Maccarone: Na své spoluhráče jsem velmi pyšný

01.05.2015, 17:57
Aktuality
Empoli představuje ve druhé polovině sezony hodně nepříjemného soupeře a včera se o jeho síle mohla přesvědčit i Neapol. Semifinalista Evropské ligy si z půdy nováčka Serie A odvezl porážku 2:4, k níž přispěl i 35letý útočník Massimo Maccarone...

"Věřil jsem týmu i tomu, čeho jsme dosáhli v loňské sezoně. Nevěděl jsem, zda v Serii A budeme produkovat stejný fotbal, navíc jsme v některých zápasech měli problémy se střílením branek, ale dokázali jsme dosáhnout svých cílů. Na své spoluhráče jsem velmi pyšný a už se nemohu dočkat, až každého z nich obejmu," prohlásil po závěrečném hvizdu.

Hodně důležitou postavou Empoli je trenér Maurizio Sarri. 56letý kormidelník u týmu působí třetím rokem a po postupu do Serie A s ním nyní okupuje 14. příčku tabulky. Otázkou je, jak dlouho v klubu vydrží, zájem o něho má například AC Milán.

"Doufám v jeho setrvání. Znamenalo by to, že se budu moci fotbalem bavit další rok. Říkal nám, že potřebujeme více dobrých výsledků proti předním klubům, tento večer si v Empoli zaslouží všichni," nechal se dále slyšet někdejší útočník Middlesbrough.

Maccarone nastřílel ve dvou sezonách v Serii B 33 branek a daří se mu rovněž mezi elitou. Včera otevíral skóre už v osmé minutě a na své konto si připsal jubilejní desátou trefu. "Z dvojciferného počtu mám radost. V týmu je spousta mladých kluků a musím s nimi držet krok jak co se týče fyzické kondice, tak i nadšení. Tento gól věnuji své manželce, dnes má narozeniny," uzavřel.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
jsemdement

SORRY

ale je nekde na ef vlakno s ms v hokeji, prosim?

Reagovat
jsemdement

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli hraje ohromně atraktivní fotbal. jasné oživení ligy.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Hlavne doma hrajú super, tam takmer nikto nevyhral, problémy tam mal Neapol, Juve, Lazio, Inter atd

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone se sýrem

Reagovat
olis

diki za vcerajsok

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, on este hraje?

Reagovat
The Krupy

Si píš

Reagovat
Pipo123

Primavera Tim Cup Lazio 2:0 AS

Reagovat
The Krupy

Krása, minulý rok som si nerobil ilúzie, ale hrajú parádne

Reagovat
Malresi

podľa milannews.it chce Berlusconi záruku, že sa čo najskôr AC vyšplhá opäť na vrchol. Pre nasledujúcu sezónu sa hovorí o budgete 70-100mil. eur. Samozrejme sú to len špekulácie, ale potešia Už nech sa táto sága skončí

Reagovat
dextroza_m

To koupi tak dva hráče,ne? A když jich potřebuji 11...

Reagovat
Malresi

Uvidíme, to sú len špekulácie všetko, spomínajú sa mená ako Kondogbia, Felipe Anderson, Falcao a najnovšie Verratti.

Reagovat
GEGE

BigMac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele