sedí místo DM, ale přednost má pořád Albelda s Topalem. Klidně by mohl zaskočit na místě stopera, horší než Dealbert fakt nebude, stejně tam chvíli hrával. Je mi celkem líto že sedí, loňskou sezonu to byl chvíli snad náš nejlepší hráč. A přestože vypadá jak hromotluk a nekopa, technicky je na tom výborně a má své geniální záblesky http://www.youtube.com/watch?v=czyQJ6aVg5E

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mých oblíbenců, nemá potřebu blbě kecat, nebo si stěžovat, ale raději maká. Určitě se zase chytne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele