Macháček: TV Prima je na EURO připravená

02.01.2008, 13:28
Rozhovory
Radek Macháček, komentátor a moderátor televize Prima, která bude pro české diváky přinášet televizní přenosy z Eura 2008, se v rozhovoru pro EuroFotbal.cz skutečně rozpovídal. Chcete například vědět, jak se na mistrovství Evropy těší? Rozhovor naleznete uvnitř článku.

TV Prima má tu čest přinášet diváků fotbalové zápasy mistrovství Evropy ze Švýcarska a Rakouska, jak se na tento turnaj jako komentátor těšíte?

Samozřejmě se těším, i když to není bez nervozity a velkého očekávání. Bude to obrovsky sledovaná záležitost a je mi jasné, že komentářem se nezavděčíte všem.

Mezi diváky se častokrát objevují dost skeptické názory, jestli Prima zvládne odvysílat tak velký turnaj, čím byste je přesvědčil, že jste dobře připraveni?

Myslím, že Prima už v minulosti potvrdila, že fotbalové přenosy dělat umí. Vysílali jsme několik let 1. fotbalovou ligu, nechyběly ani zápasy našeho národního týmu a v současné době nabízíme týden, co týden zápasy z anglické ligy. Ty jsou podle mě na velmi dobré úrovni a podobným směrem bychom chtěli jít i při vysílání Eura. Žádné negativní reakce jsme nikde a nikdy nezaznamenali, ani u jedné z výše zmiňovaných událostí. EURO bude samozřejmě, co se objemu týče, mnohem větší, ale jde jen o to, udržet zmiňovanou kvalitu při zapojení více lidí, a na tom v současné době pracujeme.

Česko odstartuje společně se Švýcarskem celé EURO, ví se už nyní, kdo jej bude komentovat?

Zatím ne, logistika celé akce, tedy cestování komentátorů a redaktorů i celých štábů je hodně náročná, navíc se všechno zkomplikovalo tím, že naše reprezentace bude hrát své zápasy ve Švýcarsku a bydlet během turnaje bude v Rakousku.

Vy osobně už jste obeznámen, které zápasy budeme mít na svědomí?

Zatím je vytvořen předběžný scénář celého ME, ale v zásadě platí to, co už jsem zmiňoval v předchozí odpovědi. Nerad bych předbíhal, protože jistě ještě dojde k velkému množství změn a vylepšení.

Kdo kromě Vás se bude na slovním doprovodu utkání ještě podílet?

S každým komentátorem, by měl zápas sledovat a divákům přiblížit i spolukomentátor /fotbalový odborník/, který vzejde z lidí, jež se pravidelně zapojují do komentování anglické ligy. Pokud tedy diváci zápasy z Anglie na Primě sledují, měli by mít jasno, kdo by se na ME měl podílet. Samozřejmě se ale chystají i další zajímaví spolukomentátoři na jednotlivá utkání, kteří v sezóně nemohou k nám do studia docházet. Jde především o bývalé reprezentanty momentálně ještě působící v zahraničních ligách. Ti budou mít v době EURA už také volno.

Hlavní tváří EURA na obrazovkách Primy se stane Vladimír Šmicer, proč právě on? A co když se objeví v nominaci, máte "náhradníka"?

Vladimír Šmicer byla jasná volba. Je to jeden z nejlepších fotbalistů naší historie. Muž, který toho z našich fotbalistů možná vyhrál úplně nejvíc. Fotbalista s obrovskými zkušenostmi, ostřílený reprezentant, který výborně zná atmosféru národního týmu i velkých turnajů. Navíc je velice oblíbený a má i výborné verbální předpoklady. Pro případ, že bude Vladimír Šmicer nominován do českého týmu, tak máme samozřejmě připravené náhradní řešení.

Kromě ME vysílá už nyní vaše TV každý týden jeden zápas z Premier League, funguje anglická liga jako příprava právě na turnaj v Rakousku a Švýcarsku?

Samozřejmě je to určitě součást přípravy, navíc v anglické lize působí spousta hráčů, kteří se na ME objeví. Je to tedy spojení potřebného s užitečným, ale rozhodně nechceme aby Premier League ustupovala do pozadí. Je to fotbalový klenot Primy, který bychom chtěli i nadále rozvíjet.

Můžete prozradit jaká je zhruba sledovanost pořadu Premier League Live?

350-450 tisíc diváků.

Kromě komentování zápasů děláte také televizního moderátora a pracujete jako sportovní redaktor v rádiu Impuls, které z těchto tří povolání Vás baví nejvíce?

Každé má svoje, každé je trochu jiné ale hodně se i podobají a co je nejdůležitější, výborně se propojují. Z jednoho čerpám informace a znalosti pro druhé a naopak. To je přeci paráda.

Umíte si představit, že byste podobně jako Váš kolega z ČT Petr Svěcený skončil v současnosti s komentování a šel dělat například marketingového ředitele do nějakého českého klubu?

Zatím ne, protože práce, kterou v současnosti dělám mě maximálně naplňuje a uspokojuje, takže nemám potřebu ji zatím měnit.

Který zápas, v roli komentátora, pro vás zatím byl největším zážitkem? A máte také nějaký, na který vzpomínáte hodně nerad?

Loni jsem komentoval ve španělské lize zápas Barcelona - Real Madrid, který nakonec skončil remízou 3:3 a to byla nádhera. Báječná atmosféra, krásné góly, tomu prostě nic nechybělo. No a samozřejmě nemám moc rád utkání, která končí 0:0. Někdy to sice může být pěkný zápas, ale fotbal je hlavně o gólech. Je to pak jako guláš bez koření, nebo jako smažák bez tatarky. Prostě chybí.

Co by pro vás bylo víc, komentovat finále mistrovství světa nebo Evropy, anebo finále Ligy mistrů?

Tak podstatné by bylo, zda by v tom finále byl český tým nebo samozřejmě český klub. Od toho se všechno odvíjí. Zápas je pak u nás mnohem víc sledovaný a to co děláme, děláme pro lidi a pro diváky.

Určitě se vám už stalo, že jste komentoval zápas svého oblíbeného nebo naopak neoblíbeného týmu, máte problémy s tím zachovat si v takových případech nestrannost?

Myslím, že s tím problém nemám a nestrannost si dokážu celkem v klidu pohlídat. Když bych samozřejmě komentoval naše mužstvo proti "cizině", tak mu trochu fandit musíte, to by ani jinak nešlo.

Určitě při hledání informací ke komentování využíváte internet, znáte a navštěvujete i náš web?

Váš web využívám, určitě jsem rád, že z něj mohu čerpat a myslím, že patří k těm nejlepším. Přivítal bych zlepšení a hlavně doplnění některých statistických údajů, ale velice rád se k němu vracím.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (110)

Přidat komentář
matZz

jestli ty komentáře budou na stejný urovni jako sou ty přenosy PL... jinak ale to studio o přestávkách se mi moc líbí

Reagovat
Devil

Souhlas !! Ty komentare Premier League na Prime jsou vic nez trapne !

Reagovat
smazaný uživatel

mělo to dělat čt... nemůžu si pomoct ale Prima na to prostě nemá... nebude to takový jak na Čt překvapí mě když to bude opak

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na čt je to vzdycky good

Reagovat
smazaný uživatel

no komentatori na čt sou nekolikrat lepsi nez na prime

Reagovat
smazaný uživatel

svěcený s čapkem? určitě jsi tam zapomněl dát smajlík...určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Sveceny a hlavne Capek jsou geniove proti tomu, co nabizi Prima.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně Svěcený už nekomentuje, páč šel dělat nějakou funkci do Maldé Boleslavi:)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, poslední zápas to oznamoval. Ač byli komentátoři na čt někdy kritizováni oproti Primě je to jinačí káva. To je prostě jako den a noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, EURO na primě... nedokážu si představit euro bez český televize a svěcenýho, bosáka... uvidíme, ale myslim si že by to měla vysílat ČT...

---

těšíte se na EURO? Vše o euru na...

...http://fotbalovysvet.pise.cz/euro/

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák je v tomhle největší frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Shevchenko

Bosák je nejlepší komentátor u nás.

Reagovat
Kongo

Takovy debilni komentatori......to se radsi budu divat bez zvuku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tesil na Bosaka a Taborskeho a takhle budume mit Machacka a tu jeho pochybnkou partu. Opravdu dekujeme vam moc, ze nam zkazite zazitky.

Reagovat
matZz

to mě na tom sere nejvíc že neuslyším ty jeho perly. Aspon že komentuje FIFU

Reagovat
smazaný uživatel

No odvazany z toho nejsem,ale zase lepsi jak ti dva idioti na nove,CT je proste nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena je zivot - uvidime jak kluci z TV Prima obstoji.

Mam ale obavu z toho, ze na Prime nas fotbalove priznivce nemuzou nikdy ukojit stejne jako CT se svym druhym kanalem a dalsim sportovnim.

Jsem zvedavy, zda se objevi reprizy zapasu pro ty, kteri se k obrazovce pres den nedostali, apod.

Drzim palce

Reagovat
-Kopy-

Známa věc, že Radek čerpá z našich preview La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím, kde berou tu jistotu, že jsou na euro připravení, spoléhají na tučné previews...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem z toho nadseny Ct je Ct a Nova je znasilneni fotbaloveho divaka.Jenom bych prosil neprepinat v prubehu utkani 20x do studia s pitomima otazkama.Na to je myslim prestavka a prerusuje to plynulost komentovani deni na hristi.Diky PS:je to na Prime tak snad budeme hrat prim?!

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem tedy zvědavý, jak to zvládnou s prostorem v programu, jak obstojí komentátoři, ... a tak dále. Přece jen vysílat anglickou ligu 1 x za týden je kapánek něco jiného, než odvysílat celé Euro. Navíc ČT nasadila laťku na dost slušnou úroveň, přinejmenším se jí přiblížit bude obtížné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi na blití :-D ale třeba se zasmějem při vyhlašování tescoma hráč utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo dobrééé

Reagovat
smazaný uživatel

dyť neumí ani vyslovovat ména fotbalistů, to bude teda něco

Reagovat
smazaný uživatel

přece jen jsou komentátoři, to by měli vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě tragédie. To bude fiasko Jestli komentáře Eura budou vypadat tak jak PL, tak potěš. To bude ošizené..

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako lepší jak Nova , je to asi něco mezi kvalitou ČT a Novy. Snad se Prima bude snažit.

Reagovat
-Kopy-

"Toréééš, Kout"

Reagovat
smazaný uživatel

kaut je nejlepší a ještě Martenz, snad dr.martenz nebo já nwm

Reagovat
smazaný uživatel

já bych jim i tohle odpustil, ale ti chlápci to komentují úplně nezajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pennant nemá na Liverpool. Nehodí se do jejich stylu hry!"

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo tehdá jak Liverpool posekal Derby ne? Neříkal to náhodou Luhový?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, stale ale vede "žakvinta" ze sportu 1

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Pinánt

Reagovat
-Kopy-

Kurva ten Bauer borec jako svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

co asi na poslední odpověď Yarda?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě při hledání informací ke komentování využíváte internet, znáte a navštěvujete i náš web?

Váš web využívám, určitě jsem rád, že z něj mohu čerpat a myslím, že patří k těm nejlepším. Přivítal bych zlepšení a hlavně doplnění některých statistických údajů, ale velice rád se k němu vracím.

Hehe, tak tady napřímo poukázal na to, co mu při jeho čerpání informací z EF chybí.

Reagovat
-Kopy-

Ničeho se neboj Radku, do EURA všechno bude jak je libo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Španhel mě předběhl: Nicméně je mi z něj na blití, z Macháčka jednoho, on to ještě veřejně přizná, že je línej jak prase, že si neumí statistiky najít jinde, kurví jména, čte doslova celé preview a bere za to tutově víc než místní redaktoři. Gratuluji, pane Macháčku, máte čestný titul "Parazit EF roku". Pokud by někdo z obhájců namítal něco o závisti, tak v mém případě fakt těžko. Já na rozdíl od pana Macháčka umím sedět jednou prdelí na více posvíceních.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to bysme měli dát za jména kromě statistik ještě výslovnost, tisíce u TV by poděkovali

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kolik mají komentátoři na ČT a Primě.. ale já vidím rozdíl i v tomhle.. nechtěl bych nějak urazit, ale na ČT byla ta hlavní trojka (teď už asi jiná) taková starší, nevím jak bych to nazval.. snad mužnější, měli charizmatičtější lehce zapamatovatelný hlas. Na Primě mi to připadá takové cucácké. S prominutím někdy ti borci až vřeští, piští a nevím co všechno. Já radši starčí komentátory, Bosák s Čapkem mi vyhovují daleko víc, ani Svěcený nebyl k zahození. Sice někdy zatrapasili nikdy asi nazapomenu na zápas (už nevím v jaké fázi turnaje to bylo) Nizozemsko-Portugalsko myslím, když Svěcený zaperlil hned na začátku s tou oranžovou , ale celkově jsou pro mě jedničky. Tak to cítím. Možná je to ovlivněno tím, že mám radši ČT ne Novu a Primu. A nejenom výběrem pořadů.

Reagovat
Shevchenko

Co řekl o oranžové?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve stylu: "Dneska jsme oba s Martinem zvolili oranžovou kombinaci, ale nebojte, budeme komentovat rovinu."

To byl skvělý zápas, Hašek vyprávěl, jak taky kopal do ze vzteku do tyčí, až z toho bylo zranění na několik týdnů, srovnával se s Manichem ("taky jsem byl v Rusku, ale pak jsem nešel do Chelsea") atd., prostě nezapomenutelné.

Reagovat
Xavi

jn. Hašek se Svědceným neměli chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši vy ste fakt všichni blázni stou krytikou na Primu,heště to nezačalo a už říkáte že to bude stát za hovno.Sakra Buďte rádi že to budete pozorovat v Televizi a ne poslouchat v rádiu,jestli vám jde o ty keci co žvatlají tak to potom jo,ale já sem rád že uvidím obraz a ne žvatlání.Dívám se na fotbal kvůli tomu co vidím ne kvůli tomu co slyším.Zbytečná krytika úplně zbytečná,proč by to endokázali odvysílat když se na to dali tak určitě všechny zápasy uvidíte o to se nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

No,protoze vime jak to dokazou neskutecne zprasit ten prenos viz.Dusik a Nykotýn.

Reagovat
smazaný uživatel

j máš pravdu. Ale třeba pro mne je komentátor hodně důležitý, dokresluje mi takovou atmosféru zápasu. Např. Když náhodou vidím nějaký sestřih z jihoamerických lig a padne gol, tak mi běhá husí kůže z toho, jakou šou dokážou ti komentátoři udělat. To samé pro mě někdy dokáže udělat třeba Bosák, taky ten zápas někdy povznese na "vyšší" úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to brát nemůžeš, kdyby to nevysílala Prima, tak by se toho jiná česká televize určitě ujala (ať už ČT nebo Nova), takže obraz by byl i při neúčasti Primy zajištěn. Co se týče komentátorů, je na tom ČT zdaleka nejlíp a Prima jí sahá sotva po kotníky. Jestli občas posloucháš přenosy z PL, tak musíš vidět, že ten komentář je suchý, nudný a informační kvalita je asi taková, aby to pochopilo každé 10ti leté děcko i ženy v přechodu. Tím ten fotbal každému řadovému fanouškovi fotbalu dost kazí a tak se nediv, že ty ohlasy jsou negativní....Osobně rovněž nevím, proč se k tomu Prima najednou sere, ale určitě nějaký důvod, proč nám kurvit celé EURO mít musí

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe se to pise kdyz si hluchonemy.Navic mi v tom delaji zmatek Kout?Kajt! Atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si to tady čte, tak to chce taky trochu povzbuzení, ne?

Já osobně pozoruju na Macháčkovi a hlavně Nikodýmovi (podle mě fandí Realu ) velkej pokrok. Dokonce už v brance Realu skutečně stojí Casillas a ne Valdés .

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda komentátorům na Primě popřeju hodně štěstí a hlavně buďte originální a ztraťe všednost.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zas ježí vlasy při Raúlu Albionovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

"Nabízíme týden, co týden zápasy z anglické ligy. Ty jsou podle mě na velmi dobré úrovni a podobným směrem bychom chtěli jít i při vysílání Eura."

to mně ho vyndej .. na Primě se nedá dívat ani na Arsenal, jak je ten komentář debilní. jestli to dělaj ty samý lidi tak budu sledovat EURO přes Sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

no a právě sledovat EURO přes Sopcast by byla moje smrt. Proto to tak prožívám. U ČT bych věděl na čem jsem a co můžu očekávat. Teďkom mě ovládá nejistota. Mezinárodní turnaje jsou pro mě nejvíc co může být, nejvyšší vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to sem chtěl právě napsal, opravdu nevím jak někdo může sebrat tolik drzosti aby vyklopil tu druhou odpověď, je to asi tak důvěrihodné a pravdivé, jako legendární Groosovo heslo "myslím to upřímě" .....+ k tomu ještě přičítám ta několikrát zmíněná prewiew...ten člověk si evidentně nevidí do huby a má asi dost krátkou paměť...

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem se dozvěděl, že bude dávat EURO Prima, tak mi nebylo moc do řeči, ale dám jim šanci a pak budu hodnotit. Srovnal bych to s formulema na NOVĚ. Taky jsem si myslel, že to bude katastrofa, ale zvládli to naprosto výborně. Třeba Prima taky překvapí a půjde to.

Nakonec - jde tady o fotbal a ten uvidíme, tu omáčku okolo můžeme přehlídnout

Reagovat
smazaný uživatel

při zápase oblíbeného nároďáku to přehlídnout snad můžeme, ale při z fanouškovského pohledu nezajímavém zápase už to bude těžší. Ale zaslouží si šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Šanci si asi zaslouží, nicméně po těch jejich přenosech z PL je ta místní skepsie více než opodstatněná ...

Reagovat
rufus

nejhorší na tom je, že oni si na Primě vážně myslí, že způsob jakym dělají PL se asi všem líbí..

"Žádné negativní reakce jsme nikde a nikdy nezaznamenali" - tak to je potom problém, protože já jsem zaznamenal 90% negativních reakcí

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako svinpav si zase nemyslím, že to je nějaká nabubřelost.. spíš si myslím, že právě nezaznamenali reakce obyčejných fotbalových diváků, protože jak správně svinpav poznamenal dělají to jakoby pro širokou veřejnost, od dítěte po babičky.

Reagovat
rufus

jasně taky neříkám že je to nabubřelost, ale když vysílám takovou akci jako EURO, tak v první řadě by mě měl zajímat názor fanoušků a ne babičky..

Je to v podstatě jednou za dva roky (i s MS) a já si to chci pořádně užít, mě osobně jako fanouška fotbalu nezajímá názor "obyčejných" lidí co koukaj na televizi a náhodou si zapnou fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas, taky mne nezajímá široká veřejnost, ale obyčejný fanoušek, který ví kdo je Saha či Mexes. A nepotřebuje o něm slyšet kotel informací.

Reagovat
rufus

Přesně tak, já očekávám perfektní zpracování na úrovni akce kterou se Prima rozhodla vysílat. Bohužel pro ně (naštěstí pro fanoušky) ČT nastavila vysokej standard a je dost pravděpodobný že Prima se na takovou úroveň dostat nemůže.. Navíc když jsou spokojený s tim jak vysílaj PL a vysílali naší ligu. Možná mě překvapí, i když to budou mít těžký.. ale nerad říkám, že bych viděl EURO radši na Nově za předpokladu že by využili komentátory Galaxie a udělali by k tomu solidní studio.

Reagovat
smazaný uživatel

na tý fotce má pěkně žluťoučký zuby.. jak babiččiny zlaté náhrdelníky

Reagovat
Radin

to se ti jen zdá,zkresluje to

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi zdá.. prvně jsem si taky myslel, že má velice žluté zuby, ale nemá. Na tom mikrofonu je nějaké logo, myslím radio Impuls a to je žluté, takže to odráží stín na zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem připraven

Reagovat
smazaný uživatel

To budou zase perly: U míče je Toréš:-D

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fór jejich perly je síla poslouchat jako třeba "kout"to mě zabíkí vždycky to je na čt prostě good ale prima

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fór jejich perly je síla poslouchat jako třeba "kout"to mě zabíkí vždycky to je na čt prostě good ale prima

Reagovat
smazaný uživatel

Ať využívá, proč by ne, mě to nedělá problém. Zajímavé, že si nejvíce stěžuje ten, kdo skoro nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak jsi chudák, co se nechává využívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zjisti si význam toho slova a neztrapňuj se tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké slovo přesně máš na mysli? Snad ne "využít" A nauč se skloňovat zájmeno "já" (3.p. komu, čemu? "mně").

Nezáleží na tom, kolik toho píšu, ale jak si vážím své práce, což v tvém případě asi nehrozí a radši budeš dělat typického Čecháčka ve stylu "tak ať si to teda využijí a nemusí mi ani děkovat"...

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ozvýáš zrovna ty, který prakticky vůbec nepíše a hraje si tady na toho, kterého nejvíce poškozují.

A připomínat "mě"? Děláš si srandu? Trošku beznaděj, není to tak dávno, co jsem ti to z hecu opravil na icq, tak na co si tu hraješ?

Napíšeš jeden blbý článek týdně a ozýváš se tady ze všech nejvíce, fakt trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý rozhodně není, to by mi ho nezveřejnili. Že ty jsi chudák, který by ve srovnání počtu gramatických chyb se mnou jasně prohrál, je věc druhá. A to že si neuvědomuješ hodnotu vlastní práce a pro pochybnou slávu se necháš anonymně zviditelňovat lemplama, kteří na to sami nemají (ani se nenamáhají citací zdrojů), je věc třetí. Lituju tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou mít přenosy z EURA tak mizernou kvalitu jako přenosy z Premier League tak těbůh. Myslím,že to bude propadák jako hrom.

Reagovat
Josifek

ME bez Bosáka?Kvůli tomu chlapíkoj jsem sledoval(hlavně poslouchal) dost přenosů z naší ligy a posléze jsem většinou díky němu nemusel litovat takto investovaného času

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že nejdůležitější je - nebude to komentovat NOVA. A o to nám hlavně jde, ne???

Reagovat
Josifek

Každopádně je Prima lepší než Nova, sice s klukama z Novy byla někdy fakt docela prdel, ale... Ale ČT je u nás jasně nej.Tak uvidíme, nebudem je dopředu odsuzovat, ale PL na Primě nic moc, vždycky radši přepnu na Galaxii

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze se jim podari navodit takovou tu CT svatecni atmosferu ktera je u kazdeho prenosu a muze jit i o domaci ligu a nebude to jenom takove to syrove profizvatlani.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, sanci jim dam, me by se taky nelibilo, kdyby me nekdo odepsal, kdybych to udelalpred tim jenom patnackrat spatne..

Reagovat
smazaný uživatel

je to strasne nebo spise mala tragedie.pokud nevysila fotbal CT tak se na to neda divat.kdyz vysilala CT MS tak odvysilaly vsechny zapasy a nektere 2x. nvm jak to chce zvladnout prima kdyz by chtela vysilat ty jejich nudne serialy.kdyby aspon mela trochu dobre komentatory ale aj ty stoji za starou backoru.Jenom nechapu primu proc chce kazit divakum fotbal.vzdyt nejlepsi fotbal byl je a asi uz bude jen na CT a nikde jinde. Jarda Bosak je proste nejlepsi.nikdo nema na ty jeho hlasky

Reagovat
smazaný uživatel

Ma Vasel Titlebach v opacnem gardu!

Reagovat
Shevchenko

Pro Primu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Prima na tuhle akci posílí o Pavla Poulíčka. Jeho památné komentování zápasu Brno – Sparta, kdy si oba týmy spletl a komentoval Brno jako Spartu a naopak, to byl prostě počin, který se zapsal zlatým písmem do historie českého fotbalu. Nicméně komentátoři Primy ho ještě mohou hravě trumfnout A věřím tomu, že ta chvíle přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Poulíček je jasnej a nezapomínej na Vaška Tittelbacha takovej Bosák s Čapkem jim sou po kolena

Reagovat
smazaný uživatel

já zas nezapomenu jak v některém zápase na Nově myslím, bylo řečeno, že do vzduchu se zavěsil myslím Kisel, ale doopravdy to byl holohlavý Johana. A ani v opakovaném záběru se ten borec (už nevím kdo to byl) neopravil.. to nemělo chybu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele