Luboš Přibyl gólmanskou trojkou?

14.12.2002, 20:05
Aktuality
Stane se modla brněnských fanoušků, Luboš Přibyl, až gólmanskou trojkou? Ano, je to možné. Po začátku letošní sezóny se Přibyl posunul na pozici dvojky poté, co slovenský gólman Brezovan předvedl několik dobrých výkonů. Proč se ale Přibyl stane až trojkou? Vedení hodlá angažovat slovenského brankáře Belice.

Gólman Tomáš Belic je podle expertů jeden z nejtalentovanějších mužů slovenského fotbalu. K jeho přestupu do Brna už chybí jen souhlas Spartaku Trnava, kde tento čtyřiadvacetiletý hráč dosud působil.

"S hráčem jsme už dohodnuti na tříleté smlouvě s jednoroční opcí, ještě v tomto týdnu bychom rádi dotáhli do konce jednání s klubem. Belic je jedním z nejlepších slovenských brankářů a má předpoklady stát se u nás jedničkou. O tom všem rozhodne až zimní příprava, aktuální forma a názor trenéra Karla Večeři," uvedl manažer 1.FC Brno Karel Kroupa.

Belic měl velký podíl na tom, že nováček z Trnavy přezimuje ve slovenské lize na druhém místě. Belic jako jediný z mužstva Trnavy nechyběl na hřišti ani minutu a v osmnácti zápasech dostal devatenáct gólů.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

béé Lubos bude az trojkou. Ale zase na druhou stanu ma tri naprosto vyborny kvalitni a vyrovnany golmany, to nikdo jinej v lize nema!!! HEC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele