M'Vila: Arsenal se mi líbí

18.06.2012, 10:20
Aktuality
Yann M'Vila se sice nyní soustředí na evropský šampionát, kde bude zítra večer bojovat s Francií o postup do čtvrtfinále, ale zároveň si uvědomuje, že po skončení turnaje se bude muset zaobírat také svou budoucností. Na pořadu dne totiž bude zřejmě jeho odchod z Rennes. Největším nápadníkem se zdá být Arsenal...

M'Vila nikterak neskrývá, že by si v Premier League rád zahrál, a tak Arsenal, kde trénuje M'Vilův krajan Arsené Wenger, vypadá jako ideální destinace. Zůstává nicméně otázkou, jestli budou Gunners ochotni vysázet na stůl 20 milionů eur, které za svého 21letého záložníka žádá Rennes.

"Slyšel jsem o zájmu Arsenalu a zajímá mě to," uvedl M'Vila, kterého na Euru trápilo zranění, ale již by měl být v pořádku, pro Sporting Life. "Líbí se mi Arsenal a líbí se Premier League. Nevím, co se děje mezi kluby, ale ano, do Premier League a Arsenalu bych určitě rád přestoupil," dodal M'Vila a naznačil, že z jeho strany by nebyl problém.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (1022)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele