Llorente s Athleticem smlouvu neprodlouží. Odejde do Juventusu?

13.08.2012, 13:50
Aktuality
Fernando Llorente má skutečně opustit Athletic Club. Prezident baskického celku Josu Urrutia dnes potvrdil spekulace, podle kterých vytáhlý kanonýr neprodlouží smlouvu, jež mu končí příští rok v červnu. Llorente by nyní mohl zamířit do Juventusu, který již zahájil jednání...

"Llorente nám sdělil, že nechce s naším klubem prodloužit kontrakt," řekl na dnešní tiskové konferenci Josu Urrutia, který zatím nechává otevřené, zda hráč v Bilbau pro nadcházející sezónu zůstane, nebo za peněžní náhradu odejde již letos.

"Pokud odejde, nebudeme shánět nového útočníka. Klubům, které chtějí naše hráče, můžu jenom říct, že nerozprodáváme kádr. Budou muset zaplatit jejich výkupní klauzule," dodal prezident finalisty letošního ročníku Evropské ligy, který bojuje také o setrvání defenzivního univerzála Javiho Martíneze.

O Llorenteho v posledních dnech začal usilovat Juventus a podle některých informací již nabídl Athleticu šestnáct milionů eur. Jednání o příchodu sedmadvacetiletého střelce každopádně probíhají. "Jednáme o příchodu Llorenteho, ale není to snadný proces, protože Athletic ho nechce prodat," řekl generální ředitel Staré dámy Beppe Marotta.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (445)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele