Lyon se v lize rozloučil se Stade Gerland porážkou

05.12.2015, 20:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Langi

1. Pro novy zacatek a brzky navrat mezi evropskou fotbalovou elitu...novy stadion je nadherny...velky dik nasemu klubovemu prezidentovi za to vsechno co s klubem dokazal...mame byt na co hrdi :thumbsup::

Reagovat
smazaný uživatel

ako je to s financovaním jeho výstavby? hradil všetko klub alebo pomohol aj francúzsky futbalový zväz v súvislosti s usporiadaním ME?

Reagovat
smazaný uživatel

Skor by ma zaujimalo, ze kolko hradil prave klub ?

Reagovat
Langi

Defakto cely stadion platil Aulas z vlastni kapsy, az na nejake drobne...nemel financni podporu z mesta ani od soukromych investoru, jako tomu bylo napriklad v Lille nebo Nice...podle mych informaci, klub samotny tahle sranda stala nejakych 400 milionu, coz se zhruba rovna klubovemu rozpoctu na 4-5 let

Reagovat
georgeo

v našich poměrech nevídaný postup...Aulas

Reagovat
FORZAMILAN

Stadión světla vypadá zajímavě a kapacita 59.500

Reagovat
Kornovec

Gerland je legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele