Luka Shawa prodávat nehodláme, říká Pochettino

25.12.2013, 14:59
Aktuality
Southampton skvěle vstoupil do této sezóny, a ačkoliv v posledních týdnech zažívá výsledkovou krizi, tak do přímého sestupového ohrožení by se dostat neměl. Jeho manažer Mauricio Pochettino ale nechce nechat nic náhodě, a proto v lednu nehodlá uvolnit obránce Luka Shawa...

Teprve osmnáctiletý levý bek se v minulé sezóně začal prosazovat do sestavy jihoanglického mužstva a v létě už kolem něj kroužily větší kluby - Manchester United, Tottenham a Chelsea.

Shaw ale místo přestupu prodloužil se Southamptonem smlouvu do června 2018 a hrát za Saints by měl i nadále. "Situace je zcela jasná, Luke Shaw se vyjádřil a řekl, že nechce nikam chodit. Je šťastný tady," řekl pro klubový web Mauricio Pochettino.

"Myslím si, že všechny tyhle spekulace nejsou pozitivní jak pro něj, tak pro celý klub. Náš postoj je takový, že nechceme jednat o něčem, o co nemáme zájem, totiž o jeho prodeji. Je to velmi mladý hráč, který se ještě musí vyvíjet a zlepšovat, a my ho nehodláme prodávat," dodal argentinský lodivod.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (421)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele