Löw počítá s Lehmannem i Hildebrandem

18.12.2007, 19:25
Aktuality
I kdyby proseděli celé jaro na lavičce náhradníků, evropský šampionát 2008 v Rakousku a Švýcarsku je nemine. Alespoň se takto vyjádřil na adresu Jense Lehmanna a Tima Hildebranda německý kouč Joachim Löw.

Osmatřicetiletého Lehmanna vyšoupl z branky Arsenalu Španěl Manuel Almunia, který po skvělých výkonech v nejbližší době o své místo s jistotou nepřijde.

Horlivě se tak spekulovalo o tom, zda by německý brankář neměl před závěrečným evropským turnajem změnit klub. Nakonec se ale rozhodl, že kvůli rodině zůstane minimálně do léta v Londýně.

O něco lépe je na tom Timo Hildebrand. Ten sice ve španělské Valencii v posledních týdnech dělal brankářskou dvojku, kouč Ronald Koeman dnes ovšem vyřadil z kádru Santiaga Canizarese.

"Situace by samozřejmě mohla být lepší, ale faktem je, že počítáme s Jensem Lehmannem i Timem Hildebrandem," řekl trenér německé reprezentace Löw s tím, že oba pojedou na EURO 2008.

"Jens byl během světového šampionátu 2006 zcela výjimečný. Je to jeden z nejlepších brankářů na světě. S tlakem se vyrovnává velmi dobře a je důležitým hráčem tohoto týmu," vysvětlil záhy své rozhodnutí.

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Hafna

Na MS měli 3 brankáře ve světové formě, teď nemají žádného... I takový je osud. Nakonec bude třeba chytat Ilgner

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že jedna větší lemra než druhá ale Němci mají ještě Enkeho z Hannoveru.

Reagovat
smazaný uživatel

mal by tam ist schafer zo stuttgartu a wiese z werderu

Reagovat
smazaný uživatel

Low mi přijde jako malíř, kterému došla zelená a mdrá Kdo by tam asi tak chytal?

Reagovat
smazaný uživatel

, mas recht

Reagovat
irik

at chyta Rensig aspon se rozcvici na bayern a nwm proc nemci tak ignoruji dobry brankare s bundesligy jiz zmineni Enke Schafer nebo Wiese ale treba Adler je taky kvalita ... ale na Rensiga nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

jenom ne Wiese

Reagovat
smazaný uživatel

jen Rensiga

Reagovat
smazaný uživatel

Este si zabudol na Neuera zo Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo moze zacat presviedcat Kahna, aby sa vratil

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň by si zachytal, ptz Rensing nevypadá, že by ho chtěl pustit do brány.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele