LUCARELLI: ČAS ODEJÍT

07.03.2007, 18:21
Aktuality
Následující čtyři měsíce budou pro Cristiana Lucarelliho pravděposlbně posledními v dresu Livorna. Italskému útočníkovi začíná být toskánský klub malý a rád by zkusil další výzvu...

"Teď je ten pravý čas odejít. Ještě nikdy jsem se necítil tak silný jako teď, i když v současné době se cítím být trochu unavený. Sedm zápasů v osmnácti dnech není málo," prohlásil 31letý fotbalista v rozhovoru pro Gazzetta Dello Sport.

Lucarelli zažil skvělou loňskou sezónu. Důrazný útočník zaznamenal dvacet branek a měl tak lví podíl na konečné šesté příčce zajišťující start v Poháru UEFA. Už před sezónou okolo něho kroužily daleko renomovanější kluby, než jakým je Livorno, tehdy se však rozhodl zůstat a bojovat třeba i o medailové příčky.

"Nejprve mě nechcte se koncentrovat na mé výkony za Livorno. V této sezóně chci dát přes dvacet branek. Pak pochopitelně musí přijít nějaké nabídky," poukazuje Lucarelli na to, že odchod z Toskánska není ani zfaleka hotovou věcí.

Livorno o víkendu podlehlo Interu Milán 1:2 a v tabulce Serie A mu patří až dvanácté místo. Porážku neodvrátila ani Lucarelliho trefa, v této sezóně celkem již jedenáctá.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Pro Livorno velká rána a naopak pro věhlasnější italské kluby možnost posílit se o prvotřídního útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dá Luca přes dvacet branek, tak zcela nahý oběhnu dvakrát dokola stadion Za Lužánkami a budu u toho nonstop řvát "nova umí fotbal"

Reagovat
sansiro

Zatím má 11 fíků. Mohl by to zvládnout. Minulý rok dal 19, předminulý 24 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce ligy je 12 kol, ale on nastoupí max. 11x, bo má už 3 žluté karty - nemá šanci dát 9 gólů!

Btw., loni měl v tuto dobu už 14 branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že myslíš Lucu Toniho...

Reagovat
smazaný uživatel

U Toniho sázka taky platí, ale hranici posouvám na 25 .

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Toni šanci určitě má, narozdíl od Lucarelliho...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele