Lotito fanouškům slíbil tři akvizice

07.12.2007, 15:49
Aktuality
Laziu to letos zatím vůbec nejde a ke zlepšení situace by měly přispět zimní posily. Prezident římského klubu Claudio Lotito fanouškům slíbil hned tři nové tváře...

Lotito je poslední dobou pod velkým tlakem a stal se terčem narážek od bývalých hráčů Lazia Paola Negra a Angela Peruzziho. Své si řekl i současný kanonýr Tommaso Rocchi, jemuž se nelíbí výše platu.

"Rocchi je chlapec s dobrými základy a vysokou cenou a já doufám, že brzy najdeme řešení. V lednu přivedeme tři velké akvizice, to slibuji," ujistil Lotito fanoušky.

Lazio je na pokraji vyřazení z Ligy mistrů a k postupu do osmifinále mu nemusí stačit ani výhra na půdě Realu Madrid. Podobně špatně je na tom v Serii A, římský celek vyhrál pouze tři ze čtrnácti zápasů a potácí se až na patnácté příčce.

"AS Řím nezávidím, i když je v tuto chvíli lepší než my. V tento moment předvádíme jenom deset procent své kapacity. Zraňují nás vnější faktory - určitě nám nepomáhají pokračující útoky ze strany fanoušků. Pak jsou zde další věci jako zranění a smůla. Ale my se zvedneme," nepochybuje Lotito.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsem zvědavej koho přivedou,ale priorita by měla být brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

carrizo sand...

Reagovat
smazaný uživatel

....shnij.

asroma.wz.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele