Lockyer byl propuštěn z nemocnice, má voperovaný defibrilátor

21.12.2023, 14:55
Aktuality
Tom Lockyer (© AFP)

Tom Lockyer po několika dnech opustil nemocnici. Obránce a kapitán anglického Lutonu byl hospitalizován od sobotního odpoledne, kdy zkolaboval během utkání proti Bournemouthu. V tuto chvíli není jisté, zda bude moci pokračovat v profesionální kariéře.

Lockyer se na trávník zhroutil po hodině hry a důvodem byla srdeční zástava. Něco podobného ho přitom letos nepotkalo poprvé, zkolaboval totiž už v červnu během baráže o postup do Premier League.

"Jsme neskutečně vděční za zprávu o tom, že náš kapitán Tom Lockyer může začít s rehabilitací v pohodlí vlastního domova. Ve středu byl propuštěn z nemocnice," oznámil anglický klub v oficiálním prohlášení.

Sobotní zápas Lutonu s Bournemouthem byl po přerušení předčasně ukončen a včera bylo rozhodnuto o jeho osudu. Dohrávat se nebude pouze zbývající půlhodina, ale oba týmy sehrají celé utkání, v tuto chvíli se hledá vyhovující termín.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
kissak

Nejvyšší čas vykašlat se na fotbal a živit se něčím jiný. Hodně zdraví.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Ingimir

tak na futbal sa vykašlať snád úplne nemusí, stačí keď už nebude hrať

Reagovat
repkajebuh

Blbec, že na to hřiště leze znova. A ještě větší blbci jsou ti doktoři, kteří mu umožnili nastoupit. Jak vůbec mohl projít zdravotní prohlídkou? Protože zdravotní prohlídky jsou fraška. Jen divadlo pro fanoušky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele