Lyon věří v příchod Manciniho

29.08.2007, 19:00
Aktuality
Olympique Lyon se odmítá vzdát možnosti angažování záložníka římského AS Amantina Manciniho. Agent brazilského fotbalisty Gilmar Veloz nedávno fanoušky italského klubu ujistil o tom, že jeho klient podepíše s Giallorossi nový kontrakt, sportovní ředitel francouzského klubu Bernard Lacombe však věří v opak...

Manciniho současný kontrakt v Římě vyprší za dva roky a jednání o novém jsou v plném proudu. Podle hráčského zástupce 27letého fotbalisty Gilmara Veloze je vše na nejlepší cestě, aby Mancini prodloužil smlouvu o další tři roky, to se ale nelíbí zástupcům Lyonu.

"Hráč má zájem na přestupu do Lyonu. Víme jistě, že Amantino nemá nejlepší vztahy s trenérem Lucianem Spallettim a dobře nevychází ani s Francescem Tottim. Silně věříme v jeho vůli přestoupit a v to, že mu jeho agent pomůže," věří sportovní ředitel francouzského klubu Bernard Lacombe.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šikovný záložník... Viz zápas s Lyonem... Jistě by se hodil, měli by si ale pohnout...

Reagovat
HOST*rbettega

Jestli přestoupí, tak to bude pro AS velká ztráta. Jeden ze tří klíčových hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

klíčový hráč to je, to je jasný. Ale zatim nám to naštěstí šlape i bez Manciniho. Samozřejmě doufám, že nepřestoupí!

Reagovat
Slejdy

v to doufam taky a myslim si ze to tak i dopadne ...

Reagovat
HOST*

Nilmar z Lyonu jednou nohou v Neapoli!

Reagovat
HOST*pichichi

Nevěřím že tam pujde když se o něho zajímali daleko věhlasnější kluby.Navíc Lyon teď není v zrovna dobrý situaci,tvoří se novej tým a zatím jim to moc nešlape,kdežto AS se rozjelo supr,až na Christiana Chivu neztratili hráče ze základu,a dobře posílili.Myslím že by šel do horšího.

Reagovat
HOST*allezvous

Lyon není v dobré situaci??? Ježišmarjá, vždyť jim nevyšli jenom dva zápasy Odešel Malouda, Abidal, Cris je zraněnej... Potřebujou chvilku na sehrání se. Lyon nemůže pořád jenom vyhrávat, najdou se občas během sezony hluchý místa stejně jako v Barce a kdekoli jinde

Reagovat
HOST*Béda Kalivoda

Nenenene Mancici pujde bud do AC nebo zustane!

Reagovat
Il Principino

Nechte si všichni zajít chuť....zůstane

Reagovat
HOST*ferry machine

hodil by se to je jasné velice kvalitní chlapík tenhle mancini, ale nepůjde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele