Lyonu do konce sezóny nepomohou Depay a Reine-Adélaïde

15.12.2019, 22:48
Aktuality
Memphis Depay (© AFP)
Kromě toho, že prohrál dnešní ligový zápas se Stade Rennes, přišel Lyon o dva hráče. Jeff Reine-Adélaïde a Memphis Depay mají přetržené přední zkřížené vazy v koleni a budou chybět minimálně šest měsíců...

Ve zmíněném utkání s bretaňským soupeřem se dlouho hrálo bez branek, na což mohla mít vliv i dvě brzká střídání, neboť nejdříve musel ze hry Reine-Adélaïde a posléze i Depay.

Minutu před koncem následně poslal Rennes do vedení Eduardo Camavinga, fanoušky Olympique však možná více zajímaly informace o dvojici zraněných. Prvotní prognózy však minimálně u Depaye počítaly s nejhorším scénářem a dlouhou přestávkou.

Později Lyon špatní informace u obou hráčů potvrdil - Reine-Adélaïde a Depay budou po operacích kolenních vazů chybět minimálně šest měsíců a letošní sezóna pro ně skončila.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak toto je pre Lyon obrovská strata.

Reagovat
Beči

To snad ani není možný, taková smůla najednou. Bez Depaye to nevidím ani ne EL, to je naprosto klíčový hráč.

Reagovat
juninho8

A bude z toho krásne 12 miesto v tabuľke

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt k placi

Reagovat
Langi

RIP Lyon...tihle dva byli letosni sezonu jedini rozdilovi hraci...Dembele pujde v lednu do Chelsea a bude konec...jinak ten Garcia na lavicce to je stejna tragedie jako nezkuseny Sylvinho...fakt nevim, co timhle sledujeme...doufam, ze budeme mit 3 trenery za sezonu, at tahle komedie fakt pozna poradny vrchol

Reagovat
juninho8

Táto sezóna bude facka a la Monaco. Už len dúfať ze sa z nej spamatame skôr ako oni

Veeeeelmi malé pozitívum na tomto je že zraneného Depaya nikto nekúpi takže zostane aj na budúcu sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude v zime potreba niekoho kteativneho do zalohy. Aouar to nepotiahne a naše kridla(Traore,Cornet,Terrier) su bez kreativity a hlavne bez formy a Dembele taktiež. Dufam že vystrelí niekto z mladych buď Cherki alebo Gouri konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Dembélé v zimě neodejde spíš v létě...jinak čtu že Lyon by v zimě rád dovedl alespon tři hráče...čtu komentáře pod francouzským deníkem a jsou tam jména jako R.Lopes, Umtiti, Lemar, Gameiro, Fekir, Digne, Ben Arfa, Mitroglou, Giroud, Nzonzi...klasicky bych čekal příchod tři nejhorších na seznamu čili někdo z poslední čtveřice...ale vymletého Ben Arfu, který prošel OM i PSG to by zase měli fans Lyonu důvod se bouřit...je mi smutno

Reagovat
PePiG7

V osmifinale LM si je bude prat kazdej dostat.

Reagovat
Sztanda

Tak hlavně znovuzrozený Depay měl táhnout Oranjes na euru žejo

Reagovat
Seydou Doumbia

Malen taky na několik měsíců out...to vidím na základ na Euru pro Babela

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Garcia pokračuje. Ale i když si myslím, že Aulas je senilní kretén a víc nesympatická definice namachrovaného fotbalisty než Depay, který si ob týden vypouští příšerné rapové videoklipy neexistuje, Tak je to fakt hrozný, nepochopitelný a nepřeju jim to. Jakože v jednom zápase přijít v takto o dva hráče, v situaci jaké klub je, je mi jich fakt líto.

Ale zároveň, kdo je za celou lyonskou situaci zodpovědný, nakonec není ani blbec Garcia, a možná ani ten příšernej amatér Rongoni.

Ale samolibej Aulas, kterej je ve skutecnosti od roku 2011 bez ambicí. co zasel to sklízí. Lyon na to kolik má peněz (rozpočet v lize má dlouhodobě dvakrát tak velký jako OM) porovnatelný jenom občas s Monacem. A přitom za celé ty roky žádné ambice, hráči víceméně drželi pospolu, pak je bez využití vždy postupně Aulas zcashoval řadu znich a jen hromadil prachy, trenéry angažoval jen takové průměráky aby mu šli na ruku. - A jestli ty ambice neměl ani v létě a bylo to jen PR tak se měl na to vykašlat a nechat tam Genesia.

Reagovat
Godwinson

Tak to jsou v prdeli. Depay má alespoň spoustu času vybrat si nový klub, ten už si za Lyon nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že po zranění půl ročním a v létě teprv do formy jeho cena klesne a tak ho Lyon nebude prodavat.

Reagovat
Godwinson

Právě, cena klesne, sejde z očí, ten půjde podle mě určitě. V současném Lyonu je ho škoda a ti nevypadá, že znají cestu z toho balastu.

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze nejaky klub koupi hrace,ktery je pul roku mimo a nevis,co s nim bude? (teda krome sparty...)

Reagovat
Godwinson

Jak jako, co s ním bude? Řekl bych, že neumře ... dá se dohromady, třeba i stihne EURO, třeba ne. Za mě už si v Lyonu nekopne, zajímal se o něj bžilion klubů v posledních tuším dvou oknech, teď problémy s fanoušky, výkony Lyonu ...

Reagovat
r.mrazik

tak neumre...ale to zraneni zas neni ryma ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hráčů se po tomhle typu zranění nevrátilo do top formy. Bohužel

Reagovat
Kixi Syhimour

Bayern

Reagovat
Seydou Doumbia

Depay do Bayernu, Coman do City, Sané do Lyonu

Reagovat
juninho8

a ja by som oficiálne odprisahal že budem pozerať každý zápas aký by kedy Lyon hral tiež rad snívam to máme spoločné

Reagovat
Seydou Doumbia

Třeba já už pátým rokem sním o tom že uvidím v dresu OL Ben Yeddera a to hovado si v létě vybere Francii, ale kousek vedle

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak ted čtu že Lyon intenzivně se snaží rokovat o příchodu Gameira a Lemara...kdyby to vyšlo nebylo by to špatný

Reagovat
juninho8

Na Gameira som uz aj uplne zabudol V tom Španielsku som ho moc nesledoval....Lemar by bol fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Příště bych se rozcvičil.

Reagovat
smazaný uživatel

A stihne Depay euro?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele