Llorente má radost z angažmá v Udinese, cítí se tam jako doma

28.01.2021, 16:01
Aktuality
Za třetí italský klub si zahraje Fernando Llorente. Už pětatřicetiletý španělský útočník nebyl spokojen se svou rolí v Neapoli a nakonec odešel do Udinese, Bianconeri ho získali zdarma a podepsali s ním kontrakt do června 2022...

Llorente působil pod Vesuvem od začátku září 2019 a za necelý rok a půl nastoupil jenom k 29 soutěžním zápasům, v nichž dal čtyři góly. V probíhajícím ligovém ročníku se na trávníku objevil jenom pětkrát, vedle Udinese se o něho zajímala také Sampdoria.

"Mám velkou radost, že jsem se stal hráčem Udinese, od první chvíle po příletu jsem se zde cítil jako doma," prohlásil po podpisu smlouvy.

"Vím, že stávající pozice v tabulce neodpovídá kvalitám kádru, ale jsem si jistý, že díky poctivé práci celého týmu se hodně zlepšíme," nepochybuje.

Llorente strávil značnou část své kariéry v Athleticu a sbohem mu dal v létě 2013, kdy ho oslovila nabídka Juventusu. Vedle toho hrál i za Sevillu, Swansea a Tottenham.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
LesyJePan

Roma are looking to reach an agreement for a swap deal between Dzeko and Alexis Sanchez. The similar salaries make the deal more realistic. It isn't easy nor advanced, but the clubs are in direct contact (via Sky Italia)

Wtf Interisti co vy na to?

Reagovat
RadekVonCZE

Sanchéz by se do systému Říma, hodil, nýbrž Džeko do našeho, potřebujeme náhradníka na na střed útoku, takže

Reagovat
cresposuper

Za mna teda blbost, Sanchez sice uz ide vykonnostne dole rovnako ako Dzeko, ale ma jedinecne vlastnosti, ktore sa nam hodia zvlast pri otacani zapasov a ktore ziaden iny nas hrac nema. Plus teda Dzeko mi nepride moc kompatibilny s Lukakuom.

Reagovat
El-Pistolero-68

co to jsou za vlastnosti?

Reagovat
cresposuper

Vie ist 1v1, stahuje sa nizsie a tvori tak hru pri nasom tlaku, ma aktivny pohyb, berie to na seba v klucovych momentoch.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kucka

Reagovat
10

Podle mě na tom Inter vydělá, vyměníte sice jedinou alternativu za Lautara, ale získáte univerzálnější alternativu za Lukakua, navíc lepšího hráče.

Kompatibilní podle mě naopak jsou, jen si vem, kolik šancí Lukaku vytvořil pro Lautara, kterej to pak zajebal? Džeko umí taky hrát víc dole, můžou se střídat. Podle mě by to bylo hodně těžko bránitelný duo.

Reagovat
cresposuper

Takto, Dzeko je vo vseobecnosti asi lepsi hrac a vhodnejsi do Conteho futbalu. Ale Sanchez bol prave tym zolikom, ktory Contemu umoznoval trosku zmenit hru v momentoch, ked uz to silou neslo. Proste mi to pride ako all-in stavka na Conteho futbal a odstrelenie jedineho planu B. A o tom sme sa tu uz bavili, ze bez planu B to moc nejde.

Plus sa mi zda, ze Dzeko uz na to celkom serie a neviem, ci sa to zrazu zmeni, naopak Sanchez posobi ako velky profik a makac, aj ked je nahradnik.

Reagovat
10

Ano, to máš pravdu, tohle je trošku důkaz, že Conte ani ten B plán nechce, nevěří mu. Nebo pro tuhle roli dostal přednost Eriksen.

To nasazení Džeka je pro mě trošku zklamání, protože celou kariéru na mě až na poslední 2-3 roky působí jako profík. Může to být prostředím, nebo tím, že je víceméně každý mercato na odchodu.

Každopádně kdybych měl říct, kdo dokáže přiblížit Scudetto víc, je to jednoznačně Džeko.

Reagovat
lnterista

Asi pujde Pinamonti pryc a vrati se Eder co nahradi Alexise. Je to takove motani ale kdyz nejsou penize neda se nic delat.Nakonec z toho muzem dobre vybruslit

Reagovat
cresposuper

Teraz citam na GdS, ze ten Dzeko pada.

Ak by bol Eder v takej forme, v akej u nas koncil (o com pochybujem), tak by bol oproti Pinamontimu posun - cakal som, ze sa zlepsil, ale bohuzial je to max. hrac pre Crotone apod.

Reagovat
h8_sfatto

Laporte,Muniaín,Aduriz,Llorente to byla tenkrát slibná generace v Bilbau, ale většina z nich nakonec nepřekročila území svůj stín (La Ligy)

Reagovat
RadekVonCZE

Inaki Williams?

Reagovat
smazaný uživatel

ten je mladsi ;) jinak samo Kepa a dalsi .. ten seznam by byl slusny .. baskove jsou silny region (min co se tyce fotbalovych talentu) .. proto taky pozadali uefa i fifa at maji samostatnou repre jako napr wales ci skoti ..

Reagovat
Zark

a proč by měli překračovat území La Ligy? aby se zaprodali šejkům nebo plastic fans? why?

a Aduriz je legenda

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v poslednich 15 letech vetsinu casu kralovala evropskym soutezim a to ze dostavaji v PL vic penez druhorade tymy na tom nic nemeni .. tj neprekrocit stin nejlepsi ligy sveta pujde teprve ve chvili kdy se zacne hrat liga i na Marsu a dalsich telesech klidne i mimo slunecni soustavu.. dosud jsme vsak na zemi

Reagovat
insane

U něj jsem fakt čekal trošku jinou kariéru. Ten odchod z Athleticu asi trochu prospal, ale taky asi neměl nejšťastnější ruku při výběru týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej sympaťák a to Bilbao mu úplně posralo kariéru jak ho v top formě nechali rok stát

Reagovat
Juan Román Riquelme

No offense, ale nemel zajem prodlouzit a odejit pres vykupku, tak nechaly hrat persoektivnejsi hrace, co za Athletic hrat chtely...

Reagovat
smazaný uživatel

presne takto sa ma s takymi hracmi jednat... Nevdacne kurvy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele