Löw: Lehmann se bude řešit

13.11.2007, 22:13
Aktuality
Trenér německých fotbalistů Joachim Löw si sedne s Jensem Lehmannem a důkladně s ním prodiskutuje jeho pozici v národním týmu. Löw totiž řekl na rovinu, že pokud nebude chytat v Arsenalu, ať rovnou zapomene na EURO 2008.

Lehmann dosud nepochopil, proč ztratil místo v brance Arsenalu. Sice si uvědomuje chyby, kterých se dopustil v úvodu sezóny, ale již několikrát se vyjádřil ve smyslu, že se mu Almunia nemůže rovnat.

Wenger přesto dává přednost právě španělskému brankáři, a proto Löw doporučuje Lehmannovi okamžitý přestup do klubu, který by mu zaručil pozici jedničky. Ve 38 letech to ale bude pro bývalého gólmana Borussie Dortmund značný problém. Nejvíce se třeba mluvilo o Karlsruhe, ale tento tým si nakonec vybere brankářskou jedničku z vlastních řad.

"Bundesliga je atraktivní, možná i druhá liga," nechal se slyšet Lehmann v rozhovoru pro magazín Kicker. "V každém případě chci hrát na EURO 2008. Hrát tam, byl pokaždé můj cíl."

Löw chápe odhodlání své současné brankářské jedničky, a tak s ním celou záležitost probere mezi čtyřma očima. "Ještě přesně nevím, jak to s ním je. Dohodli jsme se, že si sedneme a prodiskutujeme celou situaci během zimní přestávky. Jens ví, že nebude chytat, když ani nehraje ve svém klubu osm měsíců před začátkem evropského šampionátu," míní kouč německé reprezentace.

Pokud tedy Lehmann nezačne pravidelně chytat, šanci dostane gólman Valencie Timo Hildebrand. Nicméně ani ten nesklidil ovace po neúspěšném domácím vystoupení s Českem (0:3) a byl podroben kritice.

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

dobře mu tak arogantnímu germánovi

Reagovat
smazaný uživatel

TAK TAK JE TO POUŠTĚČ NESNÁŠÍM HO DEBILA NAMYŠLENÉHO A PROHLAŠENÍM ŽE ZA POSLEDNÍ PŮLROK UDĚLAL JEN 2 CHYBY KTERÉ STÁLY JEHY TÝM BODY JE OPRAVDOVÝ HNUS. JE TO IDIOT MAXIMALNÍHO KALIBRU

Reagovat
HOST*

masti do důchodu-jedna sezona ti vyšla ted jsi jen namistrovaná nula

Reagovat
HOST*

Přesně tak, jedna sezona mu vyšla, teď už je to zase ten chybující Lehman....možná i druhá liga a to by chtěl být jednička v arsenalu a v repre

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to je konec jeho kariery a za ty reci co valil do Medii si to plne zaslouzi

Reagovat
HOST*Me2t

Jen at uz tahne z arsenalu stejne chyta uz na ho... at sanci dostane Fabianski at ukaze proc ho koupil Wenger a 2 liga je na nej moc dobra...

Reagovat
HOST*floppy

Almunia se ti nemůže rovnat? bejvávalo, dědo. je pravda, že Almunia taky dělá chyby, třeba zápas s Man Utd totálně posral, ale zatim lepší než Lehmann.

Reagovat
smazaný uživatel

posral? nemyslim... nejake chyby udela ale posral je trochu silne slovo...

Reagovat
smazaný uživatel

konečně už můžou vkládat jen reggistrování

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ vieš??? Zatiaľ som si to nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až narazíš na hosta, dej vědět.

Reagovat
RMCF

no jo nejde to, ale jak toho dosáhl ten HOST*Me2t? že by si dal tokovej login A nebo to ještě stihl, před zavedením povinné registrace?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je to takhle super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele