LYON: WILTORD ZŮSTÁVÁ

30.07.2007, 16:25
Aktuality
Další zvrat nastal v kauze Sylvaina Wiltorda. Olympique Lyon se již dohodl na jeho prodeji do Stade Rennes, bývalý fotbalista Bordeaux a londýnského Arsenalu však tento transfer odmítl a letošní sezonu odehraje na Stade Gerland...

"Sylvain Wiltord se nedohodl na podmínkách s Rennes a letošní sezonu tak odehraje v Lyonu. Nevrátí se zpět do klubu, v němž začínal svoji kariéru. Zůstává v OL, s nímž má smlouvu do 30. června roku 2008," sdělil šestinásobný francouzský šampion v oficiálním prohlášení.

O Wiltorda se vedle Rennes zajímaly rovněž PSG a Olympique Marseille. Zkušený fotbalista hrál v uplynulé sezoně na pravém křídle a v novém ročníku ho čeká tvrdá konkurence. Na stejném postu může hrát i Sidney Govou a vedení klubu navíc v létě získalo z Lille Kadera Keitu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gool z Goalu

Žilina (Slovakia) v Slavia Prague (Czechoslovkia)

Reagovat
HOST*villa

Reagovat
HOST*villa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*jiri - fcb

správně

Reagovat
HOST*Lyon

no aspon to, když už se nepodařilo získat REYESE

Reagovat
HOST*allezvous

Reyes??? Kdo to je.....

Reagovat
HOST*Fabregas

No ja myslim ze Wiltord uz by mel dat prostor mladsim....

Reagovat
HOST*Poli

je skušenej................ takový sou nejlepší!!!!!!

Reagovat
HOST*Bender

Komu jako? Barošovi, jo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele