Maďarsko našlo nového trenéra, kormidla se ujme Leekens

30.10.2017, 16:02
Aktuality
Maďarský svaz ukončil hledání trenéra pro svůj národní tým. Kormidla se ujme zkušený Georges Leekens, jehož úkolem bude dát zapomenout na nepovedenou kvalifikaci o postup na mistrovství světa do Ruska, po níž byl před dvěma týdny odvolán Bernd Storck...

"Novým trenérem Maďarska bude Belgičan Georges Leekens," stojí v prohlášení svazu.

Storck dovedl tým na evropský šampionát 2016 a Maďarsko si na velké akci zahrálo poprvé po dlouhých třiceti letech. Dobrý dojem zanechalo i ve Francii, kde v konkurenci Portugalska, Islandu a Rakouska dokázalo vyhrát skupinu. O to větší zklamání a rozčarování přišlo v uplynulých měsících, v kvalifikaci o postup do Ruska skončili Maďaři třetí s obrovským čtrnáctibodovým mankem na tandem Portugalsko, Švýcarsko, hned na úvod cyklu jenom remizovali na Faerských ostrovech a v červnu dokonce prohráli v Andoře.

68letý Leekens za sebou má angažmá u několika belgických klubů a v průběhu kariéry vedl i reprezentace Belgie, Tuniska a Alžírska, u jehož kormidla skončil letos po neúspěšném africkém šampionátu. V tuto chvíli bude jeho úkolem poskládat nominaci pro přátelský souboj s Kostarikou (14. listopadu).

Autor: Tomáš Pavlík / brecorder.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

Ria Ria Tramtária

Reagovat
ignor24

Reagovat
eleven11

ovcomrd michal

Reagovat
smazaný uživatel

Madari sulozia vo foliovnikoch. Skurvisyni.

Reagovat
eleven11

a hugo za lacný peniaz s ovcami.

Reagovat
smazaný uživatel

nerob tu zo seba kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Zase zahraničný tréner?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tak.

Reagovat
eleven11

Proste,maďarský futbal je na upadku,trénersky,hráčski aj klubovo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele