LYON POSTAVÍ REZERVU

26.02.2007, 20:14
Aktuality
Prezident klubu Olympique Lyon Jean-Michel Aulas dal najevo velkou nespokojenost s postojem Saint Etienne. To bude příštím soupeřem Lyonu v Ligue 1 a vedení tohoto klubu odmítlo přesunout zápas mezi oběma týmy kvůli odvetě Ligy mistrů mezi Lyonem a AS Řím.

Aulas žádal o předehrání prestižního derby s Les Verts, které je naplánované na sobotu, protože Lyon čeká příští týden důležitá odveta dvojutkání Ligy mistrů proti AS Řím. Jenomže neuspěl, a to šéfa hodně naštvalo. Aulas totiž tvrdí, že Lyon bude reprezentovat celý francouzský fotbal a mělo by být v zájmu všech, aby se mu podařilo příští úterý postoupit.

"Jestliže máte šanci udělat něco pro fotbal ve Francii a podpořit nejlepší tým v cestě evropským pohárem a vy nutíte Lyon odehrát dva zápasy během čtyřech dní, je to hodně nekorektní a pro nás nepříjemné," vyjádřil velkou nespokojenost Aulas. "Nutí nás to postavit úplně jiný tým, než by jsme si představovali. Proti Saint Etienne nemůžeme nastoupit v nejsilnější sestavě. A to je přesně to, co náš soupeř chce. Chtějí nás oslabit. Jsem hodně zklamaný z takového nedostatku fair play."

"Samozřejmě se na derby připravíme nejlépe, jak to půjde, ale s jiným týmem. Prioritou pro nás je Liga mistrů," konstatoval Aulas.

"Ten zápas je důležitý pro Lyon, ale také pro všechny ve francouzském fotbale. Hrajeme o body do francouského koeficientu a na tom mohou v budoucnu vydělat i jiné kluby, které chtějí hrát evropské poháry," ví dobře nejvyšší představitel Lyonu.

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O co jim jde? Zcela s Aulasem souhlasím, Lyon je jediný francouzský zástupce v osmifinále a v zájmu všech by bylo nejlepší, kdyby to přeložili. Přeci jen jde o body do koeficientu....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, ze strany St.Etienne absolutní vychcanost..

Reagovat
HOST*-Kopy-

To jsou tedy volové...

Reagovat
smazaný uživatel

Celý rok jim dělají schválnosti a snaží se, aby St. Etienne ty poháry příští sezonu nehrálo. Takže proč jim vycházet vstříc? Navíc hrají s AS doma, tak co jako zkouší? .

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám o této situaci takové info, pokud je to pravda, tak dokážu pochopit počínání St. Etienne. Je to logické.

Ale příjde mi to blbé odehrát dva těžké duely během čtyř dnů. Z toho jedno osmifinále Lm, kde jde o všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, Lyon na francouzské půdě nehraje fair, několikrát uškodil jak St. Etienne, tak i třeba Marseille či PSG a všem konkurentům, kteří začínali reálně hrozit útokem na nejvyšší příčky, není důvod jim pomáhat.

Reagovat
HOST*nofan

To je zajímavá informace. Můžeš mi to nějak vysvětlit.

Reagovat
Shevchenko

A co Lille ??

Reagovat
HOST*vejvi

A co Lille. I když to asi nemá moc velkou šanci na postup...

Reagovat
HOST*michal

AS Roma hraje taky v sobotu.A nikdo si nestěžuje.V Itálii,Anglii nebo Španělsku je to totiž normální.Lyon háže pořád klacky pod nohy všem ostatním francouzským týmům tak nevim co teď po nich chtěj.

Reagovat
HOST*

A co Lille?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lyon je fakt hroznej, to chtějí hrát týden dopředu . Připomínají mi Spartu, chudáčci.

Reagovat
smazaný uživatel

A já se jim nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ste nekdo cetl hatrick kde byl rozhovor s heinzen a panem Haskem trenerem Sainetiene,tak tam je jasne videt ze Lyon si proti svymu uhlavnimu nepriteli taky zrovna nebere servitky....delajim porad naschvali...kdyz se zaclo Zelenym darit tak se snazili mermo moci koupit jejich nejlepsiho strelce,ikdyz jim je k nicemu...jen aby zrujnovali tym trenera Haska,to bylo evidentni...a takovych naschvalu ze strany bohatsiho lyonu je vice...proto se nedivim jak ted Zeleni reagujou i kdyz je to v zajmu Francouzske ligy.....doopravdy si myslim ze si nemaji co vycitat..aspon lyon vidi ze penize nejsou vsechno....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ho asi ani koupit nechtěli, jenom mu (Piquionnemu) zblbli hlavu, aby se nemohl pořádně soustředit na fotbal, zkoušeli už to na Marseille s Ribérym či na PSG s Pauletou. Teď případů je jistě daleko víc...

Reagovat
smazaný uživatel

A možná i na Aston Villu s Barošem, kde se jim to pak nějak zvrhlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát v sobotu a poté v úterý je úplně normální, na co si jako hrajou? Je to sice derby, ale to nikoho nezajímá, hrajou tak všechny týmy z Ligy mistrů, tak ať nebrečej.

Reagovat
HOST*nofan

Přesně. Fotbal se hraje a čas běží. Bodů maj dost, tak o co jde. Spíš to chtěj trochu vyhecovat - aby to bylo zajímavější derby. Bude motivace.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

chovají se jako dravci, a to je dobře, musí být svině aby byli top.. tak to aspoň chápu já.. jinak St.Etienne fandím hned po Lensu a jsou mi hodně sympatičtí, ale připadají mi trochu jako otloukánci..

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevím, co je na tom dobrého, mně to přijde ze strany Lyonu jako největší ubohost, kterou vůbec nemají zapotřebí, jestli si "hrajou" na velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

už mlčím..

Reagovat
smazaný uživatel

tak četl jsem rozhovory s Haškem.. a teď jsem si přečetl i sterdův příspěvek nade mnou a uznávám svoji chybu obhajoby Lyonu.. hrát sobota - úterý je úplně normální.. já jsem vůl.. někdy mám divné chování.. jsem fakt debil asi, ale zas mě omlouvá, že chodím spát až k ránu, takže nepozornost jako příčina je na snadě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvá tě, že si to umíš přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Milane, jdeš na plac...

Reagovat
HOST*Prott

Vsichni hraji ve svych ligach tezke zapasy i nasledne LM, Lyon je jen nabubrelej, nevadi mi chovani Lille ... ostatni maj stejny podminky.

Jinak bych spanhelem nezapominal na Lille ...

Reagovat
HOST*Arsenal04

DAm za priklad anglickou ligu a konkretne arsenal....v sobotu hrajou ligu,v utery LM a v nedeli carling cup..tak to bylo posledni tyden...3 zapasy za 8 dni...a vymlouval se snad nekdo ve finale poharu ze by byly unaveny??!!.......lyon je smesnej

Reagovat
HOST*michal

AS Roma hraje v sobotu a nestěžuje si.Lyon chce hrát už dřív.Jsem hodně zklamaný z takového nedostatku fair play...

Reagovat
smazaný uživatel

a já ve FIFA 07 hraju 3 zápasy ve dvou dnech a taky si nestěžuju v novinách.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Já v PESKU klidně 10 denně.. ( 15 min)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele