Los čtvrtfinále Poháru UEFA

14.03.2008, 14:13
Aktuality
Své losování za sebou má i menší bratr Ligy mistrů, a sice Pohár UEFA. V cestě za finále (v anglickém Manchesteru) této soutěže se ve čtvrtfinále v příštích dnech střetnou Bayer Leverkusen se Zenitem Petrohrad, skotské Rangers proti Sportingu, favorit Bayern Mnichov s outsiderem z Getafe a Fiorentina s PSV Eindhoven.

Bayer Leverkusen - Zenit Petrohrad
Bayer Leverkusen má před sebou nelehký dvojzápas, Zenit Petrohrad bude zvláště doma asi hodně nebezpečný a jelikož se právě v Petrohradu hraje odveta, Leverkusen čeká velmi těžký úkol.

Rangers FC - Sporting
Rangers v Lize mistů díru do světa neudělali, ale Pohár UEFA by mohl být jiná káva, zvláště, když jim los přisoudil portugalský Sporting, který se rozhodně nenachází v ideální formě.

Bayern Mnichov - Getafe
největší favorit soutěže tedy vyzve španělské Getafe, které si v evrospkých soutěžích odbývá svou premiéru. Zázraky se tedy asi očekávat nedají, ale odepsat svěřence Michaela Laudrupa by také jistě nebylo na místě.

Fiorentina - PSV Eindhoven
Vítěz Poháru vítězů pohárů z roku 1961 a držitel trofeje Poháru UEFA za rok 1978, to je souboj italské Fiorentiny a nizozemského PSV Eindhoven. Těžko tipovat favorita, PSV je i letos v dobré formě a vede ligu, i když Eredivisie se s kvalitou italské Serie A srovnávat nedá.

V semifinále je poměrně velká šance, že dojde na ryze německý souboj. Stane se tak, pokud Bayer Leverkusen vyřadí Zenit a Bayern Mnichov si poradí s Getafe. Druhé semifinále bude záležitostí vítězů duelů Fiorentina - PSV a Rangers - Sporting, máme se tedy rozhodně na co těšit.

Čtvrtfinále Poháru UEFA se odehraje třetího a desátého dubna.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bayer Leverkusen - Zenit Petrohrad - Postup Zenit Petrohrad

Rangers FC - Sporting - Postup Rangers FC

Bayern Mnichov - Getafe - postup Bayern Mnichov

Fiorentina - PSV Eindhoven-postup PSV Eindhoven

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to viděl na postup Sportingu, Bayernu, Fiorentiny a Leverkusenu. Zenit už dosáh na svuj vrchol.

Reagovat
alegre

Zenit neni za zenitem! Postup: Petrohrad, Sporting, Bayern, PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju: Leverkusen, Rangers, Bayern a Eindhoven

Reagovat
smazaný uživatel

zenit,sporting,bayern psv

Reagovat
smazaný uživatel

Petrohrad,Rangers,Bayern,PSV ........ Na to si muzete klidne vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit,Sporting, Bayern, Fiorentina...

Reagovat
plechi

Petrohrad - Getafe // Fiorentina - Sporting

Getafe - Fiore

GETAFE

Reagovat
Slejdy

je to neznamy sympaticky tym no uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Bayern-Fiorentina vítěz Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti PSV, ale až bude hrát Viola, tak budu v naprostym tranzu a budu jim fandit k postupu ze všech sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Petrohrad-Rusky mistr jedoduse lepsi nez Leverkusen,Rangers-letos velice nebezpecny a ambiciozni.Zkusenosti,ktere tenhle tym posbiral v LM zuroci i v poharu,Getafe,v nemecke lize pujde do tuheho a podle soucasnych vysledku Getafe v lize a pri udrzeni formy proc nezkusit urcite nadhodnoceny kurz na tohle poharove muzstvo,Eindhoven-Fiorentina bude bojovat o pricky zajistujici lukrativnejsi ligu mistru a asi ji ani holamdsky utocny styl nesedi o cemz svedci nedavno stastny penaltovy postup pres Groeningen.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím,že Fialky budou hrát za Italský fotbal a dostanou se až do Finále

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak .. La Viola postoupí daleko letos .. a taky věřim že Getafe vyřadí Mnichov

Reagovat
GEGE

tipy:Leverkusen,Sporting,Bayern,Fiorentina

Reagovat
Xavi

Finále: Getafe - PSV

Reagovat
smazaný uživatel

FC BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

abych pravdu přiznal sledoval jsem po očku vysledky nováčka GETAFE a mí prognozy se naplnily že projdou až do čtvrtfinále. nicméně jejich cesta tam bohužel skončí protože narazí na GIGANTA A NEJVĚTŠÍHO FAVORITA NA ZISK TÉTO TROFEJE NA FC BAYERN MUNCHEN TAKŽE SBOHEM BETAFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlosování má rozhodně atraktivní náboj, i když bohužel nemá takovou publicitu jako los LM, což si Pohár UEFA vůbec nezaslouží. Nu co, mrkneme jak to vypadá :

LEVERKUSEN - ZENIT PETROHRAD : To bude ostré, bude záležet jak hoši z Bayeru ustojí utkání v Rusku. Mírně favorizuji Zenit. Tip 40% na 60%.

RANGERS - SPORTING LISABON : Souboj slavných klubů, mírně favorizuji skotské Rangers. Určitě jsou ve větší pohodě a výsledky na kontinentě už taky nejsou tak hrozné. Lisabonští Lvi mají svých starostí více než dost a bude záležet, kolik důležitosti tomuto souboji dají. V tomto souboji to jednoznačně přeji právě Rangers ! Tip 70% na 30%.

BAYERN - GETAFE : Bayern je v tomto utkání favoritem, o tom žádná. Ale přece jen se může trochu obávat, Getafe je oslnivou kometou probíhajícího ročníku Poháru UEFA. V podstatě na co sáhne, to se mu povede. Je rovněž v dobrém rozpoložení a na rozdíl od Bayernu může v tomto souboji hrát uvolněně, nebude na ně vyvýjen takový velký tlak. Může rozhodně překvapit, už proto, že Bayern má opravdu do dobré formu daleko. Když by se mělo ve čtvrfinále zrodit překvapení, tak rozhodně zde ! Stojím jednoznačně na straně Getafe !!! Tip 60% na 40%.

FIORENTINA - PSV EIDHOVEN : Toto poslední čtvrtfinále je asi nejvyrovnanější, oba celky vyřadily anglické zástupce a rozdají si to mezi sebou. Asi bude dominovat opatrná defenzíva, mírně bych favorizoval italskou Fiorentinu. Ale stát se může cokoli, PSV rozhodně neplánují končit v Poháru UEFA. Tip 55% na 45%.

Reagovat
smazaný uživatel

ABSOLUTNĚ NESOUHLASÍM. POKUD SI FANOUŠEK NEMECKÝHO FOTBALU POTAŽMO BAYERNU TAK SI PROMÍTNI CESTU BAYERNU AŽ DO ČTVRTFINÁLE UEFY. NIC TĚ NEPADÁ TAK TI POMUŽU--KDYŽ JDE DO TUHÝHO TAK BAYERN MĚNÍ TAKTICKEJ STYL HRY. JSEM VELKEJ FANOUŠEK NEMECKÝHO FOTBALU HLAVNĚ BAYERNU MICHOV A V SOUČASNOSTI POD GENERÁLEM HITZFELDEM MÁM BAYERN ARZENÁL 6.STYLU. KOUKNI NA NĚMECKÝ STRANKY BAYERNU.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer-Rengers-Getafe-Fiorentina

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer-Sporting-Getafe-Fiorentina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele