Lucarelli trvá na odchodu ze Šachtaru

26.12.2007, 18:19
Aktuality
Cristiano Lucarelli v létě přestoupil z Livorna do Šachtaru Doněck, na Ukrajině se ale příliš dlouho zřejmě nezdrží. Italský útočník si chce zahrát na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku a stále hlasitěji se mluví o jeho návratu na Apeninský poloostrov. V úvahu v tuto chvíli přichází především hostování v nějakém týmu Serie A...

Nejnovějším zájemcem o Lucarelliho služby je FC Janov a sám hráč již podnikl první kroky nutné k odchodu ze Šachtaru. Nelíbí se mu především fakt, že ukrajinská nejvyšší soutěž má zimní přestávku a on tak bude hodně dlouho bez mistrovských zápasů, což mu u reprezentačního trenéra Roberta Donadoniho hodně uškodí.

"Už jsem Šachtar požádal o možnost hrát i nadále, protože nechci přijít o možnost zahrát si s italským národním týmem na mistrovství Evropy. Mluvil jsem o tom s trenérem Mirceou Lucescem a jsem přesvědčen, že mi Šachtar pomůže najít řešení," prohlásil Lucarelli.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak pro tam teda chodil????

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl taky jednou okusit LM......, s Livornem by mohl hrát maximálně UEFU, protože přetlak v sérii A je úplně někde jinde než v ukrajinské nejvyšší soutěží, kde můžou vždy vyhrát jen 2 týmy. V LM ukázal, že byl jednoznačně jedním z největších opor svého týmu. Chápu, že hrát po Oděsách, Lvovech a dalších ukrajinských klubech je pro něj jen cestou zpět!

Reagovat
smazaný uživatel

ukrainska liga zatim nic moc ale to prijde penez je tam rozhodne vic nez treba na slovensku nebo v cesku.oni si muzou dovolit dobre hrace ale nikdo tam nechce jen proto ze je to ukraina.hold spatna povest je spatna povest

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si uvědomil, že peníze nejsou všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

se divím že ho chce jen FC Janov. čekal bych zájem od lepších klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

taky se divím, je to skvělý útočník. Třeba takovému juventusu by se velmi hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt ho chtěli i v říme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele